That moment.

Tumblr_lm2tfxhr0c1qk7umfo1_500_large

Soooommaaaarrrfeeeliiin

Dageeeen har varit underbar! Har gjort matteprovet och historia provet samt svenska redovisningen, det ÄNDA som är kvar nu är franska provet som jag har imorrn och det ska gå bra! =) Har haaalv dag imorrn, så efter skoolan ska jag vara med Erica, vi ska träffa några kompisar kanske fika eller så! det kommer bli awesome.
Snaaaart sommarloov, avslutning på tisdag, det ska bli så underbart!

Historiaa..

2 prov kvar då, Ett stort historia prov och ett matteprov, båda har jag imorrn så det är gaaaaleeet skönt att få det gjort tycker jag! Imorrn efter skolan ska jag plugga med Erica, sen ska jag hem och umgås med familjen! Men dagen idag, jo den har varit bra. Man märker tydligt hur lite man gör på lektionerna den sista veckan, man får sluta betydligt tidigare osv! Det är ju Nice! =) måste pluggaa nuuu, skriver snart!


Livet är skumt.

Det är intew mycket kvar nu till skolavslutningen. Det är endast några dagar kvar och sen börjar sommarlovet 2011. Jag kommer starta ett nytt liv efter sommarn, kommer flytta, en utav mina bästa vänner kommer flytta utomlands, jag kommer börja tvåan osv osv. Det kommer bli grymt svårt alltihoppa och jag känner att jag vill ha JÄÄÄVLIIIGT roligt undeer sommarlovet innan, allt det nya händer. Jag vill festa som fan, bada, sola och grilla med en massa vänner! Ha jävligt kul innan det mesta förändras liksom. Jag måste erkänna att jag är rädd, rädd för hur allt kommer bli. Hur liver utan tex Erica kommer bli, hur livet att flytta från platsen jag älskar kommer kännas, hur det kommer vara att börja tvåan mm. Vi får se, jag ska ta vara på nuet och ha jääääääävligt roligt under sommarn!

heeeelt sluut!

Har precis tagit ett lååångt bad! Det var SKIIIT MYCKET att göra idag på jobbet, alla hade tyo 15 min lunchrast på 9 timmar, det var hur låååång kö som helst. Meeeen e man grym så är man, tjejerna var skit duktiga, e så glad och jag trivs så mycket på mitt jobb!!!;D Nu ligger jag heeelt slut på sängen! Ska ladda ner någon bbra film och sen somna till den. Jobb imorron med juu! Måste säga att jag verkligen längtar efter looov haha!


A girl

Tumblr_ll9pl57hkv1qb51w5o1_500_large

Start your game.

Skolan idag var riktigt sooft! Hade bara en lektion men stannade kvar efter, käkade med några kompisar och softade i skolan! Började jobbet vid 3 idag så efter skolan drog jag till jobbet och nuuu e jag hemma och har precis käkat! Ska jobba hela helgen, WOOP WOOP! Men vet ni vad det bästa av allt är? att det är lööögnt för det är BARA 4 FUCKING SKOLDAGAR KVAR SEN SOMMAAARLOOOV!! slutar den 7 juni, går måndag tisdag onsdag och e ledig torsdag fredag måndag och sen har vi avslutning på tisdasg, den 7 juni. YAAAAAAAY!!! ;D
nu ska jag byta om till myskläder och mysa i soffan framför bb smo börjar snart, hörs sen! =)
En bild på mej och robin från igår! =)

olika bitar.

jag som trodde att alla bitar höll på att falla på plats. Men jag hade visst fel, finns massor kvar, massor som är ogjort. Massor jag måste ta itu med. Allt kommer på en gång, som en stoor fet jävla bomb. Blääh, vi hörs.

Tumblr_llq4newit41qcwi7lo1_500_large

Promeniiixx med Robin

Dagen har variit helt okej, skolan var bra och eftermiddagen ännu bättre! Vädret har dock sugit men allt annat har varit bra! :) Tog en kvällspromenad med Robin, det var jätte mysigt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var skön. Sen blev jag hyyper och började larva mig, och nu e BB på! Torsdag imorron, inte positivt då jag inte vill ha helg eftersom att jag ska jobba heeela helgen, yaaay! Men imorrn kanske vi ska på bio några stycken och se baksmällan 2, vi får se! :) Nu ska jag snacka i teleeee och sooova, hare göttttt!!!

LiFe


It´s all about taking chances.
Abot doing something everyone said uou coukdn´t do.
It´s about being goofy.
It´s about NOT caring what other people think.
It´s about learning to love what you have.
Thats life.

Love

It's been months and for some reason I just can't get over that you will live.
And I'm stronger than this but I don´t know what you have done with me.
The thought of that you will not be with me day in day out, every minute and every second, scares me a lot. You have changed so much things in my life, you have made ​​me smile, you made ​​me feel better. I hope you will have a wonderful time, but you should know that I will miss you best friend. Every fucking seconds, you should know. I love you with all my heart Erica Wide.



snabbt inläggggg

okej jag erkänner, jag suger numera på att uppdatera bloggen! Efter skolan pluggade jag och erica, fast det gick åt skogen, vi sket i det och myste istälet! ;D Sen drog jag och elin för att möta marcus  robin, nisse och robin R för fika  stan. Det var jätte trevligt, sen mötte jag upp Charlie i stan då han skulle kolla på en sommarjacka! Sen fikade vi igen hahaha! Tisdag imorron, har en FEEET sovmorgon! Börjar 11, niiice! slutar 14.00 då ska jag förbi hemma i rissne för att träffa familjen sen blir det hem o plugga franska, yaaay -.-

trött, sömnig, seg, lat

helgen har  varit galet bra! Fast jag har inte sovit så mycket och har jobbat hela dagen idag så jag e GALET trött! efter bb ska jag ringa en kompis en stund, förbereda kläder inför imorron och seedan sova! Måndag imorron, ska pluggaaa!! har ganska mycket nu sista två veckorna, bläääh men det är bara stå ut, bara TVÅ VECKOR kvar nu till simmarlov!!=)
Tumblr_llm3llmtvt1qitrd2o1_500_large

I thought it was love, but it was a game.

In the night I hear 'em talk, the coldest story ever told
Somewhere far along this road he lost his soul
To a woman so heartless

I mean after all the things that we've been through
I mean after all the things we got into
Hey yo, I know of some things that you ain't told me
Hey yo, I did some things but that's the old me

Talkin', talkin', talkin' talk
Baby let's just knock it off
They don't know what we been through
They don't know 'bout me and you

So I got somethin' new to see
And you just gon' keep hatin' me
And we just gon' be enemies

You run and tell your friends that you're leavin' me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gon' see
You'll never find nobody better than me

The way you move it

Ojj knas vilken bra fredag det blev! =) grymt lyckat som vanligt då! Sooolen skiner nu så jag erica och jamie har börjat fixa oss lte smått, vi tänkte röra oss mot stan för att ta en fika eller så! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt faktiskt, jobbar imorrn. Får se om jag kollar film eller så med en kompis^^ Jag Är gaaalet trött, men lite musik och en latte fixar nog allt! =) Nu ska vi börja fixa oss och sen röra på oss så ha det bra sålänge!

.

Tumblr_llgkrmdugx1qcma2co1_500_large

Kommer inte klara mejj utan dej lillskiten.. ILY

HAHAHAHAHAH vet inte hur jag ska beskriva min dag... den har varit, så jävla BÄÄÄST! Har haft skrattatck i typ sisådär, hela dagen? garvat IHJÄL mej, folk började undra vad jag gick på! Som ni kanske märkt så har jag varit på bra humör idag, hela min vecka har varit bra! :)
Nu ligger jag och erica i sängen, lyssnar å musik och pratar, mysigare finns inte! Älskar den lillskiten (men hon älskar mej meee)! :D vi hörs senare :)

-

Tumblr_lkvqfsscob1qjb12go1_500_large

I like the way you smile.

Åhhhhh vad jag har varit på bra humör idag! Vaknade med ett leende på läpparna, fixade mej och drog till skolan! Hade psykologi och nationella, nationella gick skit men jag är glad ändå. Har shoppat en massa nytt med en massa underbara vänner. Marcus, Emelie, Robin, Robin R och Jocke joinade! Det fick bli en fika också. Åhhhh jag hittade så fina saker faktiskt! Fick med mej en kjol, en svart t-shirt, en klocka, en vit tunika, ett par jeans, en vit sommar jacka och ett par örhängen! (Bild finns nedan) Imorron är det torsdag och då ska jag träffa Ebba, får se vad vi hittar på, men måste tänka på mina pengar den här månaden, inte käka ute och slösa allt på fika utan jag ska försöka vara sparsam! =) får se vad jag och hon gör, kanske drar ut och sätter oss någonstans om det är fint väder!

jaaaaaaaaaa

Jaaaaaaaaaaa, ÄNTLIGEN har jag fått min löön!! ska som sagt inte slösa bort allt på en gång nu. Meeeen det finns två saker jag vill/MÅSTE köpa. det är ett par jeans från SALT och sen en fin top från åhlens sen kommer jag nog snåla lite på lönen så att den inte försvinner på en vecka mohhaa!

A secret.

Jag har haft det här problemet länge. Det är inte många som vet om det men mina närmaste vet om det. Jag klarar inte av att vara själv. Jag hatar att inte umgås med folk, inte bara för att jag tycker det är tråkigt att vara själv utan att jag inte känner mej trygg ensam. Jag känner mej otrygg, osäker och vilsen när jag är ensam. Det kan vara att jag e hemma efter skolan ensam i några timmar tex. Mina tankar tar över och det enda sällskapet jag då har är mina tankar. Saker man vill glömma, minnen man inte vill minnas, dom tar över och helt plötsligt förvandlas allt till ett fängelse. Ett fängelse där endast jag och mina tankar finns. Det är otroligt jobbigt. Jag gillar verkligen inte att vara själv, jag klarar inte av det. Känner att jag vill dela med mig av en av de saker jag hållt hemligt liksom så nu vet ni det :)



I will not try again, im to tired of getting hurt.

Jag hade en väldigt bra måndag. Skolan gick bra och efter skolan träffade jag två underbara vänner! Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt! Ikväll är det match utanför mig (stadion) vid 7, så efter matchen ska jag nog ner till porten för att hälsa på några vänner! ikväll blir det tacosigen, mmmmmhhh! kan förfan inte tröttna på det!!
I veckan ska jag plugga en massa, hälsa på farmor och gymma sen är det dags för helg igen, wohooo!!
Såhääär mysigt hade jag och emelie det i lördags!!

If you´re not Ken don´t expect us to be Barbie.


Underbart.

Det gick sjukt bra på jobbet idag! Fick dessutom besök av Charlie och Nicklas. Efter jobbet drog jag hem och nu ska jag byta om till myyyys kläder! Emelie är påväg hit, vi ska laga tacos, och kolla på film! FYFAN VAD UNDERBART!
det ska bli så jävla mysigt! Jobb imorrn med, och efter jobbet blire plugg men jag har ingen ångest vet nu varför? jo för det är SNAAART SOMMAARLOOOV! inte mycket kvar nu asso!
nääh nu ska jag byta om till myskläder! ha en underbar lördag!

Sjuukt trött

Ojjj vad dååålig jag har blivit på att uppdatera bloggen, jag ber verkligen om ursäkt för det. Dom här två dagarna har jag hälsat på Farmor och Farfar, varit med vänner, umgåtts med familjen osv! Igår var det fredag, och kvällen blev LYCKAD! Är sjuukt trött nu, vaknade vid 8 för att ta en dusch, käka frulle och börja fixa mig inför jobbet.
Slutar vid 7 och då ska jag hem, fixa käk och kolla film med Emelie FYFAN vad mysigt! =) Nu måste jag börja fixa mej, men vi hörs ikväll jag lovar!

kort och surt

Är galet trött, är på dåligt humör, har huvudverk, japp det är ju bra! Ska plocka disken, packa väskan till skolan, platta håret (duschade precis) och sen ska jag slagga. hare gött, hej!

.

190766_210589038953331_100000067093753_859890_6339463_n_large

Take a risk.

Dagen har varit jätte jätte super bra! Efter skolan mötte Marcus Michel och Robin, dom lunchade med oss tjejer i solen! Sen drog jag och Erica till medis där vi kollade skor och sedan blev det fika! Efter ett tag kom Jocke och joinade! Jag och Erica drog sen hem till mej och pluggade lite! Fan vad jag älskar den tjejen asso, det är helt sjukt!
Nu pratar jag i telefon med en kompis. Desperate houswives ikväll, YEAAAAHH! onsdag imorron, skönt snart helg!
ska fixa lite saker nu, bloggar senare! :)

Some people

Tumblr_lkwj93tkmg1qe31xzo1_500_large

I LOVE YOU

Thank you for everything you have done for me. Thanks that you came and rescued me when I needed it most. You're my best friend and I will always be eternally grateful that I got to know you. I love you Erica!



Underbar helg!

Nu är jag och erica klara, vi ska dra mot tuben om typ 15 min! Jag ska jobba och hon ska hem för att sedan träna!
Helgen har varit UNDERBAR! med party, mys med Erica och chilling i rålis så det har varit super skönt med en bra helg tycker jag! Söndag idag, ganska skönt faktiskt! Är sjuuuukt trött! Efter jobbet ska jag och erica dra till cafe 60 för att plugga lite och kanske fika! Senare blir det nog lite mys med mammsen hemma och sen BB ofc!
Nu ska jag runda av, känner att jag börjar bli lite osocial haha! vi hörs ikväll! =)

Remember that!

Tumblr_lkcm12oyvl1qhz7v3o1_500_large

dålig uppdatering

Bloggade inte igår, ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men det ska förbäätttrrraaas!! :) vaknade för en stund sen både jag och erica men hon stack iväg för att tävla så nu sitter jag och kollar på tv! alla man smsar/ringer sover juu vid den här tiden, blääähh! ska nog äta något snart hade jag tänkt, sen börja fixa mig! Fredags kvällen var underbar! Skönt att få ha lite kul när man haft en vecka med oändligt mycket plugg liksom, så det  var nice! vi hörs senare mina kära vänner!
Här får ni en jäääävligt ful bild på mig just nu, osminkad och trött, och så solen i ögonen också haha!

Grattis världens bästa mamma! <3

mmmmmm, jag åt kebabpizza till lunch, fyfan vad gott!! ;D Nu har vi håltimme, börjar med idrott om en timme! efter det ska jag hem byta om och sedan ska jag möta Ebba Emelie robin och marcus för lite mini shopping i solna centrum. Ikväll ska mamma firas inne i stan på någon restaurang efter det ska jag träffa Marcus!
Vädret SUUGER tycker jag, vafan hände med solen och värmen liksom? yeah yeah, jag lovade Daniel att skriva något fint om honom så här kommer det. Danne jag är gaaalet glad över att jag lärt känna dig, du är en underbar vän hjärtat som jag kommer ha kontakt med livet ut! =)


ögonen lever sitt egna lilla liv

Kollar på bb och känner hur ögonen lever sitt egna lilla liv, dom  e tröttaaa och vill sova så jag kommer nog somna efter bb faktiskt! har bara 2 lektioner imorron då den ena är inställd. Börjar halv 9 med matte i 2 timmar sedan håltimme i typ 3 timmar och sedan idrott! Efter det ska det mini shoppas som sagt. Mammsen fylle rju också år imorron, henne ska vi firas!! :D nu ska jag kolla vidare på bb, hare gött!!
1160569-9-1304528128868_large

Mår så jävla bra!


A MiLliOn TiMeS

Pluuuggaaat liite franska nu, får se hur jag gör med provet imorron asso! Snart ska jag packa väskan, ska till mammseen imorron då hon även fyller år! Efter skolan blir det en liten mini shopping med Ebba Emelie och Robin. Ska köpa 2 byxor och lite underkläder samt andra små saker osv! Efter det blire restaurang med familjen för att fira underbara mamma och seeen blir det träffa bästa vännen! Tycker det låter som en AWESOME torsdag! ;D

Love

Tumblr_lkc2cccqhf1qerqgeo1_500_large

The truth! :D

228052_1997182334768_1399780521_2309878_7040287_n_large

I forgot I only fucking excist when you need me.

Pluggar psykologi just nu, har prov imorron, samt engelska nationella, JIPPIIEE!! hahaha nejdå men jag pluggar nu. Tog ett låååågt varmt bad innan, det var super skönt faktiskt! Onsdag imorrn, efter skolan imorron ska jag förbi mammas jobb för att fixa håret sen blire hemåt och plugga franska.
Skriver mer ikväll!

Music is my boyfriend.

Måndag kväll! Snart börjar bb och efter det ska jag nog sova. Denna vecka är verkligen fullspäckad så jag tänkte göra helgen lite rolig. Ska bland annat shoppa (kanske gör det på torsdagen istället) sen ska jag vara med vänner, partaaa och fota lite hade jag tänkt! åhhh vad underbart, längtar redan!

PLUGG PLUGG OCH ÅTERIGEN, PLUGG.

Kom precis hem från gymmet! Gymmade i 2 timmar idag med Jennifer & Jessica, det var skit skönt! Den här veckan kommer suuga... Har tre prov där jag måste få mvg på två av dom iaf. Har prov i Engelska på onsdag, psykologi prov på onsdag och franska prov på torsdag, JIPPIIEEE!!! hahahaha! äschh, får plugga mycket denna vecka och fucka uuur under helgen istället eller så! Ska plugga psykologi ikväll tänkte jag! (:
Dagen i övrigt har varit bra faktiskt! Näeeh jag får ångest nu, ska sätta igång med pluggandet, vi hörs snart!! (:

Tankar.

Har haft en jätte dålig dag på jobbet och har världens huvudver just nu.
Har tänt på lite saker idag, tänkte på det igårnatt också när jag och Erica pratade (hon sov hos mej=))
Jag e trött på skitsnack och jag e trött på personer som säger saker men gör andra saker. Är trött på att vata den personen som krigar för allt och alla men inte får något tillbaka. Jag vet att jag flera gånger sagt: nu ska jag sluta med det osv men ändå har jag fortsatt. Men nu, asso jag har verkligen inga krafter kvar för att lägga energi och tid på personer som inte gör det tillbaka. Jag är också männsklig, en helt vanlig människa med känslor precis som alla andra. Jag tål inte allt, jag blir också sårad och har känslor. Min kraft är tyvärr inte av stål.
Det är så jävla mycket som händer i mitt liv just nu, väldigt mycket. Flytten i sommar (Enskede), min brorsa ska flytta utomlands, jag mste ta tag i mina prov nu innan slutbetyget sätts osv osv, så jag ska satsa på det, på MITT liv och MINA problem istället för att bry mig FÖÖÖÖR mycket om andra och glömma mig själv, glömma hur jag själv mår. Sååå ere! =)


RSS 2.0