Ronaldo och Paris ?? ;S



Paris Hilton, 28, ödslade ingen tid på att deppa över uppbrottet från Doug Reinhardt, 24. Hon hittade genast en ersättare i fotbollsstjärnan, mångmiljonären och Los Angeles-semestraren Cristiano Ronaldo, 24.  

Paris och Ronaldo festade tillsammans på nattklubben Myhouse på natten mot torsdag, lokal tid, och ögonvittnen berättar om rena rama hångelorgien.  

- Cristiano och Paris kunde inte sluta ta på varandra och bytte saliv hela kvällen! berättar en nattklubbsspion för bildbyrån X17.  

- Samtliga servitriser hölls sysselsatta med att servera stora mängder alkohol och Cristiano spenderade över 20 000 dollar på champagne och drinkar.

Brittiska The sun har också pratat med ögonvittnen som var på plats för att beskåda partyromansen:

- De praktiskt taget sög på varandras ansikten. Ronaldo hade en flaska mellan sina ben och Paris smekte den. Det var väldigt vågat.

Arvtagerskan och fotbollshunken lämnade nattklubben, separat, för att inte fångas på bild, vid tretiden på morgonen. Men dejten slutade inte där.  

Cristiano tog nämligen en taxi hem till Paris syster Nicky Hilton och hennes efterfest i West Hollywood. Där fortsatte portugisen att bekanta sig med sitt nya kärleksintresse ända fram till klockan 5 på morgonen. 

Enligt The sun ska Paris ha bekräftat för sina vänner att hon är helt betuttad i fotbollsspelaren.  

- Han är het. Han är en riktig atlet. Cristiano är mycket bättre än Doug. Han var bara en medioker och lågavlönad baseballspelare, sa hon till en väninna.

Det här är heller inte första gången som Paris Hilton och Cristiano Ronaldo figurerar i skvallerpressen tillsammans. Även förra sommaren firade Cristiano sin fotbollsledighet i Los Angeles, och precis som nu så fattade Paris tycke för den vältränade charmören.  

När det begav sig var Paris dock ihop med Benji Madden och Cristiano verkade måttligt intresserad. Men bättre lycka den här gången alltså.

- Hon var fast besluten om att få honom den här gången. Och Paris tar vad hon vill ha. Hon har berättat för alla att hon tycker att Ronaldo är det sexigaste som finns. Hon är galen i hans kropp och gillar att han pratar med brytning. Hon tänder på det, säger en av Paris vänner till The sun.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0