She's just a little scared to get close to anyone because everyone who said they'd be there left.


Lov, det bästa som finns!

Ska städa huset, ta en dusch och börja fixa mig. Man vänder på dygnet ganska enkelt under lov! Ska träffa Emelie ikväll, får se vad vi gör Kanske festar eller hittar på något annat skojj! Det är så OTROLIGT skönt att ha lov, sooovaa uuuutt!! Ne men nu ska jag dra på hög musik och börja städa, vi hörs!


With every breath you take, someone just took their last. Stop complaining about what you have and be thankful for not having worse.


Mys söndag.

Ojj, mår som man förtjänar idag då! Hade en grym kväll igår, var utklädd till Militär btw! Det var riktigt skönt och trevligt folk, stämmningen var på topp och allt var superbra bara! :) Idag har jag bara tagit det lugnt med familjen, käkat kebab och umgåtts! Nu ligger jag på soffan och väntar på Marcus och Alex som kommer hit. Vi ska kolla på film och bara ta det lugnt, det ska bli mysigt! =)
Här kommer lite bilder från igår, resten finns på fb!
Bilderna är sjukt stora, så dom beskärs automatiskt, därför kanske ett ansikte/kropp osv har försvunnit på vissa bilder.

Löööördaaaaag.

Hade en OTROLIGT mysig dag igår! Fikade med tom marcus och emelie i stan, efter det drog jag och emelie hem till henne. Vi hade en myskväll med snacks tv och tjejsnack, ni vet sånt man behöver ibland! Det var OTROLIGT mysigt! Idag är det fullt upp, hatar stressiga dagar... Men kvällen kommer nog bli rätt awesome så jag ska nog inte klaga! Ska snart hoppa in i duschen, sen sminka mig osv. Efter det ska jag med familjen in till stan för att fixa några grejer! Efter det måste jag börja fixa mig inför kvällen. Naglarna, kläderna osv. Sen kommer 3 kompisar hit för att TAGGAA TILL liiiitee liksom, och efter det drar vi till Maskeradfesten! Så ja det är fullt upp idag, men det blir nog en GRYM kväll! =)
Jag just nu!

Look fo someone who wont let you face your problems alone.

319212_2259429043530_1182511336_32233393_1137500369_n_large

Treat people how you want to be treated or karma will sure as hell teach you how to treat someone.

Torsdag idag, humöret har varit på topp som oftast! Efter skolan drog jag och familjen hem till min farmor och farfar ock hälsade på. Sen har jag planerat lite inför helgen med en kompis. Imorrn efter skolan ska jag förbi buttricks, sen ska jag möta upp Emelie, Marcus, Robin och Tom över en fika. Sen får jag se vad jag och emelie hittar på, kanske blir det girlnight med middag + bio i stan? vi får se! På lördag är jag iaf ledig och då är det full rulle på G. Jag ska följa med mamma till stan för att kolla lite kläder, efter det ska jag hem till min kusin. Hon ska fixa mig inför kvällen, ska på halloweeenpartyyyy! Är inte helt säker på vad jag ska vara än, men tror jag vet. Jag får se om dom har allt jag behöver på buttricks! Weell, imorgon är det lov, loooov looov loooov. Har längtat så jävla mycket! Det kommer bli en rätt så AWESOME helg, är SJUKT TAGGAAAD :D







En bild på mig och min farfar! <3




















Prove to me you´re different.

Tumblr_ltoqvuuykr1qj15vio1_500_large

People ask me why it's so hard to trust people, I ask them why it's so hard to keep a promise.

ÄLSKAR onsdagar! Onsdag innebär att det snart är fredag, Samt att jag slutar 11.30 på onsdagar wohooo!
Efter skolan fixade jag håret på mammas jobb sen mötte jag upp Marcus, Robin och Tom. Vi fikade på söder en liten stund sen drog Marcus och Robin så jag och Tom drog in till stan för att köpa lite saker.
Är astaggad på Halloween, men vad fan ska jag vara utklädd till?!? Har ju varit polis, men vad ska jag vara nu? jaja, vi får se senare, kanske drar en sväng förbi butricks  i helgen eller så! =)




,

Tumblr_lt7lcxsoti1qbpwzeo1_500_large

The old one.

24897939_large

Don't fear the enemy that attacks you, fear the fake friend that hugs you.

Har prov imorrn och fattar inte ett jack shit av det... Internationella relationer är nog inte min grej.
Måste iaf plugga lite, sen ska jag nog ta en dusch och efter det käka middag. Ikväll blir det desperate houswives och sex and the city. Onsdag imorrn, kanske ska förbi mammas jobb och fixa håret? och kanske träffa några vänner, ja vi får se hur det blir med den saken. Vet iaf att jag fortfarande väntar som en liten 8-årig unge på looov!! Weell Weell, 3 dagar kvar nu! =)





Idag kollade vi på film första lektionen i skolan, så jag och Danne köpte liiite snacks!! =)


Något jag är beroende av.




Ja, som ni ser på rukriken så tänker jag berätta om något jag är väldigt beroende av.
Och det är min Iphone. Tror många är beroende av sina mobiltelefoner, men jag har nog fan tagit priset...
Min iphone är med mig 24/7, och då menar jag verkligen 24/7. Inte bara på jobbet, skolan hemma osv utan den ska finnas i min hand medans jag kollar på tv, när jag fixar käk, då måste den vara precis bredvid, den ska vara nära mig när jag fixar mig osv. Ja precis ÖVERALLT. Varför just min mobil? varför är jag inte beroende av typ godis, eller något. Jo för i min iphone finns allt jag behöver, verkligen allt. I min iphone, finner jag kommunikationen till mina nära och kära, jag finner musiken som jag brinner för, jag finner intere´net, fakta, spel, roliga appar osv osv. Min mobil = Mitt allt. Jag kan sitta och pilla på mobilen, dra bort skalet, ta på det igen osv i flera minuter medans jag sitter och kollar¨på tv tex, känner mig trygg när min mobil är vid mig på något sätt. Så ja, jag är beroende av min mobil!


All I want is for the person I love to be happy, even if it means I'm not there to see you smile.

Jag har haft en sjukt bra måndag, humöret har varit på topp och dagen har varit allmänt bra. Tror det beror på att vi har lov om  4 DAGAAR!!! TAGGGAAA!!
Är med Ajla just nu, vi lyssnar på musik och planerar lite stuff som vi ska göra under lovet och bara chillar!
Ska ta det riktigt lugnt idag, och plugga som fan för på onsdag har jag ett stort prov -.-
Imorron på en 2 timmars lektion ska vi kolla film i skolan, myyyysss! =)
Nu ska jag vara soial så vi hörs pusss




Jag och Daniel för någon dag sen i skolan! <3


Reason.

Tumblr_lqxewkkkah1r1bqy9o1_500_large_large

OH SHIT.

22246_318450216979_640221979_3962079_7763726_n_large

Piss off humör.

Förlåt för att jag inte har bloggat, men har jobbat hela helgen. Och igår efter jobbet var jag på bio med Ajla, vi såg Friends with bennefits! Den var bra tycker jag :) sen jobbade jag idag med, är helt slut. På tal om idag, fyfan jag har haft en sjjukt dålig dag. Har varit på PISS OFF humör helt seriöst, massa tankar osv som snörrar i min hjärna. Så ja.. Men men, jag ser fram emot lovet som fan, ska festa!!! wohooo och vara med massa vänner =)
Bara 5 dagar kvar nu, sen är det looov TAGGTAGGTAGG!!!




When the past is dead, let it rest in peace.

Fredag idag, sköönt! Dock är jag helt död, har nog sovit för lite. Ikväll ska jag faktiskt bara vara hemma med familjen och ta det lugnt. Kanske kolla någon film och så? Öppnar imorrn på jobbet vilket innebär att jag måste vakna runt 07.00, Jobbar på söndag med. Men tror inte jag ska jobba under lovet, isåfall dom 3 sista dagarna bara! Så jag ska ta det lugnt den här helgen för att TAGGAA TILL SOM FAN TILL NÄSTA, för vet ni vad som händer om exakt en vecka? JO DET ÄR FUCKING LOOOVV DÅÅ!! Woohooo =)
Längtar som fan, tror många andra också gör det!




Ge mig lov Tack.

Åhhhh Fredag imorrn!! Det ska bli så otrligt skönt med helg faktiskt. Jobbar både lördag och söndag denna vecka, men det är lugnt! Bara en vecka kvar nu sen är det looov, TAGGGAAA!!!!!! åh längtar som fan. Då är det festa, bio, käka ute, filmkvällar, promenader, ännu mer fest osv som gäller, WOHOO!
Annars, jo allt flyter på som vanligt faktiskt!
Koollaa vad jag lagade?!?!? DUKTIG ELLER VAD? hahaha är grymt stolt!! =)

Me without you is like.

313789_164721193603818_126019754140629_336455_4391980_n_large

Seg.

Orkar inte blogga just nu, kanske skriver sen. Nu ska jag plugga lite och sen äta middag med familjen. Ska övertala dom till att kolla på film, är så sjukt sugen att bara ligga på soffan och kolla film! Ha det bra!

Don't say it unless you mean it. And if you mean it, you better be ready to prove it.


Riktiga vänner är som en bok, hur många gånger du än öppnar den så står det alltid samma sak. Medans falska vänner är som en tidning, varje dag är det något nytt.

Jag har haft en GRYMT bra tisdag! Efter skolan träffade jag och Lyn, vi drog till västermalms gallerian på fridhemsplan för att fika. Och som alltid har vi alltid 10000 grejer att prata om så det slutar med att vi sitter och snackar med varsin latte i typ 2-3 timmar. Det var OTROLIGT mysigt! Efter att vi snackat om massa saker, tjejsnack osv så shoppade vi. Jag köpte en ny jacka, en vinterjacka WIIEEE ÄNTLIGEN :D sen köpte jag också en blå skjorta, en vit tröja och en hängig t-shirt. Blir så jävla glad av kläder alltså hahaha!! Så jaa, jag har haft en GRYMT bra dag!!

Jag lyn och sebbe! <3

CHANGE.

image

When people start telling you you've changed, it's because you've stopped living life their way.

Har haft en Awesome helg!! Där både familj, vänner, jobb och party ingått! Måndag idag, har haft en bra dag :)
efter skolan blev det shopping, köpte ett par byxor, ett halsband, ett linne och en parfym. Och ja, jag var lyckligast över parfymen hahah!! Har bara 1 prov denna vecka, så det är ganska skönt. Om man nu jämför med förra veckan då jag hade 4 prov. Snart lov, på tal om ingenting, LÄNGTAR SOM FAAAAN!!!!
Här är skolfotot btw, jag sitter på golvet nr 4!

Never give up. There is no thing as an ending. Just a new beginning.


You should stand up for your right to feel your pain.

“People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that's bullshit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they're afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they're wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It's all in how you carry it. That's what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you're letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain.”


If you could read my mind, I wonder what you would think about yourself

Freeedaaaaag idaaag, woohooo äntligen helg!!! Ska fixa mej om en stund, ska fika med några vänner i stan och bara ta det lugnt ikväll. Måste orka vakna imorrn vid 06.300 för att jobba och öppna. Men imorrn däremot, efter jobbet, ja då jäääävlaaaar ska jag uuuttt och parta med några vänner. Men nu ska jag städa lite snabbt och sen fixa mig, vi hörs!!





Music is my boyfriend.

Fredaaag imorroooon, wohooo!! Har franska prov, men det kommer gå bra! Efter det ska jag hem, slutar ganska tidigt. Så ska nog hem efter skolan och ta det lugnt för att sen tagga till, vet inte vad jag ska göra på eftermiddagen/kvällen vi får se. Ska nog inte ut, för jag öppnar jobbet vid 08.00 på lördag morgon. Men på lördag ska jag ut, det är spikat! Kanske ska träffa Marcus, Tom och Alex kanske Emelie. Bio skulle vara myys!!
ÅHHHH ÄNTLIGEEEEN, 1 DAAG KVAR BARA SEN ÄR DET HELG!!! TAGGAAAARÅÅÅÅ


Tumblr_ljsvygphu01qbjt25o1_400_large

Trust

Tumblr_lpzs21mkag1qlulgjo1_500_large

Remember.

317657_290199661008545_288183017876876_1108187_612046836_n_large

Speak when you are angry and you will make the best speech you'll ever regret.

Nu ska jag plugga Samhälle B en lång stund. Sen blir det nog dags för käk och ett låångt bad, ohh yeaah!!
Imorrn ska jag sova hos min farmor, samt plugga franska. Men snaaart, snaaart är det helg och då ska det faan partaaaas!! Nu, åter till pluggandet.






Tell the world, I´m coming home.




Jag måste få skriva av mig just nu, känner att alla känslor och tankar tynger mig.
Jag har inte varit mig själv sedan sommarlovet, vilket beror på flera saker som har påverkat mig på olika sätt från olika håll. Det är flera saker som har fått mig på sämre humör, saker och situationer som har fått mig att bli svag. Men nu är det slut med det, jag ska bli som jag var innan och jag ska inte låta någon trycka ner mig. Det här kommer bli ett låångt inlägg med massa känslor, synpunkter och åsikter inblandade. Jag vill skriva av mig, skriva allt jag tycker.

En utav dessa saker som har tyngt mig och fått mig att må sämre är att min Bästavän som jag umgicks med dagligen 24/7, gick i samma klass som och delade allt med nu har flyttat till andra sidan jorden. Hon ska endast vara där ett år, men för mig är det jävligt länge. Hon var den som kände mig bäst, hon var den jag verkligen delade allt med, hon var den som förstod vad jag menade genom bara en blick, hon var den som kunde åka hela vägen hem till mig för att få mig att le när jag mådde dåligt, hon var den som stod mig jävligt nära. Nu bor hon i Australien och kommer hem i April. Ja det är jobbigt för mig, det är en omställning att inte ha henne här, att inte kunna ringa henne när något roligt har hänt, eller att smsa henne om det är något, Det är en omställning att inte kunna träffa henne varje dag.
En annan sak är flytten från solna, som har tagit på mig ganska hårt. Att flytta ifrån det området man älskar, att flytta ifrån ens vänner, flytta bort från alla minnen, alla gator jag gick på varje dag och alla jag kände. Att flytta ifrån det jag kände var mitt hem, där jag kände mig trygg, ja det tog mig hårt. Jag ser än idag tillbaka på de fina minnena jag har från solna och ler, men det gjorde så ont att flytta där ifrån och det tog mig hårt.
Detta är bara två exepel på saker som har tyngt mig och fått mig att tänka så mycket den senaste tiden. Det finns fler situationer och saker som jag inte behöver nämna. Men alla dessa saker har fått mig att bli till en annan människa på något sätt. En människa jag inte vill vara.
Jag har blivit surare, känsligare och mer ledsen. Jag har börjat strunta i vissa situationer, där jag tex inte orkat argumentera emot. Jag har skitit i att lösa saker där jag vet att jag har rätt men inte har fortsatt handskas med problemet pga att jag verkligen inte orkat tjafsa emot. Jag har sen sommarlovet inte varit den där glada lilla skitungen som är hyper 24/7, muntrar upp folk och är posititv, nej jag har påverkats väldigt mycket.
Men idag var jag väldigt glad, jag var hyper och skrattade hela dagen. Jag tänkte inte på en negativ sak en ända sekund. Utan jag var som jag var förut, innan allt skedde. Jag har varit glad hela dagen, jag har tänkt igenom allt och bestämt mig för att livet är för kort. Jag ska sluta tänka på allt som hänt och varit och jag ska sluta vissa saker påverka mig så starkt. Istället ska jag göra som jag vill, jag ska ha kul, vara den busiga lilla skiten som var glad hela tiden. Jag ska vara jag, Amanda! Jag ska må bra igen, vara som innan.


There are seven billion people in this world. Don't let one ruin your day.

Sitter och pluggar Samhälle B som fan, jag ska ha ett MVG jag skiter i! Ska plugga liter mer imorron med Marcus också! Dagen har varit sjukt bra btw, har varit sjukt hyper (som vanligt typ) och har varit på ovanligt glatt humör. Redan onsdag imorrn, snaart helg kan man säga wohooo! Det ska bli grymt skönt, helg = 4 prov avklarade!
Hade prov i Idrott igår, har prov i Samhälle B och internationell ekonomi på torsdag, och sen franska prov på fredag. Jag lovar, jag sla FÖRSÖKA överleva haha!
En bild på mig och Maribell som togs för några timmar sedan <3

Between laughing for no reason, stupid arguments, long talks, and making fun of each other. I´ve fallin inlove with you.


Proud.

312538_288203091208202_288183017876876_1100027_2131519187_n_large

For once in my life I don’t have to try and be happy, when i’m with you it just happens

Har världens jobbigaste huvudverk, ligger på soffan nu och kollar tv. Ska snart käka midag med familjen! Idrottsprovet gick skit bra faktiskt, bara 3 prov kvar då...
Fyfan vad det börjar bli kallt ute nu, snart dags flr vinterjackan och bootsen för fan!!
Ska nog köpa ett par bruna boots när jag får lön, yääy! =)

FUCK vad den här veckan kommer vara jobbig.

Den här veckan kommer bli ett helvete för mig. Helvetet börjar imorgon..
Har 3 prov den här veckan, sjukt jobbigt. Åhhhh jag har fan ångest redan nu asso, vi ha helg. Fyfan, asdjhWFsdafnjwkf -.- 3 Prov och en inlämning, njaah vene om jag kommer vara på topphumör denna vecka.
Sen är det en massa annat som snurrar i mitt huvud också, massa tankar och skit.
Negativ energi, ohh yeaah hahahah!

I want you to know, but I don´t wanna tell you.

Jag har haft en UNDERBAR dag med mycket skratt och fjanteri skulle jag nog säga! Jag och Natha har kollat på en massa filmer, dunkat musik, snackat private shit, garvat som fan, käkat massa onyttigt och haft det AWESOME. Precis såhär önskar jag att alla mina söndagar var!
Måste bara tacka Natha enormt för att jag verkligen känner att jag kan vara mig själv med den skiten. Vi snackar verkligen om ALLT tsm och då menar jag det. Jag älskar dig som fan Nathalie!

Mamma <3

Mamma har fått mig att skratta, hon har torkat mina tårar, hon har
kramat mig hårt, hon har sett mig lyckas & misslyckas, hon har gjortmig stark.
Mamma, jag älskar dig!




Stay

Tumblr_lssplteqho1qc144qo1_500_large

You.

The moment I met you 
That moment I forgot about everything I've been through 
Tell me how could that be, hey baby 
Guess we both know 
I'd follow you wherever you go 


Sometimes you just have to jump out the window and grow wings on the way down.

Hade en GRYMT bra kväll igår! Jag och en massa kompisar bowlade inne i stan, vi körde på tre banor. Gissa vem utav oss ALLA som förlorade? vi var runt tio pers. JO JAG SÅKLART? BAJSASHSAUJHWF -.- hahahah ne men det var kul ändå! Efter bowlingen drog vi och käkade på Tacobar! =) Det var en grymt mysig kväll. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, ha på högsta volyyym med musik och börja fixa mig. Vi familjen ska fira Fabian som fyllde år förra veckan, så vi ska ut och käka. Efter det ska jag hem till en Kompis och umgås med massa vänner!
Kommer bli ännu en AWESOME kväll/dag!
Saknar den här skiten ganska så jätte jävla fucking mycket!! <3

We´re still learning.

Tumblr_lsjm3ormqv1qzcwzbo1_500_large

a best friend should love you like a mother, protect you like a father, talk to you like a sister and fight with you like a brother

Jag drog hem till min farmor igår, och gissa vad. Jag somnade vid 20.00?!?! så trött var jag. Det var så stöööört skön, dov till 07.00 så jag sov i 11 timmar. Var alltså hyper och glad i skolan idag, med andra ord har det varit en bra dag. Jag tog precis ett lååångt bad, sjukt skönt. Imorrn efter skolan ska jag förbi mammas jobb, göra några saker sen ska jag möta upp dom andra. Och med dom andra menar jag Marcus, Tom, Emelie, Alex, Robin, Jocke och kanske någon mer jag vet inte. Vi ska bowla och käka middag tillsammans! Det ska bli myys, sen får vi se vad fredagen har att erbjuda.




We don't lose friends, we learn who our real ones are.


Cuotee_web-large_medium_large

FB.

298381_176476635761452_118147031594413_368033_2020407508_n_large

Gäst inlägg från långt långt borta

Det går verkligen inte att förklara allt jag har i mitt huvud för dig, utan att låta som en gammal änka som blivit kär. Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar dig och inte hur mycket jag saknar dig. Något jag kan göra däremot är att fortsätta skriva klyshiga blogginlägg, sms och meddelanden till och med den dagen då du verkligen förstått.



Jag saknar dig. Jag saknar den lilla glada skiten som alltid ler och alltid kan få mig att le. Den lilla glada skiten som tvingade mig att fika och umgås med vänner istället för att plugga och träna. Den älskade tjej som jag tvärt emot fick dra ifrån espresso house för att ibland istället gå hem och plugga. På alla sätt och vis kompletterar vi varandra så perfekt. Vi umgicks nästan varje dag, och nu har jag inte träffat dig på 3 månader. Jag håller på att bli galen. Du är en sådan otroligt stor del av mitt liv på alla sätt och vis, så mycket glädje du tillför, så mycket som du förändrat mig som person och allting du förbättrat i mitt liv. Hur ska jag någonsin kunna förklara allt det för dig? Hur ska du någonsin kunna förstå?

 

 

Det finns ingenting med dig jag inte saknar, och det finns ingen tid på dygnet och inga dagar då jag inte saknar dig. Om 7 månader är jag hemma igen, och jag kan inte sluta tänka på tillfället när jag får krama min älskade lilla Mandio igen. Jag påminner mig själv hela tiden om att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, ”snart får jag träffa henne igen, snart får jag krama skitungen igen, snart snart snart!”. För jag saknar dig, och jag älskar dig, mer än då någonsin kan ana. Min bästa vän.

 

 

Massor med pussar och kramar från långt långt borta.

(Ps. Försök att mitt i allt galna festande och massfikan inte glömma bort mig!)


FLIPPMODE -.-



arhghjfdgd Vilken jävla bajs dag det har varit...
Fyfan vad jag inte har varit på humör. Vet inte vad som hände men vaknade på helt fel sida idag och sen dess har jag varit helt jävla piss off, inte orkat med någon typ och stört mig på allt. Känner mig så jävla vilsen, det är så jävla mycket just nu. Nya val, nya möjligheter, myket plugg, myket tänkande, jobbiga situationer osv, det är för mycket. Allt kommer på en gång och jag känner mig fan gråtfärdig. Fyfaaan vilken jobbig dag, var varit riktigt jävla deppig, uschh.. Det är så mycket som ska hinna göras den här veckan osv också, det gör inte saken bättre. och att datan fuckar ur och internet segar som fan hjäper inte heller till direkt. Åhh vill bara ha helg och ledighet.

Aja, nu har jag skrivit av mig, det var ganska skönt! Vi hörs puss



Take me as I am, or watch me as I go


FEST OSV

Jag jobbade hela dagen igår och sen drog jag hem till Emelie. Hon fyllde år, så först var det tjejmiddag och sen var det dags för PAAARTTYYYY!! Så jag hann inte blogga igår. Ska plugga en stund nu, sen ska jag på dop med familjen och på kvällen blire fest igen wooop woooop!!!

En bild på mig och emelie från igår!

RSS 2.0