I'm starting to realize that when someone says "I don't care anymore" they care more than ever.

Heeyy! Jag har haft en grymt bra dag! Skolan gick bra, efter skolan mötte jag Ebba i stan. Vi fikade och pluggade på ett mysigt cafe! Sen var det dags för en halvtimmas massage på mammas jobb, super skönt. Och nu är jag hemma, wohooo! Ska snart äta, duscha sen kolla Desperate Houswives! Baraaa en månad kvar nu till Thailnad, TAGGAA!!
229191068506291296_04wk0ftm_c_large

Beautiful

Tumblr_lqph744wf21r1iyyeo1_500_large

Mother!

Har varit ledsen och på dåligt humör hela dagen, av olika anledningar. Men jag och mamma pratade lite, ni vet tjejsnack. Pratade gamla minnen osv, kramades och ja nu är jag på mycket bättre humör faktiskt!
Jag tänkte hoppa in i duschen nu och sen börja fixa mig. Fabian, Sebbe och Lyn hit! Hela familjen ska käka middag tsm, det blir mysigt en sån här söndag!
Vi hörs ikväll, kramen!

I´m just a girl.

296134_1952937544241_1266723219_31707608_2024327393_n_large

Thailand <3

Jag behöver nog Thailand resan! Att få vara borta från allt vardagliga, att få ha min egna tid till att bara vara.
Inte tänka på så mycket annat utan bara vara, få tänka på hur jag ska göra med vissa saker när jag kommer hem igen. Jag får tid till att bara ta det lugnt, tid för mig, tid för BARA mig.
Åhh jag längtar, bara 30 dagar kvar nu TAGGGAAAA!!!




A break up is like a broken mirror. It's better to leave it broken than to hurt yourself by trying to fix it.

Kom precis hem, var och hälsaded på farfar och farmor en stund! Nu ska jag försöka plugga lite internationell ekonomi, uuuscchhhh... Jag måste, har prov imorgon bitti! Men jag älskar fredagar, slutar 11.30 det är så jävla skönt! Kommer nog bli en bra helg, bio, jobb, vänner, fest, shopping, yeaah you name it!
Men men nu måste jag plugga, skriver snart! =)

DON´T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME.


Don't go that extra mile for someone who's not even worth the run

wohooo redan onsdag! Snart helg ju, åhhh längtar!!
Men innan helgen så är det massa läxor och plugg... Jag tänkte plugga Internationella relationer idag och lite företagsekonomi, sen bir dedt nog att ta ett lååångt bad! Imorrn blir det STEN plugga internationell ekonomi, har som sagt prov på fredag. På tal om fredag, jag och några vänner kanske ska dra en bio då, det skulle vara mysigt! =)
Näeh nu måste jag plugga, vi hörs!

,.

Tumblr_lramxtznfy1qgsrymo1_500_large

It's not what you do, it's how you do it. It's not what you see, it's how you look at it. It's not how your life is, it's how you live it.

Det har inte varit min dag idag, fyfan asso. Jag vaknade på helt fel sida och sen är jag så sjukt skoltrött.
Vissa lärare har ingen medkänsla, utan att tänka på elevens situation så är dom spydiga och dryga och försöker nte göra situationen bättre. Näee, skönt att skoldagen är över. Känner mig lite halv deppig också...
Aja, nu ska jag plugga internationell ekonomi och internationella relationer, ha det bra så hörs vi sen!
Saknar den här tjejen... min bästavän <3

DU SKAPAR DIG SJÄLV.

Även ifall man har hela livet planerat framför sig kan allting förändras. Det kan vara en dröm eller bara att så ska det vara. När vi har en dröm vill vi att allting ska gå rätt för att vi ska uppnå drömmen men även hur mycket man planerar kan allting bli fel. Det räcker med att umgås med fel person, att börja röka eller kanske få ett barn i ung ålder. [ Jag säger inte att något av det är fel och det är upp till var och en] Men kanske är det just det som förändrar ditt liv. Du kanske ändrar dröm och inte längre vill bli gymnast utan du vill bli polis.Mycket handlar om dem rätta kontakterna när man har ett dröm jobb t.ex. Men ens dröm kanske är att just få ett barn tidigt. Eller att bli rik. Kanske att bo i Spanien eller bara flytta hemifrån. Min dröm är att bli advokat.

Jag vet att vägen till att bli advokat är hård & vägen kommer vara gropig. Men när det kommer en grop är jag redo att hoppa.




Remember when someone walks away from you, it's not the end of your story. It's the end of their part in your story.

Heejsanhoppsan på er! Har haft en bra dag i skolan, men roligast av allt var nog idrotten. Vi har dans, så vi är indelade i grupper och ska hitta på danser osv, så är det uppvisning på idrotten om typ 2 veckor. Det är stöört roligt, jag blir helt jävla hype när jag dansar, sjukt kul!
Funderar på om jag ska ta ett låååångt bad ikväll kanske? vore ganska skönt. Bada i varmt vatten, och lyssna på lugn musik. Ja men ikväll är det massa roliga tv program också, som pengarna på bordet och syrianska bröllop osv, wohoo kvällen är räddad, bra tv-program = en bra hemmakväll!
Ska plugga lite nu, vi hörs! :)
Jag och mamma! <3

,

Tumblr_luxlzcffqs1qjm9bpo1_500_large

Haft en UNDERBAR helg med familjen!

Jaaaag veeeeet, jag har inte bloggat sen i fredags :( Har inte haft tillgång till dator direkt. Eller jo kanske en stund men dn här helgen har varit speciell, så satt inte vid datorn. Men igår iaf så var vi med familjen på Jasuragi!          Det var sjuuuukt najs, spa, bubbelpool, bastu, massage, lugn musik osv osv. Så det var både avslappnande och skönt faktiskt! Men men nu är det roliga över, skola imorgon. Har både prov och inlämningsuppgift denna vecka så ja som dom flesta andra så längtar jag redan till nästa helg!
Här kommer några bilder från helgen! =)
Alla var tvugna att ha på sig kimmono (Stavning?) så alla såg likadana ut haha! Jag till vänster, mamma i mitten och Fabin till höger!
Bilden skärs, jag vet men iaf såhär såg rummet ut på jesuragin :)

Höj aldrig dig själv genom att sänka någon annan

Freeeedaaag imorgon, wooppaaaa!!! Just nu sitter jag och planerar lite grejer samt skriver en sak på word, kan dock inte avslöja vad haha! Ska snart hoppa in i duschen för att sen göra mig iordning för film med familjen!
Imorron är det en KORT skoldag, slutar 11.30 det är så JÄVLA SKÖNT.
Vi hörs sen, pusssaaar =)

No matter what I do... I always forget to forget you.

Idag mår jag bättre, skolan har gått bra! Efter skolan träffade jag Ebba en stund, det var lika mysigt som alltid! Så fort jag kom hem så började jag med pluggandet. 4 timmar i sträck, knas... Nu har jag ont i ryggen och jag är dessutom väldigt trött så jag ska nog sova nu! Snart är det helg hörrii, woopppaaa :D
Bilden är från idag i skolan, dock är den väldigt stor och går inte att minska så den skärs av automatiskt.


Bad day

Har haft en riktig skit dag så vill inte blogga idag. Vi hörs imorgon istället

Remember that!


Thailand om 6 veckor, LÄNGTAR!

Jag längtar till Thailand, åhh fyfan vad jag längtar! Om EXAKT 6 veckor så har vi precis landat.
Det ska bli så oerhört skönt att bara få vara i värmen, inte tänka på så mycket annat utan bara vara.
Ta en kall cola vid stranden, lyssna på musik och ta ett dopp i det blåa havet.
Jag längtar, som bara den!!



Tumblr_luo0whk4cx1r60zhwo1_500_large

Circle Of Life, People.

I Believe Everything Happens for a REASON! People Change so you can Learn to let go, things go wrong so that you can APPRECIATE them when they're right. You Believe lies so that you will eventually learn to TRUST no one but YOURSELF, and sometimes good things will fall apart so Better Things can Fall Together! Circle Of Life, People.




Grattiiis på farsdag älskade pappa! <3

Söndag idag, åt världens godaste frukost!! Ska snart ta en promenad med mammsen, sen ska vi hem och fixa oss. För att sedan åka och kolla kläder, wohooo!! Senare idag kanske jag ska träffa en killkompis jag inte träffat på länge så om vi nu ses så ska det bli kul! =) Jag brukar få ångest av söndagar, men denna söndag kommer nog bli bra!
Det är även farsdag idag så jag vill passa på att säga grattis pappa, jag älskar dig!!
Vaknade av att mamma mmsade denna bild och sa att frukosten var klar, UNDERBART!!

That moment.

17286472878_large

My drug, my dealer and the bad police.

Eee101da2e94c19bb52842e1bc579d5c_large

FUCK YEAH. IT'S FRIDAY TOMORROW!

HÄÄÄÄÄRLIGT, dagen har gått fort. Fredag imorgon, super skönt! Imorgon efter skolan ska jag fixa naglarna med Sandra. Efter det kanske jag ska träffa en kompis men det är inte helt bestämt än. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda! På lördag efter jobbet ska jag iaf hem och fixa mig inför kvällen för då är det 100 att jag ska på en fest. Skolan imorgon är soft, slutar 11.30 så det är ju skönt! Ser fram emot den hä helgen faktiskt, något säger mig att lördags kvällen kommer bli jävligt nice!



When a person tells you you're not good enough, that's when you know you're better.

Åldern är bara en siffra. En siffra som endast enligt mig berättar hur länge du har levt. Säg mig, berättar siffran vem du är? Hur du är? Kan siffran berätta något om din personlighet överhuvudtaget? Nej.

Varför klänger vi då på andra som har ett förhållande med stor åldersskillnad? Varför gör vi det när vi vet att de är lyckliga och älskar varandra? Var är självrespekten människor? Jag förstår mig inte på människor som ständigt ska klaga och kommentera. Vad är vitsen i det? Mår man bättre av det själv? Har du ett allmänt dåligt liv, dåligt självförtroende eller helt enkelt dåligt umgänge - Ta hand om det. Det finns alltid en lösning till varje problem, tro det eller ej.
Ett kapitel i livet handlar om att finna glädjen och styrkan som du gömmer inom dig för att sedan kunna ta sig från botten till toppen i svåra situationer. Trakassera inte andra som inte har gjort dig något, de är inte värda det.
Kom ihåg "Life´s what you make it".

Syftade dock inte på att detta just händer mig, talade allmänt.

People are like music, some speak the truth and others are just noise

Tumblr_lszbdv3q391qfunkpo1_500_large

Always forgive but never regret.

Jag skrev ett jätte långt inlägg igår, skrev precis ALLT jag kände. Vad som händer i mitt liv just nu osv osv men jag raderade aldrig det. Det kan vara så sjuuukt skönt att bara skriva av sig, flera låååånga rader och sen känna "Gud vad skönt, nu har jag fått ut mig allt" Men jag publicerade det inte, för att det var allt för privata saker. Men jag tog mig egenom gårdagen och sitter nu i vardagsrummet. Jag har pluggat Samhälle B och lite geografi. Ska snart äta, sen blir det duscha och mysa framför Desperate houswives!
Dagen har varit bra förutom att jag har haft världens jobbigaste huvudverk, annars har allt varit på topp! =)
Älskar när mitt hår är lockat! Ska nog fixa såhär om jag ska ut i helgen!

Be whoever you want to be. People are going to judge you no matter what you do.

Om jag kunde ha spolat tillbaka tiden skulle jag gjort det.
Jag skulle spolat tillbaka tiden, till tiden tid då jag var ett litet barn.
Jag hade ingen aning om vad ordet svek, tårar, kärlek, lögner, problem osv var.
GLÄDJE var det ända ord jag kände till. Tiden då man var liten, då det största problemet som fanns var om ens leksak försvann. Ta mig tillbaka, till när jag var liten igen.

Don't wait for time. Make it.
Don't wait for money. Earn it.
Don't wait for the path. Find it.
Don't wait for the opportunity. Create it.
Don't go for less. Get the best.
Don't compare. Be unique.
Don't fight your misfortune. Transform it.
Don't avoid failure. Use it.
Don't dwell on mistake. Learn from it.
Don't back down. Go around.
Don't close your eyes. Open your mind.
Don't run for life. Emrace it.


Ge mig den 25 December nu tack?!

Jobbade hela dagen igår, jobbade hela dagen idag och ska jobba imorgon, FYFAN VAD JAG ÄR DUKTIG. Nee men vafan jag festade ju ganska myket under lovet, så liiite måste jag ju jobba iaf. Tror dock inte jag jobbar såhär mycket nästa helg, så då blir det utgåång!
Jag längtar sjuuukt mycket till Thailand resan, 7 veckor kvar nu. Jag ska fan börja räkna ner för varje vecka.
2 veckor i värmen men sol, bad, god mat, massage/spa och en jädrans massa festar, JO JAG LÄNGTAR SOM FAN!!!
Såhär brun var jag sist jag var utomlands (Grekland) Och ja det där är jäääävligt brunt för att vara mig!
Åhhhh vill att det ska vara den 25 decemeber NUUUU!!!

With every breath you take, someone just took their last. Stop complaining about what you have and be thankful for not having worse.

Jobb imorgon, heeeelaaa dagen. Är hemma till 21.00 så jag vet nog inte om jag kommer blogga imorgon, isåfall blir det sent imorgon kväll! Jobbar ju heeela jävla helgen så det blir nog ingen utgång... Men det är nog bra, har varit ute väldigt mycket denna vecka ändå haha! Däremot skulle inte en bio sitta helt fel =)
Nu ska jag städa lite i rummet samt packa väskan, imorrn bär det av till Rissne i en vecka!
En bild ffrån idag

A wise man.

253398_227053163991238_206367852726436_864526_816936_n_large

LITEN TILL STOR

Ojojojoj Knaaas vad man växer och förändras.
Kolla bara på bilderna från när jag var liten och sen bilderna från när jag är stor, det är ju sjukt!
3 bilder som togs för 3 år sedan!





Och sedan 3 bilder som är tagna i år!













¨

making a million friends is not a miracle, the miracle is to make a friend who will stand by you when millions are against you.

Har varit ute nästan varje dag under lovet så kände mig jävligt sliten igår. Så jag var med vänner under dagen men senare blev det en familjekväll. Vi käkade på restaurang och kom hem och bara tog det lugnt. Jag somnade runt 23.00 och vaknade nu, sjuuuukt skönt! Jag ska snart hoppa in i duschen för att börja fixa mig. Ska träffa Emelie en stund idag, vi ska prata fika osv! De sista dagarna nu på lovet ska jag jobba (Fredag, Lördag & Söndag) Känns lite små tråkigt på ett sätt men jag behöver spara pengarna. Ska ju till Thailand i vinter mm.
Men men, nu ska jag börja fixa mig. Vi hörs! =)
Här är en bild från i tisdags!

It hurts, everything.

9433600_large

fyfan vad jobbigt.

Deppmode, privata grejer. Beslut som har tagits osv, känns jobbigt, SJUKT JOBBIGT.
Orkar verkligen inte blogga just nu, vi hörs.

RSS 2.0