Life

Tumblr_lixhezisfu1qgzguyo1_400_large

I just wanna have fun

Allt känns så jävla bra just nu. Ja som ni märker har jag humörsvängningar haha men just nu, denna minut så känns allt så jävla bra faktiskt. Det börjar gå bättre i skolan, jag är lite mer fokusserad. Det går bra på jobbet, jag trivs verkligen! och det är bra hemma samt bra med vännerna så allt flyter på just nu känns det som. Sen har jag lärt mej att dom som inte bryr sig om mej, ska inte jag lägga ner tid på. Så är det! :) men jaa, allt känns bra nu bara! Får hoppas på att min positiva inställning håller ett bra tag nudå haha! Näeeh nu ska jag klä på mej, tog precis en dusch! Och så ska jag få lite oljemassage av mamma som hon lovade! Yeaah hare gött!!




(Jag i tecknat, fabian som målat bilden hahaha)


I want your last name.

FYFAN vad dagen började dåligt... Men som tur är, så är jag på bättre humör nu! Jag hade världens huvudver imorse, fick tillsägelse av läraren när det inte ens vad jag som hade snackat, jag hade damp bara. Men Just nu är jag iaf på lite bättre humör! jag har dock fortfarande ont i huvudet!  :/
Jag tänkte plugga en stund nu, sen fixa mej lite smått och möta Marcus för en fika.
Mamma och jag har en deal, hon ska massera mej med olja ikväll FYFAN VAD UNDERBART! hon sa att hon kunde göra det för att jag var så ledsen imorse haha! Klart man inte tackar nej! ;)
Yeah yeah men nu ska jag börja med min svenska läxa. Hare braa!

I just wish you´s start the konversation.

Tumblr_la2pmkljlr1qanoumo1_400_large

Your fuckt up, just the way you are.

Fyfan vilken underbar dag! Vi har hunnit med vårat grupparbete, vi har bowlat i stan, tagit en fika, dragit till solna centrum och träffat några vänner osv ovs! Det har varit en RIKTIGT BRA DAG kan jag säga er!! :) behövde det fan!
Nu sitter jag mamma och fabian och snackar och umgås! Han ska sova här idag, skiiit trevligt!
Vi ska käka snacks och kolla på Big Brother så hare gött!!

I will give you a reason to live. Cause I don´t want you anymooore

Godmoooorgon! Jag är lediiiig idag, skit skönt! Men jag erica och johanna har en psykologi läxa att ta tag i. Så tjejerna är här nu, johanna ligger och sover på soffan hahaha! Jag har SSKIT ont i huvudet idag, det ogillas... Men solen skiner vilket gör mej glad! Efter att bi gjort klart psykologi uppgiften ska vi till stan och käka! sen får vi se vad vi hittar på för kul! =) Är grymt sugen på att typ ta en promenad i solna med en glass i handen och solbrillorna på plats eller att typ bowla! Så aaah vi får se, något skojj får vi fan ta och hitta på iaf! Jag mår bättre idag än igår, jag kände att jag inte hade någon lust att blogga så jätte mycket då. Men nu är humöret uppe igen!! :)

A lier.


FINNS FALSKA MÄNNISKOR ÖVERALLT.

Fan vad många falska människor det finns, fyfan asso. Jag blir fan äcklad! Folk som säger att man kan lite på en sen går runt och snackar skit, fyfan asso..
Det som sårar mest är när man verkligen litar på någon, väldigt mycket. Lättar på sitt hjärta och pratar ut och verkligen berättar hur man känner. Sen får reda på att snacket är ute. Fyfan vad jag är sne just nu.
åhhh jag är på skit dåligt humör nu. Fyfan säger jag bara.
vi hörs sen, tjarå.

I JUST WANNA KISS YOU


Mmmmmmmmm sallaaad!!

Koom preciiiiis hem faktiskt! Har varit med lite vänner i solna centrum, det blev en fika bla! ) Nu har jag fixat sallad, mamma är påväg hem. Jag ska snart hoppa in i duschen, fyfan vad skönt! Sen blir det plugga lite och sen bb och seeen slagg!!! Tisdag imorron redan, tiden går FORT SOM FAN!

.

956381-8-1301239104487_large

Trött och sliten Chey

fyfaaaaaan vad mycket vi har haft att göra idag på jobbet, är sjuuuukt trött och sliten... Just nu sitter jag och mamma och kollar på tv. Jag ska nog fixa varm choklad och käka bulle snart sen blir det bb, fyfan vilken underbar avslutning på en söndags eftermiddag! Imorron är det måndag igen, då drar skolan igånr igen! Denna vecka har jag inte lika mycket plugg/prov som förra då vi hade 3 prov så denna vecka ska jag försöka träffa kompisar mycket, fika och gymma mycket, ska passa på liksom hahahaha! Det tycker jag låter awesome!
Här kommer en bild från jobbet idag, enjoy it! :)





Sometimes I wonder how it would have been like

Sitter här med Erica, vi är heeeeeeeeelt döda! Vi har hyrt en film, köpt en masssaaa snacks så snart ska vi börja förbereda inför filmkväll + min 5 åriga syster (henne vi är barnvakt åt) så det blir en riktigt mysig kväll måste jag säga! =) Imorron ere söndag, inte mycket som kommer hända förutom att jag ska jobba hela dagen, sen blir det hem och sooooova skulle jag tro! Ska gymma på måndaaag eftermiddaag, gryyyymt taggad!! :D Näeeh nu ska vi fixa myset här hemma, vi hörs imorron guys! ha en UNDERBAR lördagskväll hörrni! :)

I will not make the same misstake that you did, I will not break the way like you did. Beacuse of you I am afraid, beacuse of you

Nu är man hemma igen, är heeeeelt död efter gårdagen! Det var en TUNG kväll kan jag säga! Ikväll ska jag däremot ta det lugnt, kan ju behövas... haha^^ Jag ska vara barnvakt ikväll åt min syrra, så jag och erica ska åka hem till pappsen för att vara barnvakter mohahaha! Det blir nog hyra en massa filmer, och tjocka i sig en massa chips och dipp! FYFAN VAD MYSIGT! imorrn blire jobbet sen får vi se om jag drar hem eller något annat. Är sjuuukt sugen på bio! Näh nu ska jag röra på mej, hare gött så hörs vi ikväll! :)

PIGG SOM FAN!

Men tjenaaa! :) srrry för att jag inte bloggade igår men jag hann verkligen inte det, allt blev så stressigt! Vaknade flr en stund sen, tänkte hoppa in i duschen och sen börja fräscha upp mig lite. Börja fixa mej osv, vettteeee fan vad jag gör uppe såhär tidigt men jag är pigg som fan iaf och solen skiner så det är ju skit bra! :D Näeeeeh nu ska jag in i duschen, vi hörs sen pusssssss! :)

Put your hands up

Imorrooon är det fredag, taggaaa till nuuurååå!!!
Nee men det kommer bli en underbar dag imorron av galet många anledningar, sug på den ni! MOHAHAHA! okej nej nu ska jag vara serisö! Har överskottsenergiii! Imorrn efter skolan ska jag och erica hem till moi för att lämna våra väskor och böcker osv! Sen blire att dra till solna centrum för fika! Efter det blir det liiiite shoppiiing! :D
Måste köpa:

* En ny mascara
* Foundation
* Ett par snygga Jeans
* örhängen osv!

Sen blir det att vi drar hem till mej, tar en dusch, fixar håret och sminkar osv och sen taggaaaar gaaalet inför kvällen mohahaha!! nu ska jag käka middag, hare gött så hörs vi sen! :)

A MiLliOn TiMeS

Dåååå är det torsdag! No provet avklarat, och det gick bättre än förväntat! :) Nu ska jag plugga lite samhällskunskap och träna på min engelska redovisning efter det ska jag fanimej ta ett långt jävla varmt baaad, åhhh vad underbart! sen blire packa lite (ska till mammsen imorrn) och plugga lite till tror jag! Yaay såhär kommer min torsdags eftermiddag se ut! =)
Vi hörs efter att jag pluggat en stuuund duuudes!

Jag är rädd för hur allt kommer bli

det är väldigt många tankar som rör sig i mitt huvud just nu. Och jag känner att jag vill få ut allt, få det att försvinna, vilket jag vet inte kommer gå men jag tänkte iaf skriva av mig. Det här kommer bli ett långt inlägg känner jag på mig...




Den 1 Augusti kommer jag flytta, flytta från solna där jag hör hemma. Jag kommer flytta från den orten jag är uppväxt i, jag kommer flytta från det stället jag bott på i flera flera år. Jag kommer flytta ifrån mina vänner. Jag kommer flytta ifrån de gator jag kan utantill, de minnen jag skapat, Jag kommer flytta ifrån det stället där jag känner de flesta. Jag kommer inte kunna springa ner till pizzerian nedanför mej och förvänta mej att han i pizzerian ska veta vad jag ska beställa, vilket dom gör i solna. Jag kommer inte kunna stå och prata i en timme med killen som jobbar i videobutiken om filmer och vad jag gjort i helgen, för jag kommer inte känna den nya ägaren + att det inte kommer vara samma sak. Jag kommer inte kunna gå till min bakgård med mina vänner och dissuktera våra minnen som vi skapat tillsammans där! Ni kanske inte förstår hur jag menar just nu men det är väldigt svårt för mig, att släppa "solna" och flytta, speciellt när man trivs så bra! Jaa ni tänker säkert: men du kan ju ända vara i solna efter skolan och så? men tro mej, det är inte samma sak som att bo där. Mitt liv kommer förändras i Augusti, jag kommer flytta, flytta från orten där jag hör hemma. Flytta från stället där jag trivs. Flytta från mitt hem! I Augusti kommer OCKSÅ en utav mina närmsta vänner flytta till Australien, flytta bort från mig. Jag vet att jag och hon ALLTID kommer vara vänner, men fyfan vad det gör ont. Det gör ont att veta att jag inte kommer kunna träffa henne varje dah under ett år. Inte skratta med henne åt torra skämt, inte fika med henne, inte festa med henne, inte gå på bio med henne, inte vara i skolan med henne, inte umgås med henne under ett år. Ja i Augusti kommer mitt liv förändras helt. Många saker kommer hända och jag vet inte hur jag kommer klara av det, klara av att allt kommer på samma gång. Jag vet inte hur jag kommer må, jag vet inte hur jag kommer klara mig igenom det. Att 2 stora saker kommer hända om några få månader som kommer förändra mitt liv, den tanken försvinner inte ur min hjärna utan den sitter där och terroriserar mig ständigt. Den tanken får mina tårar att rinna, den tanken får mej rädd, väldigt rädd. Nu har jag skrivit RAKT av hjärtat, preciis så som jag känner just nu och känt ett tag. Jag sitter här med tårar i ögonen och skriver om hur mitt liv kommer förändras om några månader. Jag är rädd för framtiden, för allt som kommer hända i Augusti, för den här sommaren. Jag är rädd...

I wish some people would listen as much as they talk.

Åhh vilken mysig eftermiddag det vart! Var inte på topphumör idag i skolan, vet inte varför men jag kanske vaknade på fel sida eller så! Men efter skolan drog jag och erica till mammas jobb, jag fixade mitt hår osv. Sen blev det fikatime på söder, det var verkigen skiiit mysigt! Vi pratade om allt, det var så skönt att bara prata ut, bara prata om allt! Det blev en underbar eftermiddag! Nu sitter jag i vardagsrummet med syrran som kollar på Peter Pan! Jag ska snart börja plugga Natur, mitt favorit ämne, faaast neee hahah!
Tumblr_liibzd0vmg1qcdjp0o1_500_large

Fall down seven times, stand up eight!

Miss,cellphone,cute,love,tally,thatswhatshesaid-df301d509c01b78368d1fce1a29916f7_h_large

JÄVLA HELVETETS JÄVLA SKIT PLUGG.


Jag ler även fast jag e trött på allt jäääävla plugg! Japp, sån e jag, jag ler tom ibland när jag är sur, friskt va?

Jag har pluggat hela dagen + gymmat en timme, YAAAY -.- Och nu ska jag plugga ännu mer efter middagen, jaaaaa fyfan vad underbart! FAST NEJ!! har två prov den här veckan och jag får fan damp av allt plugg, ge mej fredag! UFFT...  det var underbart att gymma idag, var så länge sen sist! Måste komma igpng igen liskom!
Det var någon som frågade i en kommentar vad jag jobbar med så jag tänkte svara på det.
Jag jobbar på ett cafe inne i stan i gallerian! Det är en restaurang cafe som säljer sötsaker men också serverar mat! Cafet heter caffe coppla! :)

I call it, the game.

Det känns så jäävla bra! Jag har pluggat i 2 timmar, jobbat hela helgen, ska gymma imorrn! Börjar komma igång med livet igen känns det som! hahaha men festa ingår ju i det med, bara o fortsätta vara duktig nu och släppa loss i helgen/på helgerna! ;D Ska unna mig lite shopping i helgen också, sådär småååsaker som man behöver ibland som tjej! Måste köpa foundation, en ny mascara, ansiktsmask, ett nytt naglack osv osv! Yeaah girlstuff ni vet! :) Imorrn efter jobbet ska jag gymmaaa med Kimpaa! Då jävlar ska det köttas! Ska nog köra på mage och ben tror jag!
Tumblr_li8ks1pv6m1qbvxwmo1_500_large

Im going my own way.

Efter skolan drog jag och Jamie till mammas jobb, hon följde med oss till gymmeet och fixade mitt hym kort!!! YAAAY TAGGAAA GYYMMM IMORROOON!! sen åkte jag och Jamie hem, hon bor ju också i rissne ibland! Alltid lika trevligt att åka hem med den bruden! :) Nu käkar jag bulle och ska börja plugga Samhällsekonomi! Måste verkligen plugga, jag ska fan ha ett MVG på det här prvet! så vi hörs efter mitt pluggande!!

I miss it. I miss you.

Tumblr_li8bc2f4od1qbb92eo1_500_large

Helt dööööd....

Heeeeeeeeeeeelt död och sliten! Tog ett långt varmt bad direkt efter jobbet när jag kom hem, jag höll på o somna..
Shit, denna vecka är inte att leka med (kommande vecka) har 2 prov, 2 presentationer, 1 inlämningsuppgift, + att jag ska komma igång med gymmet osv... Snälla låt denna vecka gå fort asso!
Imorrn efter skolan ska jag till mammas jobb, vi ska till gymmet och fixa ett kort, har ju bytt gym nu. Sen ska jag köpa 2 par jeans! Efter det blir det att plugggaaaa en massa hemma! YAAAAY MÅNDAG, YAAAY SKOLA IGEN, YAAAAY PORV OCH PLUGG -.- SUUUUUUUUCK! aja nu ska jag torka håret och sen kolla på Big brother, vi hörs sen pusssss!
Jag är TRÖRR OCH SLITEN...

Upp och Hoppa

ojjj klockan är mycket, om 15 min drar jag till Jobbet! :) Det är soligt ute idag med, fyfan vad underbart!!
Lite smink, svarta kläder och uppsatt hår, yes nu ska det köttas på jobbet!
vi hörs efter det pussss!!

You have to believe in yourself

Tumblr_libj808u1f1qfyx2z_large

I would like to start over, please.

Fyfan vad stolt man känner sig när man jobbat i 8 timmar och ska jobba imorron också! Och ska börja gymma i veckan också, faaan vad allt känns bra helt plötsligt! Ska börja ta tag i skolan också!
Är gryyymt trött nu asso! Kommer somna tidigt idag med! Ska vara skit duktig i veckan, sådär extra duktig så jag kan paaartaaa loss on friday! mohahaha! ;)

Jobb hela dagen lång

jag sov i 9 timmar, det var fan länge sen jag sov så länge! Måste erkänna att det var jäääävligt skönt!!
Nu ska jag ta en dusch, käka frulle och fixa mej för sen rullar jag till jobbet! Ska jobba hela dagen, kommer nog vara hemma vid ungefär 20.00 så ja det kommer bli en lååång dag! Solen skiner idag vilket e sköönt!
Fan vad gottt det skulle vara med detta till frullleeeee mmmmmmhhhh!!!

Visste du att jag?





Visste du att jag?
* Hatat kärlek
* Har converse
* Älskar att gunga
* Lyssnat på samma låt en hel natt
* Sjunger i duschen
* Har sett någon dö
* Har skrattat så jag gråtit
* Har ett smeknamn
* Tror på gud
* Är dålig på att säga nej
* Är en dagdrömmare
* Avskyr naturkunskap

You smile, I smile!

Shiiiiiiiit vad veckan har gått fort, helt jävla sjukt :O
Kom precis hem, ska packa upp väskan och sedan hämta min syster från dagiset! :)
Det får bli en myyysig fredag med film eller så med familjen, kommer säkert slagga tidigt som fan, är sjukt trött. Ska jobba både imorron och på söndag, heeela dagen lång, jippiee -.- Sen under nästa vecka blir det PLUGGA som fan! Har två prov + en massa inlämningsuppgifter osv! Ska komma igpng med gymmet nästa vecka också! Allt börjar flyta på, det gillar vi! :)
Här kommer två bilder som jag tog precis! Enjoy it så hörs vi senare! :)

En skit mysig torsdag!

Ojj vilken dag... Har bara varit hemma och tagit det lugnt sen ringde mammsen för att fråga om jag var sugen på Pizza! Så jag mötte henne nedanför huset, så drog vi och käkade kebabpizza! Det var JÄTTE mysigt!!! Vi pratade om livet, om vänner, om skolan, om mig och henne osv. Jag älskar verkligen min mamma! Fyfan vilken mysig torsdag!

Världens jävla ångest...

Fyfan asso... Har inte gymmat på en månad, har käkat SKIT mat också har världens ångest...
Ska köpa ett nytt kort på måndag och nästa vecka dp blir det en jääävla massa plugg + gym varenda jävla dag asso. Fyfan vad jag måste gymma och börja käka nyttigt, jag har verkligen världens jävla ångest. Aja jag får ta tag i det nästa vecka!! det är fan ett MÅSTE!

hopp

Jag förstår inte varför jag fortfarande försöker. Jag förstår inte varför jag fortfarande hoppas. Jag förstår inte varför jag fortfarande tror. Jag borde sluta med det, inse att jag har fel. Men det går inte, Mina tankar får mej att känna lättnad. Jag vet att jag lurar bara mig själv, det är jag som kommer bli sårad i slutändan. Men jag kan inte, jag kan inte sluta hoppas, jag kan inte sluta drömma, jag kan inte sluta tro. För det får mej under en liten period att mår bra.



You watch me burn

Dagen har varit bra, dagarna går så fort bara :O I helgen ska jag jobba både lördag och söndag heeela dan! Det ser jag inte fram emot, det kommer bli riktigt jobbigt. Men men jag ska klara det! :) Har Historia prov imorron, och idrott BUU säger jag bara! Just nu sitter jag och Erica och chillaaar! :) Ikväll blire ta en varm dusch och sedan greys anatomy, big brother och sen soooova! :)


Nu blir det en promenad i solen med bästa Erica Wide med varsin islatte i handen!

Erica
Amanda
Jag och erica disskuterar prinsessor:

Jag: Du är Ariel =)
Erica: Amanda du e fan hon i prinsessan och odjuret för du faller bara för odjur!!
Jag: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAA XD kloooooooooooockren!!1

Nu ska vi dra, pusssssssssss






Trött på det.


Behandla andra som du själv vill bli behandlad.







Jag hatar att bli dömd, därför dömer jag heller inte andra. Man ska lära känna en person förstå, skapa en egen bild och egna åsikter om en person innan man lyssnar på andra. Man ska inte döma personer hit och dit. Vi alla är EXAKT lika mycket värda, ingen är bättre eller sämre än någon annan. Sen om man inte kommer överrens med alla, det är helt normalt men man ska inte döma en person. Alla har sina skäl till varför dom beter sig som dom gör, skälen kan vara positiva men också negativa men man ska fortfarande inte döma någon. Ge varje människa en chans här i livet. Jag sätter mej alltid själv i någon annans sits i mina tankar för att känna hur jag skulle mått, hur jag skulle reagerat om jag blev dömd. Man ska ALLTID behandla människor som man själv vill bli behandlad. Det är en jävligt bra tanke. Varför göra något på någon som du själv inte skulle vilja utsättas för? Tänk alltid en enxtra gång innan du som människaragerar! Tänk hur du själv skulle vilja bli behandlad och behanla dom andra sedan på samma sätt. Ge alla en chans här i livet och sedan skapa din egna bild av personen. Jag har själv blivit dömd av massor av människor, tex killar, lärare i skolan, kompisar osv osv. Så jag vet precis hur det känns! Som sagt, tänkt alltid en extra gång innan du agerar och tänk alltid på att behandla andra som du själv vill bli behandlad!

SEEEE YAAAAH

Nu draaaaaaar jag ut i sooolen innan den försvinner! blir en promenix med Bästa vän och fika, bättre kan det inte bli!

It only means so much cause YOU said it.


Hej psykologiboken...

Det är soooool ute, yaaaay! Det fick bli ett par jeans, min nya tröja, solbrillor och en MYCKET tunnare jacka! det gillar vi! Jag ska plugga en stund nu, psykologi kom och skjut mig -.- Men jag e sjuuuukt sugen på att typ ta en promenad i solen eller en fika, får väl ringa någon! =) Älskaaaaaar att det är soooooligggtttt!!!!

I pretend that I don´t care but that makes me miss you more

Det har varit en ovanligt bra måndag! Skolan gick bra, efter det var jag med några vänner, det blev mycket skratt kan jag säga! och sen mötte jag upp mammii för att handla i centrum, vi handlade en massa käk och en skit snygg tröja! yaaay, den kommer fan unvändas i veckan! Nu ska jag och mamma fixa käk, blir en massa små rätter typ, skit mysigt! Och som jag sa tidigare, nu ska jag sköta allt och börja ta tag i saker och ting! Ska efter maten läsa lite psykologi sen blir det bigbrother och sen sova! Ska blogga där emellan också! :)
Tumblr_li24famw1d1qgrbteo1_500_large

Ska börja ta tag i saker och ting

Fyfaaan vad trött jag är. Näej helt seriöst nu är det dags att ta tag i allting på riktigt! Ska sova SENAST 23 varje kväll, och göra plugget innan jag träffar kompisar! Idag ska jag plugga psykologi en stund, kanske lite historia eller så^^ Sen vid 19 ska jag möta mamma i centrum för att köpa jobbskor och handla lite mat! Måste bara säga att jag är JÄVLIGT nöjd med min iphone, mitt BÄST köp faktiskt! :) Nu ska jag sminka mej och rulla till skolan, a det bra sålänge! :)
trötta osminkade jag

everything changer I guess

I put my faith in tomorrow and try to sleep for a while maybe a new day will follow
That'll make it alright now when I feel so down and out.
If I had told you the right things would it matter at all?
If I only knew you were standing on the edge waiting to fall.

AWESOME.

Okej, det var fan bra att jag jobbade! Man känner sig fett deppmode på morronen men sen när man kommer hem efter att ha jobbat en hel dag så blir man fett stolt! =) Nu sitter jag och marcus och Käkaaar, muuums!!! :D
Måndag imorron, har GRYYYYMT mycket plugg den här veckan ;/ uschh o fyyy haha men det ska nog lööösa sig, hoppas det iaf!
Här kommer en massa bilder från helgen, enjoy it!

I will try to forget

Jag är SKIT trött... Åhhh jag skulle kunna sova i typ 10 timmar till^^ Men jobbet kallar, FAN VAD SEGT :(
Måste ta fram kläder och shit. Kommer som sagt inte kunna använda min lur under tiden jag jobbar, men efter 18.00 så! :) Nu ska jag och Erica upp, bädda sängarna osv! Måndag imorron också, suck!
Kommer vara gaaaalet trött efter jobbet tror jag, så kommer nog somna tidigt ikväll!
Är sjuukt sugen på att dra på bio eller kolla film typ, men neeeej här ska det jobbas!!
Vi hörs ikväll när jag kommer hem gott folk! =)





En jäääävligt bra helg, fyfan vad underbart!

Söndag imorron, innebär vad? jo jobb! Inte något jag ser fram emot faktiskt... men jag måste, nu när man skaffat sig en iphone och grejer. Jag är jäätttee nöjd med helgen, den kunde inte ha blivit bättre faktiskt! :) Tack till alla som gjorde min kväll underbar och minnesvääärd!!!







Underbar kväll!

Fyfan vilken underbar kväll det var igår, massa härligt folk, inge bråk utan bara glädje! Vi dansade som fan och hade askul! För er som inte förstod det så hade jag födelsedagsfest igår! En minnesvärd kväll!!
Ska städa heela hemmet nu, jaaaa vad taggad jag är  fast ne hahaha!

let's forget about today and think about tonight!

Dagen har varit ganska bra, fick lite damp under skolan men de e luuuugnt!
Nu ska jag och Erica till centrum en snabbis, vi ska fixa en sak sen blire att dra hem igen! :)
Måste bara säga att jag älskar att det är heeeeeelg!!!!!! TAGGAAAARÅÅÅÅ!!!! ;D
Ojjjj nu måste vi jalla oss, vi hörs!!

Fucking smile!


Shoppiiing!

Ouufff vilken dag, vi har hunnit med MYCKET idag kan jag säga vilket är jääävligt bra! + att vi har hunnit med fika, yaay!! ;D Nu chillar vi galet! Ska snart hoppa in i duschen, sen blire tvätta bort sminket och somna till tv,n  FETT SKÖNT! Imorron är det fredag, äntligen helg kan jag säga er! Det blev dessutom en liten shoppingtur idag i solna centrum med Erica. Det som fick hänka med hem var bla strumpbyxor, halsband, foundation, örhängen, eyeliner osv! =) Näeeh nu kallar duschen, vi hörs!

GLAD CHEEEYYY!!! :D

JAG SKA FÅ MIN IPHONE IKVÄLL!!!!! :D jaaaaaaaaaaaaaarråååååå vad glad jag är!!!
Men för tillfället funkar inte min nuvarande mobil då vi avaktiverat mitt sim kort eftersom att vi beställt ett nytt litet med samma nr till min iphone! Så dom som vill få tag på mej får göra det via Erica (kommer vara med henne hela dagen/natten! Annars ere favebook som gäller! :) Min mobil funkar imorrn på morronen, YAAAAAAY!!!
Jag fick damp på att alla mina kontakter kommer försvinna i skolan, och jag fick damp på lärarna så Erica erbjöd sig att sitta och skriva ner ALLA mina kontakter på ett papper och imorron skriva in dom i luren för att göra mej gladare, daaamnn, tjejen vet hur hon ska göra! fyfan vad snällt av henne, jag själv skulle ALDRIG pallat det moahhaha!
Nu ska ci fixa några saker och sen ta en fika, vi hörs senare, pussen!

The difference

Tumblr_lhm68dx5jb1qdvi0qo1_500_large

People changes, so fucking sad.

Imorron efter skolan ska jag och Erica STOR HANDLA inför helgen, massaaa saker behöver köpas in. Allt ifrån plastmuggar till chilinötter osv, sen blir det hem och fixa några saker! Sen på kvällen kanske det blir filmkväll eller något sådant, fyfan vad mysigt! =) Har inte fikat på mer än 1 vecka tror jag fyfan vad dåligt :O får kolla om jag och hon hinner med det imorrn, troligtvis inte! Jag känner matlukten ända in till mitt rum, jag är galet hungrig, gott det ska bli med maaat!! :D
Tumblr_lhso2frge21qf0jfpo1_250_large

Allt flyter på som det ska, men en sak fattas. En liten liten detalj i det hela.

Jääääävlar vad dagarna har gått fort?!?!? :O Redan onsdag ida liksom, knasigt! Jag kom precis hem, har varit på mammas job och fixat håret sen fick jag reda på en UNDERBAR NYHET!!! Jag får min iphone i helgen!!!! Jaaaaaaaa vad glad jag är!!! fast kommer inte kunna använda den förrens typ måndag skulle jag tro, många saker som måste fixas liksom! Men de e lugnt ;D Har köpt ett iphone skal redan mohahaha man måste ju vara förberedddd!!
Sådääär ser skalet ut, inte bästa bilden men den får duga!
Körde på tofs idag igen!
Har ganska mycket att göra nu, ska göra matteläxan och sedan ta ett bad! haha det var fan inte så mycket att göra egentligen men ni förstår! Däremot har jag och erica GRYMT myket att göra imorron, men MEST PÅ FREDAG! men det kommmer i nästa inlägg! Nu ere matte som gäller!

Varje gång är som den första gång vi sågs. Även om det är över nu, Allting har förändratas men du finns kvar. Allt var svävande men nu så ser ja klart

 

 

Ge mig sommar!

 

 




STOP PRETENDING LIKE IT´S OKEY WHEN IT´S NOT.


Jag kan inte sluta tänka på det varje kväll innan jag går och lägger mej. Jag skulle vilja gå tillbaka i tiden och ändra på en liten sak. Man märker tydligt hur vi människor påverkas starkt av varandra, både positivt och negativt. Jag måste sluta hoppas, jag ,måste sluta tro att det kommer gå, Det ända jag gör är ju att jag skadar mig själv, med alla dessa förhoppningar och tankar som skulle kunna vara sanna. Jag måste sluta tro på att det kommer funka, jag måste sluta hoppas på att det kan bli som förr. Jag saknar det, väldigt mycket, och jag har verkligen svårt för att inte tänka på det. Men jag sla förröska för min egen skull, men jag kan inget lova.

Enjoy the moment

Kom hem för en stund sen, slutade 12 men jag käkade efter det och tog en promenad med Jamie i solen! Vi båda bor ju i rissne (lr jag gör ju det varannan vecka iaf) Men det var mysigt, vi pratade om en hel del.
Nu väntar matteboken och psykologiläxan faktiskt, efter det ska jag nog ta ett bad, standard eller vad? haha! :)
åååh jag har åååångest, vill ha på mig min skinnjacka och solglasögonen men dom e hemma hos mamma så det får bli på torsdagen! Hoppas vädret håller sig tills dess bara!
Nu ere läxor som gäller, hörs senare! =)
HAHAHAHA, inte bästa bilden kanske! Men körde iaf på tofs idag, det är fan inte varje dag haha!

It´s my time to say, to say what I miss in my life. The feeling when your inlove. The thought of love

Tumblr_lhp562thxh1qe42eqo1_500_large



Jag saknar det där pirret i magen
Jag saknar känslan när hjärtat slår 1000 ggr snabbare
Jag sankar att somna på kvällarna i nåns famn
Jag saknar Tanken av kärlek

I tele i ca 2 timmar & 40 min (Y)

Sitter i telefon med Eliin, vi har snackat i 2 timmar och 40 minuter. AAAAHHH vafan snackar vi om egentligen? hahahahah det vettee faaan! Ska snart ta ett bad, det skulle sitta jävligt fint kan jag säga er!
Vi snackar om min fest, vad vi ska ha på oss, vi snackar om idioter till killar, vi snackar om musik osvh hahahah!

Forget love, I´d rather fall in choolate

Jag hade skit svårt för att somna inatt, fett konstigt då jag var GALET trött från jobbet? Men dagen var iaf bra, kul o träffa alla i skolan igen! Fast hade hellre velat ha looov en vecka till!! Nu ska jag käka och packa väskan, ska nämligen gymmmaaa idag med Marus, det var länge sen jag gymmade fan! Men det beror på att jag var halvt
sjuk förra veckan, men nu jäävlar ska det köttas igen haha!

IM SO FUCKING HAPPY


Trött C.H.E.Y

Äntligen hemma! Jobbat i 7 timmar, lunch i 20 min och INGEN mobil. Jo det var något nytt för mej kan jag säga. Men det är ganska nyttigt att man får kämpa och slita lite för pengar vafan, ingen bortskämd unge här inte!! ;)
Nee men dagen gick ändå rätt fort faktiskt, nu sitter jag och kollar igenom bilder från igår på facebook (längre ner i inlägget) och snackar med några! Samt musiken, såklart! :) ska snart ta ett bad sen blire big brother och sen sooova! Är så grryyyymmmtt trött! Det blev en myysig söndag! :)

ojoj, det blir en feeet utmaning!

Ska jobbaaa imorron för första gången! Blir ett cafee i gallerian, ska bli spännande men fyfan asso :O vilken utmaning, får inte använda mobilen på 7 timmar! och nu snackar vi om MEJ, som smsar ca 300 sms om dagen, det är illa asso. Utan luren i 7 timmar, GREAAAT!! men men så får det väl vara antar jag hahaha! kommer blogga imorron på morronen innan jag sticker oh sen på kvällen när jag kommer hem igen för att sedan berätta! :) vet ni en sak? jag har haft en GRYM FÖDELSEDAG! Med UNDERBARA människor! men fyfan, jag längtar som FAAAAN till min födelsedagsfest, då JÄÄÄÄVLAR säger jag bara!
Här är några av alla presenter jag fick idag! :) resten kommer nog senare!



En body splaaassh, en personlig bok där tjejerna har klistrat in massa bilder, texter och skrivit massa minnen i, fyfan vad fin! Sen fick jag ett presentkort på espresso house, KLOOOCKREENT!!! :D

Grattiiiiiiis till Meeeeej!!!!

GRATTIIIIIS TILL MEJ SJÄLV!!! 17 BASST IDAG, OUUFFF!! hahahahahaha, neej men tack för alla gratulationer och för en underbar dag som jag fick fira med mina närmaste vänner med både tårta presenter och heeeela kiiitttteeet! Kunde inte haft en mer underbar dag!! Jag älskar er och tack för alla presenter, fyfaaaaan vad jag gillar att fylla år måste jag säga! hahahahha ;D I loooooove it! TAAGGGAAA TAGGAAAA FEKKKEEE FEKKKEEE!!!
Jag ska möta Erica om en stund, ni som känner mej bäst vet att jag skulle dragit ut och paaartaaaat natten lång idag men vet ni vad??!?!? jag ska jobba imorrn i 8 timmar så jag valde att bjuda över Erica! Vi ska snacka om min fest jag ska ha, killproblem, musik, kläder osv. Jaaa ni vet ju hur vi tjejer är!! fyfan vilken underbar dag, tack igen allihoppaaa jag älskar mina vänner! puss på er!!!







Amanda don´t look back, let it go.

Från & med nu ska jag behandla ALLA precis som dom behandlar mig.

Everytime she laughs she hopes he´s watching. Not so that he sees she´s happy but that maybe, just maybe He´ll fall for her smile Just as hard as she fell for his

Tumblr_lhiajkouaa1qdge88o1_500_large

One day left

Ska skynda mej iväg till tuben nu mot rissne, tog precis två bilder! Ena e på det jag fått knapra på veckan lååång! Det ända som jag nu vill ska bli bra är min hals!!!!! det är ju det ända som gör ont? well jag får hoppas på det bästa! :) Är som sagt osminkad så jag kör på solbrillorna idag tror jag samt chillkläääder! ååhhh jag ska fixa te så fort jag kommer hem och kolla på OC fan vad mys :D
men inte e Mandyyy ledsen för att hennes hals är cp, neeej neeej, klart inte! :D
Puss på er!

You take what you want from me and then leave me with nothing

Vaknade för en stund sen, har packat väskan eftersom att jag ska till pappsen idag! Imorrooooon fyller jag åårrr!!! YAAAY! Pallar inte sminka mej, ska ändå bara till vårdcentralen för att kolla upp halsen, så solbrillorna får åka på. Idag är det fredag, feeeeta najs right? ;D Jag ska nog chilla hemma med familjen idag tror jag! Imorron klockan 12.00 ska jag och ett gäng kompisar hem till Erica för att käka tårta och fira mej lite smått gulligt sådär bara. Efter det ska jag på barnkalas hahaha! Är så sliten man kan vara, har inte sovit mycket inatt och jag har på mej läggings och en stor hängtröja typ. Men vem bryr sig, jag ska ju ändå bara chilla hemma liksom! =) Åhhh älskar tanken att jag fyller år imorron mohahahha!!
Ungefär såhär chillklädd kommer jag vara idag! Men imorrn, då blire fiiixxx!! ;D
Hör av mej senare under dagen, efter vårdcentralen! :)

Smile to the world and the world will smile back to you

Shit asso, lovet e fan över snart ;O fett med knas! men antar att det e så när man har kul? och vem fyller år om 2 dagar? joo Mandyyy!!! Hahahaha snacka om att jag är som ett litet barn som längtar xD fast längtar faktiskt inte så mycket till på lördag då jag fyler år utan längtar efter den dagen då jag ska ha min fest! DÅ JÄÄÄÄVLAR säger jag bara! Har både fixat outfiten och hela skiten! Ni får stå ut med mej, kommer tjata om detta i några dagar nu hahah! Ne men jag ser fram emot min födelsedag, 17 bassssst e inte fel? :)

So true

Tumblr_lhgc4dabh21qbpwzeo1_500_large

SUUUUUUN!

Har precis druckit te, ska nog snart börja fixa iordning frukosten! Ska ta på mej VARMA kläder, ska för i helvete blir frisk, fyller ju förfan år om 2 dagar!! Ska fixa mej sen för att först dra till närakuten i solna och se vad dom säger om min hals sen har jag lovat syrran att komma till hennes dagis för att kolla på deras teater, haha gullig!
Jag vill verkligen må bättre till ikväll, då ska jag träffa Eriiiica!! MÅSTE bli bättre! UFFFT, jävla förkylningshelvete.
De e soooool ute, måste inviga mina nya solbrillooor! det är iaf en positiv sak! :)
Tog precis 2 bilder, är heeelt osminkad så enjoy the moment hehe! Nee men ska fixa mej snart! :) här är iaf mina nya brillor





osminkade jag!


Ge ALDRIG upp





Något jag har lärt mig är många av oss lever på orsaker. Det jag menar då är att man intalar sig själv att man har gått igenom ett helvete under sin barndom, att ens föräldrar/ vänner har svikit än, att man inte har pengar… Som man brukar säga ”allting händer för en anledning”. Det vi går igenom omvandlar oss till dem vi är idag. Det gör oss starkare, vi lär oss förhoppningsvis av våra misstag och viktigast av allt Vi lär känna oss själva!
Var inte rädd eller förvirrad. Ta tag i ditt liv och skapa något bra av dina egna erfarenheter. Tänk simpelt, vad är du bra på, vad älskar du att göra. Det finns ingen bättre känsla än att gå till jobbet och veta att du är bäst på det du gör.
Tänk långt.. öppna nya dörrar/ möjligheter för dina barn. Var en bra förebild, få den respekten du förtjänar. För att utvecklas måste du se livet som en trappa upp, du skaffar dig ett yrke som dina föräldrar aldrig fick chansen till och lär dina barn att göra samma sak. Vem vet hur långt ni kan komma…
Ingenting är omöjligt. Sluta aldrig att drömma.

Don´t say if you don´t mean it.

Åh fyfan, jag blev just lite gladare!! Fick precis reda på en sak som gjorde mej lite gladare! :)
har bara varit hemma och kollat en massa filmer och tagit det lugnt, jag mår liiite bättre! får se, antingen blire bowling med några vänner ikväll eller utgåång, vi får se! Ska kääääka lite nu, och sen ta en dusch!

Det får bli en förmiddag med en massa filmer och mys! Sedan utgång mot kvällen, yaay!

JÄVLA HELVETETS CP FÖRKYLNING -.- Har inte kunnat sova inatt, uscch asso! Har haft den här äckliga förkylningen sen helgen.. Ska fan göra som igår, at jag är hemma hela dagen och degar, dricker en massa tv och kollar en masssaaaaa filmer för att sedan bli bättre fram mot kvällen! Det måste ju funka? Jo det ska fan funka!! det har jag bestämt nu^^ Jag har knarkat både alvedon, nässpray, mockoangin (stavning) osv, jag har inte feber utan bara en äcklig jävla fet förkyldning + halsen.

Guuuuurkaaaaaan

Kollar på big brother nu, fyfan vad gurkan är klockreeen!!! ;D Min hals gör ont som F*****n, OCH DET SUUGER!
Ska  fan hyra en film, köpa läsk och mysa med en massa filtar, mohahaha! Ska jobba för första gången på söndag btw, fyfan vad jag längtar1 det ska bli spännande ju, och lärorikt fan! Dag att jobba lite liksom^^
såhäääär glad var jag, sen blev jag fett seeeg!!

That girl

Set.6610747.zsh4-pv83rg7am0mm6qq0a.l_large

You think your cooler than me, but thats a big lie babe.

Heeeeelt seg, faaan asso! Men min hals mår bättre iaf, lr liiite bättre! Maarcus fixade te osv till mej, underbara bsta vän! Älskar verkligen dej! Vill fräscha upp mej, ta en dusch osv för att sedan vara fräääsch inför kvällen! =)
Saker jag skulle vilja ha jjust nu är min Parfym pink sugar (den e slut) sen vill jag ha en ny klockan, en fet svart jävel, typ kill klocka skit snyggt! Vill ha en massa nya armband osv! MMMMMHHH skulle inte baaanga! hahahaha
Skiiiit dålig kamera jag vet, men man ser min tumme sen ser man marcus elin och johanna som typ ligger och halvsover! great!!

Måste jalla mej!

Ska till centrum nu med Marcus och elin! :) blir att dra till apoteket, ta en fika och sedan dra till guldfynd eller någonting! :) myyyysigt värre!

halsen...

Fyfan vad jag sov dåligt... Jag vaknade precis med världens jobbigaste huvudverk och jag har grymt ont i halsen, yaaaay liksom^^ Måste till apoteket ssenare och köpa något som lindrr halsen fan! Under dagen ska jag ta det lugnt, typ vara med vänner, ta en fika, softa osv! För att sedan hoppas att min hals har bliviit bättre fram mot kvällen!
Ska nog tvinga hit Marcus, han får fixa teee till mej mohahaha! Hare bra så hörs vi senare :)
Tumblr_lhd5l1l9sn1qhpdpzo1_400_large
stämmer gaaaanska bra right? ;)

RSS 2.0