Treat

Tumblr_lnavx7qkl51qbpwzeo1_500_large


"He´s cute I swear, let me find a better picture"

Fixade naglarna innan jobbet idag, faan vad fina dom blev, jag blev jätte nöjd och glad, wiiieee :D
Imorrn är det jobb igen, börjar 15.00 och slutar 20.00. De e fan snaaart heeeelg hörrni, fyfan vad nice!
På fredag e jag ledig så då  ska jag göra massa saker som tex, dra till mammas jobb och fixa håret, träffa en kompis över en fika i stan och sen paartaa på kvällen!
såhääääär blev naglarna btw! :)

WOOP WOOP

Igår grillade jag med en massa fina vänner på rissne ängarna. Vi pratade, lyssnade på musik och umgicks, jätte mysigt. Men jag hade VÄRLDENS JÄVLA JOBBIGASTE huvudverk... har det fortfarande, SUCK.
Ska snart börja fixa mig för att sedan dra till solna centrum. Där ska jag fixa mina naglar och Ebba håller mig själlskap, har saknat den tjejen! Efter att jag fixat naglarna ska jag till jobbet, börjar 15.00.
Vill ha helg, men det är inte långt kvar nuu! :)
Hare bra så hörs vi!
sådääääääär fina naglar hoppas jag att jag får, WOOP WOOP!

Truth

Jobbat i 9 timmar men Craas, Empaa och någon till hälsade på mig på jobbet helt random, alltid lika kul med Besök! Efter jobbet mötte jag upp emelie i rissne vid tbanan, vi drog hem till mig. Vi pratade, lyssna på musik osv
Sen grillade vi mackor som jag tog med från jobbet och käka och nu kollar vi på tv. Vi ska sova ganska tidigt idag, SENAST 1... Vi ska upp imorron, vi har en masssa plaaans you know!
Vi ska förbi mammas jobb, ska tvätta och platta håret. Sen ska vi förbi solna centrum, göra lite saker sen måste vi förbi mej för att hämta mina högtalare. Sen ska vi till rissne, köpa pizza och sätta oss på ängen. Käka lyssna på musik och umgås. Senare ommer Robin och Jamie också, kanske fler då ska det grillas osv!
Näääh nu sitter Empa och tyker jag e Osocial så jag måste runda av. Hoppas ni får en bra fortsatt kväl! =)

Remember.

Tumblr_lkkc8q4vt01qjexjpo1_500_large

You are not worth it.

Knaaaaaaaas vad jag är sliten och trött. Började 9 idag och slutade 20, lyyyckat!!
Jobbar måndag onsdag torsdag lördag och söndag denna vecka vet ni vad det betyder? att på fredag då ska det fuuuuckaaaa urrr!! Även lördag, vafan helg är helg och det kan ingen ändra på. Så i helgen då kööööör viii!! =)
På tisdag e jag däremot ledig från jobbet så då ska jag ta en fika med underbara emelie för att hon åker bor i två veckor sen ska vi träffa Robin och några andra. Ska nog sova hemma hos min farmor då dessutom, har saknat min avia faktiskt! Nääeeeh nu känner jag att jag sitter och skriver om ingenting, jag skriver lite senare pusssss! :)
Jag just nu i tofs och sooov t-shirt, staaaabilt. Mot duschen nuudåååå!!!

All I want is just the truth.

Söndag imorron, innebär jobb hela dagen. Ska in tidigare cokså för Nadine behöver hjälp! :) efter jobbet ska jag nog hem, man känner sig ofräsch osv. I veckan ska jag träffa MASSA vänner, fika shopping, bio och grillning står på schemat. Det ska bli en bra vecka med massa vänner för från och med fredag ska vi börja flippa. Då jäääääääävlar ska vi ut och göra gatorna osäkra. Så nu under vardagarna ska vi bara fika o träffas osv för att taggaaaa till inför helgen!! :D
Nu ska jag duscha och sen kolla på This is it som går på tv, hare bäst kära vänner så hörs vi imorron efter jobbet!

I love you Lillsis!


Per aspera ad astra

Jag e på humör idag! Vädret är jääävligt pissigt och allting är ju typ stängt hahah. Jag e sjuuukt sugen på bio ikväll och tur som jag har så har sergel öppet ikväll, WOHOOO!
Ska börja fixa mig snart hade jag tänkt! hörs snaaart!

pain

248950_119737461445116_100002265881060_173900_893791_n_large

Din lilla lilla flicka

Jag var din, din lilla lilla flicka. Ingen kunde skilja oss ifrån varandra. Du var min förebild, min idol och min hjälte.
Du har alltid varit den personen jag beundrar sen jag var liten, en liten flicka. Allt var så bra, vi skrattade tillsammans, gick ut tillsammans och pratade. Du var nyfiken, nyfiken på hur jag hade det i skolan, vänner osv osv.
Nu är jag 17 år gammal. Vi pratar knappt och vi har inte en så bra relation. Jag är besviken, väldigt ledsen och sårad, hur kunde det bli såhär? Hur kunde det gå såhär långt? Varför har inte du gjort något åt saken?
Jag har försökt, försökt ta mer och mer kontakt med dig, prata med dig, fråga hur du mår och hur allt är men alla svar jag får är endast negativa. Du frågar aldrig hur det är med mig, hur jag mår, hur det går för mig, hur allt är.
Det är som om du inte bryr dig längre, det är som om vi inte känner varandra längre. Vi har verkligen glidit isär och jag har försökt, försökt få det att bli bra. Jag har knipit igen många gånger, försökt även fast jag inte fått något tillbaka. Åren har gått men jag har inte gett upp, jag har kämpat, kämpat för att få det att funka, för att få det att bli som förr. Men du säger knappt hej till mej nu för tidenl. Du har känt mig sen den dagen jag föddes, du var bland de första som såg mig, men nu känner jag inte igen dej längre. Jag är svag, inte lika stark som förrut, men jag vill att du ska veta att jag älskar dig och saknar dej.


I´m just a girl.

1308812843421453_large

Don´t be in a relationship if you´re going to act single.

Tooorsdag idag! Grilning med familj står på schemat! Så snaaaart ska vi draaa och grilla, för vädret är ju sååååå bra wohoooo haha! Imorrn ere fredags, midsommar inga planer än faktiskt. Knske ska ut på lördagen så tror jag bli hemma imorrn, e ledig på lördag från jobbet men på söndag ska jag jobba! nuu ska vi åkaaa, men jag bloggar mer sen ikväll!! =)
Tumblr_ln7eco0u8x1qg4wb2o1_400_large

love

Tumblr_ln37099usv1qbjt25o1_500_large

Helgen i detaljer!

Som jag lovade igår ska jag berätta om min ubderbara helg! I fredags drog jag påå kryssning med brorsan, hans vänner och mina vänner. Den blev JÄÄÄÄVLIGT lyckad! Musik, bra sällskap och hela jävla paketet. Vi festade som fan och somnade runt 6 på morgonen. Vaknade vid 12 och käkade buffeee, muuums! Jag var heeeelt död på lördagen så jag vilade som fan, bara tog det lugnt. I söndags var det jobbdags, det var FULLTTT UPPP på jobbet, aldrig sett något liknande. Mamma Chrille och Charlie kom till jobbet och hälsade på för att sedan lämna av mig hos Erica där vi skulle paaartaaa! Så vi började fixa oss, satte på högmusik och röjjde undan lite sen var det partydags. Och FAAAAN vad det var lyckat, BAAAAAAAM asso! Igår efter att vi städat hemma hos henne så drog vi hem till mej i Enskede. Vi badade bubbelpool i typ 2 timmar, lyssnade på musik och snackade, FYFAN VILKEN UNDERBAR kväll det var, väldigt underbar! Nu ska jag börja fixa mig, klä på mig och sminka mig. Ska möta Erica i stan halv två! =)

Jag älskar dig bästa vän, tack för en underbar helg!

dödstrött

Gud vilken UNDERBAR helg det har varit... Kryssning, familjekväll, fest, träffat bästa vännen osv osv.
Jag är DÖDSTRÖTT just nu så jag LOVAR att berätta allt i detalj imorron! :)
puss på er!
Tumblr_ln0f8enyud1qlaa6wo1_500_large

TAGGGAAARÅÅÅÅÅ!!!!

TAGGAAAA KRYSSSNIIIIIIING!!! Nu är väskan packad. Allt från fest kläder, klackskor, högtalare till smink strumpor och kamera är nerpackat! Väntar på Natha nu, hon ska komma hit så ska vi käka nedanför mig. Sen ska vi möta upp resten och börja åka in till stan för att sedan ta oss till båååteeen! Den åker runt halv 8 tiden, vi kommer nog käka när vi kommer dit sen börja föra och ha kul och tillslut ere bara börja festa! Kommer inte kunna blogga mer ikväll, kommer komma hem imorron vid 18 tiden och då ska jag träffa erica osv så vet inte om jag hinner blogga imorron heller, ska verkligen förska. Men kommer nog vara aktiv på facebook osv. Fyfaaaaan vad jag är TAGGAAAAD!!!

Jag just nu!


3 bilder, olika år.

Knaaas vad man växer, formas och förändras genom årenn. Här får ni 3 bilder som motsvarar Liiiten Mandii, mellan mandii och  mandi nu, 17 år! :)

Här var jag jätteee liiiiten, kanske gick i 2-an typ
Det här var för typ 3 år sen
Det här är i år

Länge sen - Petter <3

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart




KNAS vilken helg det kommer bli!




Mina 4 kommande dagar kommer vara fullspäckade as hell!
Ska jobba imorrn, mellan 10-20.00 efter det blire hem, duscha käka och sova!
På fredag ska jag möta Robin vid t-banan i Rissne för att sedan dra och käka god maat sen hem till mej, han ska hålla mej sällis medans jag packar väskan (kryssniiiing) tjejer behöver ha med sig en del.
Sen bär det nog av till stan där jag möter upp dom andra sen ere bara flippa gaaalet på kryssningen.
Kommer fan komma hem rätt sliten och seeeg! Får se om jag då drar ut igen med några vänner, käkar på snaps och drar på fest eller om det blir en hemma kväll, beror på hur mycket jag orkar.
Sen har vi ju söndagen då som jag inte kan skriva ut så mycket om men då jävlar ska det festas också!
Så jag kommer nog vara JÄÄÄÄVLIGT trött och seg som fan på måndag, men vafan det är ju SOMMARLOOOOOV!!

Fyfaaaaaaan vad jag e taggad, den här helgen kommer nog bli den bästa på jävligt länge faktiskt! =)

Faan kom på nu att jag också måste förbi stan en sväng innan kryssningen för att köpa massa små saker som typ lösögonfransar, strumpbyxor, batterier (högtalare) osv! TAGGAAARÅÅÅÅÅ!!!!



SUPER SUPAR NAJS HELG!

Det har varit en jääättteee mysig dag! sov hos farmor i natt så vaknade och åt världens godaste frukost.
Åkte in till stan för att möta Oscar, vi tog en fika och snackade en massa. Sen kom Marcus också, sen gick vi runt i butiker, köpte en present och en navelpiercing yaaay! Nu e jag hemma och har precis pratat med brorsan, VI SKA PÅ KRYSSNIIIIIIING PÅ FREDGA HUR NAJS ÄR INTE DET?!?!? åååhh längtar! den här helgen kommer förfan bli den bästa på länge! Fredag, kryssniing och festa gaaalet. Lördag käka på snaps med några vänner sen ere fest som gäller och sen har vi söndag då ska det festas där med! Snacka om att jag kommer vara död på måndag? aah haha!
man ser inte så bra men aah iaf, sådär ser navelpiercingen ut iaf! :)
Nu ska jag leka lite med syrraaan, skriver snart igen! hare bäst så länge!

Te quiero aquí conmigo en este momento

Just nu snackar jag lite med fabian om kryssningar. Vi snackar om att åka på kryssning, kanske nästa helg eller nästnästa, yaaay! ;D
Imorrn ska jag sova uuuut och sen träffa Marcus vid 3. Har lite grejer att göra, ska förbi sl center, förbi mammas jobb, förbi guldfynd osv så jag har lite ärenden att göra! Sen på eftermiddagen ska vi hitta på något, kanske dra o bowla, käka ute eller ta en fika? vi får helt enkelt se! :)
Nu ska jag ladda ner någon bra rulle och soova.

you´ve changed.

Familjehelg or what? ja men typ, har umgåtts med familjen hela den här helgen och kommer göra det idag med! :
ska snart hoppa in i duschen, börja sminka mig och fräscha upp mig. Har sovit i 10 timmar, har håret i en bulle och går runt med en stor t-shirt, har inte känt mig så här fräsch på lääänge..
Vid 18 tiden äre barnkalas som gäller, yaay! Nee men imorrn ska jag nog till stan en sväng, fixa håret osv på mammas jobb sen träffa kompisar, kanske grillar på kvällen eller så? well vi får se! =)
Tumblr_lmmptqfaxw1qazstso1_500_large

You are fake.

Det har varit skiiiiiiiiiiiiit fint väder hela dagen ute medans jag stått och jobbat inomhus i 10 timmar, det känns... GREAT! kom hem för en stund sen, fick med mej maaasssaaa mackor, så ska nog fixa varm chocklad snart och käka macka och kolla film. Om jag ska vara ärlig så är jag rätt död idag med, så ere när man jobbar så det blir nog ingen ute kväll idag heller för min del faktiskt! Men i veckan då jääävlar! =)
Men jag måste erkänna att jag älskar vädret, finns inte bättre än att ta på sig ett maglinne, ett par shorts och dra ut i solen med vänner! Sommaren är ju förfan UNDERBAR på alla sätt och vis håller ni inte med?
Här kommer några bilder från dom senaste dagarna.
Jag och Jamie i rålis, wohooo
Jag är kär.... i min högtalare!

Don´t say it if you don´t mean it.

Tumblr_lmjsjyumbr1qc44f0o1_500_large

Don´t fucking mess with me.

Jag är 17 år, men redan trasig. Då du har förstört mig och fuckat min tillit. Men vet du vad? det är slut med det. Jag förtjänar så mycket bättre fakttiskt! Ta inte mig förgivet, tro inte att jag alltid kommer vara snäll och finnas där.
Jag behandlar folk, PRECIS som dom behandlar mig!

Trodde aldrig DU utav alla skullee svika mig och förändras.

Shit vad jag e trött... har jobbat i 10 timmar idag och jag sov inte mycket inatt! Ska jobba imorron med, sen är jag ledig, skööönt!! Den här veckan som varit har varit underbar. Fest, krök, grillkvällar, musik, bra umgänge, och varma dagar! Jag har sjuuuukt mycket att skriva men jag e så gaaaalet trött så det är sjukt! Imorron kommer ett lååångt blogginlägg kan jag lova er! somnar när som helst...
Tumblr_lmkuszsxzs1qdanl9o1_500_large

It´ always a reason.

Tumblr_lmftwgjauy1qbpwzeo1_500_large

I want to be a part of your thoughts.

Tumblr_lm6u1976ji1qan88jo1_400_large_151020104_151782708_large

Sometimes I just wanna say it out load.

OJJJJ knaaaas, man glömmer verkligen att blogga när man har sommarlooov!!
Det är så jävla skönt med sommarlov, det e fan fortfarande ljust ute väldigt sent, det är varmt osv osv, I like it!
Vi hade ju avslutning i tisdags och det var jätte trevligt, först kyrkan sen drog jag och några och käkade donken. Senare runt 17 tiden kom de flesta från klassen hem till mej, vi drog ner och köpte varsin pizza och kollade på Sverige-Finlandd som spelades i stadion precis nedanför mig! Sen fdrog vi till råliiiiiis hela skolan för att fira sommarlovet! I onsdags (igår) så sooov jag och Jamie till typ 14.00? sen kom Emelie och Fredrik hit, vi chillade och så. Sen drogg vi ner till pizzerian och käkade och på kvällen ble det bio. Skräckfilmen Insidious tror jag den heter :P Marcus, Robin R, Robin, Viktor, Nisse, Michell, Jamie, Emelie, Nicklas och Charlie joinade!
Nu chattar jag med Erica, vi har lite private talk! Jamie soooover, ska snart in och väcka henne!
Idag kanske vi ska grilla eller så vi får se! ojj vad långt inlägg, aja hare bra så hörs vi snart!
här kommer bilder från som senaste dagarna btw!
Jag och Jamie på avslutningen! :)
<3
hahahaha knaaaas! =)
Jag och Allan!
Underbara människor!
<3
Människor man aldrig glömmer! <3
Hela klassen, Eller Erica fattas ;(

LOL

Tumblr_ljzqgbdrtv1qby6rio1_500_large

Soligt värre!

Har solat och stekt hela morgonen och jag känner hur äcklig man är hahhaa!  Ska snaaart hoppa in i duschen, börja sminka mej och klä på miig för nu springer jag bara runt i linne och trosor. Måste fräscha upp mig lite, har massa stufff som måste göras idag. Måste hem till solna runt 6, för  runt halv 7 ska jag fixa en sak för några vänner. Sen runt 7, 8 ska jag hem till min kusin och fixa håret inför imorron (skolavslutniiing) Seeeen, ska jag möta Jennie som ska sov hemma hos mej tonight, mysigt som fan!  Och EFTER att jag mött henne kanske jag ska träffa Marcus. Så ja, jag har massa saker att göra från 18.00 och uppåt, så jag ska lata mig som fan framtills dess, fixa mig osv! =)
Igår var jag faktiskt på BB finalen, det var gaaalet naajs!! =)
Kungen Simon, värdig vinnare!

vänner, eller det är ju vad dom kallas.

Om jag ska vara ärlig har jag inte bloggat på 2 dagar för olika anledningar. Dels har jag varit upptagen med familjen och dels har jag inte kännt suget då jag är trött på väldigt många vänner. Deras beteenden och agerande i vissa situationer, man märker TYDLIGT vilka som bryr sig och vilka som inte bryr sig, samt vilka  som försöker träffa en och vill osv. Aja snart ere skolavslutningm det gör mig lite gladare. Vi hörs imorrn, godnatt.

helt slut!

vi e heeeeeeeeeeelt slut heela familjen. Var på IKEA i över 5 timmar iaf, vi köpte sängar, och en maaaasssaaa andra möbler! Vi har jobbat heela dagen och vi e fan döda! Nu ska vi till donken, käka och sen kolla film och käka e massa snacks, fyfaaaan vad gott!!! ;D ha en underbar torsdagskväll!

IKEA FTW

Vaknade tidigt eftersom att jag måste vara i solna halv 12. Ska nu börja sminka mig lite smått och byta om sen lämnar pappa av mig i solna. Där ska jag packa en fet väska eftersom att det är där jag ska sova i helgen osv. Sen blir jag hämtad av en stor lastbil klockan 12 och då bär det av till IKEA med familjen. Vi ska som sagt köpa en massa möbler till mitt nya rum. Det kommer bli en låååång dag men jäääävligt rolig!! Solen skiner, ska man kanske köra på shorts? Nu måste jag ta en snabb dusch och börja fixa mej! Ni ska självklart få se för och efter bilder på rummet men det får ni imorron kväll då allt är klart! Nu måste jag jalla mig, hare bäst så hörs vi sen!


Always

Tumblr_lm251krkqz1qe9or5o1_500_large

underbar dag!

Dagen har varit så jävla bäst! Efter skolan drog jag och Erica till stan där vi mötte Emelie, Marcus, Robin, Robin R, Viktor, Tom, Nisse, Atle och Jocke. Vi käkade i stan och sen fikade! sen blev de shoppiiing time! Köpte ett svart maglinne, en vit tight skjorta, och en jeansskjorta  =) Kom precis hem, var på restaurang med familjen och åt kinesisk mat, så jävla gott! Imorrn ska jag till Enskede för att börja möblera mitt rum, vi ska ju flytta dit 1 Augusti så imorrn ska vi köpa säng, tapet, garderop möblar osv! Det ska bli trevliigt!
Nu pratar jag i telefon med en kompis och ska snart hoppa in i badet!

RSS 2.0