Plz tell me what I want to hear , I need it.

dagen har varit helt cp. jag var skit glad under dagen och typ garvade ihjäl mej på No lektionen men sen efter skolan när jag och marcus drog till solna och sattte oss på trappan och började snacka om typ allt möjligt så började jag fundera lite. och allt blev helt sjukt konstigt bara, började tänka på  massa saker...  vene om ni förstod men aja skitsamma, det jag tänkte säga var att ibland försvinner jag i min egna lilla värld i mina egna tankar och det händer rätt ofta...  aja men nu till era frågor ni ställt! (: här kommer svaren!


Älskar du att mysas? :>
svar: Klart jag gör! (:


favorit låt?
Svar: Tror nog dom flesta vet, min favorit låt sen 5 år tillbaka är Gallery med Mario Vasquez. Den nya favoritlåten är Adrop in the ocean med Ron Rope.


Är du singel?
Svar: Japp jag är singel.


du verkar vara en glad tjej som oftast är positiv i bloggen. Men med dina rubriker och vissa bilder verkar du vara en tjej med mycket känslor, sårad? jag skulle vilja veta vad som har hänt :/
Svar: ja det är sant, har väldigt många texter som typ handlar om kärlek, vänskap, tillit osv. Ja jag har blivit sårad som man säkert kan lista ut. Kommer faktiskt inte skriva precis vad som hänt eftersom att det är privat och det borde ni ju förstå, men jag kan säga så här: det handlar om att ens bästa vänner svikit mej och ljugit. Att en annan person man verkligen gillade och trodde skulle finnas där för en bara sticker och sen hittar på en massa falska saker. Det är liksom sånna saker som har hänt mer vill jag inte säga.


vad är din bästa/sämsta egenskap?
Svar: Hmm... min bästa är nog att man kan verkligen lita på mej, jag finns alltid där för mina närmaste + att jag e galet social. De e två egenskaper som e bra. Sämsta är nog att jag är JÄVLIGT känslig och tar åt mej av allt det dåliga människor säger. Det andra dåliga är att jag har JÄVLIGT svårt att lita på folk (har sina orsaker...)


   är det något i ditt liv du skulle vilja ha ogjort?
    Svar: Ja det är det, vad det är e väldigt privat. 



Är du nöjd med dina betyg från 9an?

Svar:
Ja det är jag faktiskt, fick tom mer än vad jag trodde att jag skulle få.

vem är din bästa vän?
Svar: Har svarat på den här frågan innan och det är fortfarande samma svar. Marcus och Nathalie.


godis eller chips?
Svar: LÄTT chips! :D I loooooove chips!


om du fick vara en känd person för en dag vem skulle det då vara?
Svar: ojj den var jävligt svår.... jag skulle nog vilja vara kenza faktiskt. Se hur hon lever och få leva så det skulle vara lite najs faktiskt.


Vad skulle du göra om jag låg under din säng när du ska sova och jag lät som ett spöke?
Svar: Hahahahah, jag skulle bli skiiiiit rädd. Dom flesta vet ju hur lättskrämd jag är :P

Vad väger du?
Svar: Jag väger 55 kg

Vart är ditt drömresemål?
Svar: USAAA :)

 

Do you really want to know the truth?

ouuff vilken galen dag det blev tillslut! :D träffade på 2 skit sköna tjejer i solna med marcus linus natha och  viktor typ. vi skrek och typ allt möjligt kul xD första gången vi träffades och vi typ skuttade runt och skit.... haha aja det var kul aif! :) imorrn börjar jag klockan 13.00 så de e naaaaajs :D efter skolan blire matteplugg med Daniel. (matte SUCK) hörrni fortsätt fråga på nu, ni har till imorrn kväll på er! :)


Tumblr_l7y9edovk91qbpwzeo1_500_large





A drop in the ocean


hade tre lektioner idag och sltade 14.45! ska byta om och lämna väskan sen möta natha i solna centrum för att ta en fika :) senare kanske jag ska träffa marcus^^ 

F ska fixa en ny design åt mej under helgen, så jag e supeeeeeeer glad för det :D har velat ha det länge nu faktiskt! hörrni jag tänkte köra på en frågestund nu. har ju börjat gymnasiet, lärt känna nytt folk osv så aah det är bara att fråga på. VAD SOM HELST! tror att jag svarar på det mesta men aah vi får väl se :O ni får på er till imorgon kväll så fråga på nu!






Tumblr_l7wsr225jg1qbpwzeo1_500_large


Show me some feelings or I will forget it all...

träffade natha marcus karl och olof nu senare på dagen! vi chillade på min bakgård någon timme det var chill.
just nu har familjen hyrt en film så vi "en galen natt" (: här kommer förresten lite sommar pics från Libanon!


laetitia min kusin, jag saknar dej... <3






























imorron äre skola, börjar åtta och slutar kvart i tre (senaste dagen imorrn) nääh nu blire fan film! vi hörs imorron (:

det var ett tag sen! :O

nu var det ett tag sen hörrni! :O jag har verkligen haft det fullt upp, kan ta allt lite snabbt!

fredag ---> KNAAAAS DAG, SKIIIIIIIT KUL HADE VI (LR MEST JAG TROR JAG? :D)
lördag --->  drog till kista med 2 kompisar och kollade på Grown Ups! SKIIIIIIT ROLIG FILM! :D Den får 5/5. sov hos farmor, var lite mys! (:
söndag---> kollade på Beppes match med Marcus! och nu e vi hemma hos mej bara och kollar ner på alla aikare från balkongen, aik förlorade med 0-2 mot göteborg HAHAHAHAHA RÄTT ÅT ER! SUCKERS! (:

här kommer några nya onödiga men ändå nya bilder från helgen! (:



































hör av mej igen om en stund! (:


Inga ord...

dagen har varit skit bra! efter skolan så drog vi till stan och jag fick med mej 3 nya tröjor/koftor e skit glad! (: jag och marcus kom precis hem, jag ska fixa mej men bara liiite! (: fekkeee ikväll vettni fast har typ huvudverk så pallar inte fixa värsta mycket! kvällen blev helt omvänd, trodde vi bara skulle vara hemma och chilla men sen fick man ett sms och då vare tydligen fekke! men iaf imorrn ska jag sova hos min farmor (har inte träffat henne på as länge) och ni vet ju hur min och hennes relation är så ni förstår nog!


30c749e933c81dffc100b94c0fe5acab_large


glad och hyper? oh yes I am! (:

Det har vart en underbar dag faktiskt! jag var så jävla glad oxh jäävligt skrattig så jag tyckte att det var en jätte bra dag idag! ska göra samma sak imorrn, att vakna typ 2 timmar innan man börjar, chilla klä på sej kolla på tv, sminka sej lyssna på musik och allt i lugn och ro det gjorde mej pigg och typ glad? (:
sen ere fredag imorron också det är najs! (: vene riktigt om de blir fekke lr en lugn filmkväll? just nuu lutar det sej åt en lugn mysig filmkväll med några vänner? men vi får se om det blir ändrade planer!


Tumblr_l7qr5ts1uo1qbpwzeo1_500_large

jag slutar 13.10 imorrn, dirket efter skuuulan drar jag och Emelie till stan jag ska nämligen shoppa lite! och vid 3 tiden ska jag träffa marcus och charlie, senare kanske natha kommer också! (: sen på kvällen HAR JAG INGEN ANING om vad som händer får se!


.

Tumblr_l7pk7ggvez1qch85r_large

Im so sick of waiting.


5 mars, minnen <3

hade som sagt en lektion idag så slutade vid 10 men jag och Daniel satt kvar i skolan och chillade en timme. bytte precis om till mjukis kläder (det skönaste som finns ju) sitter och kollar på tv och chillar bara. vid 2 tiden ska jag träffa natha och vid 3 ska vi träffa marcus! my best friends, får se vad vi hittar på^^


kom o tänka på min fest som jag hade när jag fyllde 16 hemma. fyfaaan vad kul vi hade alltså, det var GALET! här kommer en blandning av kvällen den 5 mars när jag fyllde 16.


fabian min brorsa som filmat!

kommer mer klipp senare ida


Im so sick of love songs, so sad and slow

jag och lin fixade pannkakor, FYFAAAN vad gott asso! nu är familjen samlade framför tv,n det är fångarna på fortet så de e kul^^ imorrn äre skola igen men har bara en lektion senare imorrn ska jag träffa marcus vi ska nog hälsa på samuel i hans skola och natha kanske! (:


hahaha, kommer aldrig glömma den dagen jag och du natha drog till donken i rissne på kvällen och köpte typ 10 cheesburgare och gich sen runt och sjöng på "A drop in the ocean"  MINNEN ASSO! <3



Give me your hand

hade 2 lektioner idag, 4 timmarshål emellan också så det var RIKTIGT CHILL! fast var så jääävla trött och seg idag också :O imorrn blire matte på morronen (yaaay) -.- hatar matte och det vet ju alla som känner mej, vi ska ha ngt test också JIPPIIIEE! FAN...  imorrn slutar jag GALET tidigt så de e naajs ju! (:





Nu behöver jag lyssna på lite musik! så vi hörs senare! (:


<3


things I miss...




libanon 2010



lilja my friend! <3


Music is my drug!

skolan idag gick bra, det var chill faktikskt! imorrn ska jag nog ta med min mini pc som jag fick från sebbe igår (tack ännu en gång brorsan) har typ 3 timmars lång lunch/håltimme så man kan chilla ute på nån parkbänk i solen och surfa lr ngt så de e najs! (:

nu ska jag fixa grejerna inför imorron, ta en dusch och chilla gaaalet med musik hade jag tänkt! (:

Tumblr_l7bqkob1bt1qd4g34o1_500_large


I still hope ...



Tumblr_l7f0l74nfm1qcmfy3o1_400_large



Music is my Boyfriend!

viiiiilken mysig dag jag haft! hade det jätte trevligt igår (kanske blev lite för mkt för min del) men jag tackar alla för en underbar kväll! (: har sovit 5 timmar inatt så jag är helt död men har ändå fått saker gjorda idag. när vi vaknade började vi städa lägenheten sen fixade vi pannkakor MUMS! efter det drog jag till stan för att möta familej för en god lunch. vi hann  också köpa 3 par nya skor till mej, 4 typ skolhäften? block och sånt till skolan och överstrykspennor! så det är ju bra att jag hunnit med dej också! (:






ett par idrotts skor typ? blåa och vita
ett par vita converse
ett par svarta medellånga boots med liiten klack! (:


nu ere match här på råsunda Dif - göteborg och vi leder (dif)
skriver senare ikväll igen! (:

Nothing is ever for sure. That is the only sure thing I do know.

jag och natha bestämde oss igårkväll för att vakna runt tio idag (liksom börja vänja oss vid att vakna ganska tidigt) hon skulle smsa vid 10 för att bevisa att hon var vaken ich jag detsamma. båda vaknade runt 12 -.- hahaha fan va duktiga vi var! :P

marcus och natha kommer hit om en timme ungefär innan dess ska jag ha duschat. nu under dagen ska vi nog bara chilla för på kvällen haha då jäävlar! (: då ska vi dra hem till en komips som har FF och vara där, ska nog sova hos henne också. sen ere söndag imorrn men det tar vi sen va? för nu ere ju bara LÖRDAG! :D

 jag saknar min lillasyster maribell jääävligt mycket just nu som är utomlands.... vi träffas om 4 veckor älskling!











jag älskar dej <3


I feel lost inside myself.

While someone breaks your heart,
another someone is waiting
to fix it.






fredaaaaaaag idag så f***cking sköönt!

skoldagen var awesome, fick bääästa schemat ever asso! slutar klockan 13.10 på fredag kunde inte bli bättre asso! :D är skit stressad, ska plocka undan lite i rummet sen dra till näckrosn lite snabbt för att träffa en kompis! :) ska jalla mej så vi hörs ssenare antar jag^^




Andra skoldagen = MYCKET BÄTTRE! :)

fan va skönt, idag lättade stämningen lite och man började snacka och garva osv! lärde känna några idag också så det var najs! (: sen vet man typ redan vem klassens pajas är haha så jävla skön snubbe alltså^^
fast imorrn äre fredag hörrni och ni vet ju vad det betyder :D

jag klippte mej för några dagar sen (ångraar) :( saknar mitt låånga hår så in i helvete....

pics från innan balen när jag fixade mej + mitt lååånga hår =(








 



andra vanliga bilder! I MISS MY F***CKING HÅR! =(









ser ni hur låångt hår jag hade? nu har jag klippt mej och skit! faan asso -.-
aja e växer väl snart höhö^^






Första skoldagen över!

då var skolan igång igen och man längtar redan till helgen! woow what can I say alla var SKIIIT blyga och tysta typ-.- och självklart hamnar emelie och jamie e samma klass och jag ensam! GREAT! nääh meen ska fråga imorrn om jag får byra klass faktiskt. annars var dagen helt okej vi typ pratade om skolan och sånt shit! (: imorr ska vi typ käka ute med klassen och lära känna varandra oav, ska bli lite smått spännande får se hur det blir! (:

jag är skiiiiiiit trött så ska og sova tidigt ida^^



saknar dej vännen =( kom hem nu <3

 

 


skolstarten...

fick precis brorsans gamla blackberry! :D snacka om jaag e fett glad? väldigt få som haar en sån här i sverigeee.
imorrn äre skola :O vene vad jag ska ha på mej än men blir väl jeans med någon t-shirt lr så!
jag måste planera o fixa grejerna inför imorrrrrrrrrn :O
hörs då babes!


MUUUUUUUUUUUUMS MED PIZZA :D

har beställt en pizza nu, ska snart ner och hämta den! :D FYFAAAAN VAD GOTT! har typ inte ätit det på aslängeee...
sen kommer fabian hem och då är hela familjen samlad på mammas sida! det blir en myskväll och de e ju ett bra slut på sommarlovet! börjar ju skolan imorrn med emelie och jamie så det ska bli ajs, lite nervöst bara^^ men så ere, ska bli skönt att träffa nytt folk och shit :)




Im so sick of love songs, oh yes I am....

Vaknade för en stund sen, imorrn äre skola! :) lite små nervös men det kommer gå bra right emelie och jamie?
just nu ska jag skynda mej som fan, fixa mej osv för att dra till farmor en stund. och vid 2 tiden idag ska jag träffa en vän jag inte träffat på läänge :O




sing a song for me plz!

det blev en mysig dag idag! imorron äre sista sommarlovsdagen (kan man säa så?)

skriver när jag vaknar! (: här kommeer lite old pics so enjoy!


suddig men ändå, älskar dej syster <3


minnen för livet <3



valborg med bästa vän! <3


min dag i punkter!

jag vaknade av att mobilen ringde SUCK, men tog iaf en dusch för att vakna till lite snabbt! (: mina planer för idag ser ut såhär:

* sminka mej och klä på mej

*' dra till mammas jobb och ta en halvtimmes massage?

* klippa håret

* dra till teta (farmor) en stund och hälsa på

* träffa kompisar för filmkväll lr ngt? (:


jag är grymt hungrig :O så ska ta och käka ngt så skriver jag sen! (:


im sick of darknessss

hade skit kul på grönan idag med familjen! vann en massa saker också faktiskt så det var najs :D
har MEGA ont i ryggen, inte bra alls ju -.- funderar på att vakna tidigt imorron, duscha och dra till min farmor o hälsa på sen dra till mammas jobb, få en massage och klippa håret! det låter awesome tycker ag sen typ bio på kvällen, MYYYSIGT JU :D har typ planerat morgondagen? yeah yeah får väl hoppas att jag hinner allt? vi får se^^


lite små suddig bild men aif, idag på grönan! (=



GRÖNAN TODAY



GRÖNAAAAN IDAG!!!! (jag är som ett litet barn jag vet) men fyfaaaaaaaaan vad kul det ska bli!!! :D
ska möta dom andra där vid 12 typ sen äre bara köra på^^
senare ikväll kommer jag träffa några kompisar, får se vad vi gör! (:

skolan börjar på onsdag, det är lite nervöst men jag hoppas på det bästa iaf!
skriver mer senare hare bäst så länge! (:


<3

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now


You make me smile but I don´t think you know that yet

igår var det chill, var med några vänner och tog det lugnt! :) idag äre njs väder så blir nog shorts för min del. är skiiit seg asso :O jag och emelie ska börja fixa oss snart sen ska jag träffa natha. söndag imorrn 0ch då blire grönaaaan med familjen! ska bli kul faktiskt :D

jag  skiiiiiiiit seg idag! nääh nu ska jag nog börja fixa mej! pussaaar!




chillin med kompisar

att umgås med sina vänner, bara ta det lugnt med en film en massa chips och snacks och bara umgås liksom OUFFF det är fan guld värt tycker jag! tycker det är så jävla mysigt asso och det gjorde vi igår! idag blire samma sak I think! (= vaknade för en stund sen och har bara chillat tills nu.


jag älskar dej!  (Libnon 2010)


sakerna som ALLTID följde med!


Pappa och syrran min!


yeaaah!



jag och maribell! <3




HEEEEJ BABES! IM BACK ON TRACK!

heeeeeeeeeeeeeej på er härrni! shiiiiiet jag har inte bloggat på 4 veckor det känns helt galet faktiskt och jag har ju så mkt at berätta, vill bara skriva av mej! fan va skönt agtt blogga igen! okej vart ska jag börja... jag hade det SKIT BRA och jag har aldrig haft såhär kul i libanon som i år! det var helt sjukt för det var så mkt som hände och jag kände liksom nää nu ska jag fan köööra på och ha galet kul inte tänka på alla små detaljer osv utan bara ha kul! och det hade jag verkligen! jag, mina kusiner, mina kompisar jaa vi skapade minnen för livet iaf för min del!




jag har otroligt mycket att berätta men kan ju liksom inte berätta allt, skulle bli en bok fan! :O så över till idag!
om en timme ska jag vara fixad och klar för då ska jag möta emelie och natha! ska fixa lite grejer idag! sen blire att snacka som fan och ha allmänt kul med mina tjejer som jag saknat som saaaaataaan! :D
ikväll blire chill med vänner!


yeaaah yeaaah! (: I like this pic om jag får säga!
nääh slänger upp fler bilder senare men nu är jag gaaalet stressad så vi hörs senare! (:

 

 


RSS 2.0