I want that feeling I used to have before...

har inte hunnit ta kort på mej än med min nya mörka bruna hårfärg men här har ni en bild på ungefär vilken färg det blev så lovar jag att slänga in en bild imorrn! :) är sjuuuuuukt trött, pluggade ju såååååå mkt idag-.- höhöh^^
så ska duscha och sen sova så vi hörs imorrn sötisar! ska hem till pappa imorrn btw, då blire puuussskalas med syrran :D godnatt och sovgott <3

lindsay-lohan-picture-1.jpg image by Rajarkillen

UNGEFÄR såhär blev hårfärgen :)

ni får se imorrn, kramar

I did it :O

SÄGER BARA EN SAK....
JAG VÅGADE :o

jag tonade håret (färgen försvinner efter några tvättar) det blev mörkbrunt

I got a god feeling? (:

FYFAN VILKEN TREVLIG KVÄLL DET BLEV! tack så mycket allihopppppaaa! :)

imorrn ser schemat ut såhär:


* skola
* hem och plugga
* träffa en kompis? (bara kanske)
* hem och packa
* kolla på lähenhet

FULLT UPP...


vet ni vad? jag mår bättre faktiskt och var galet glad idag så det är ju bra (:






AIK-DIF på söndag? biljetter köpta :D

mår lite bättre idag, Solle muntrade upp mig på No,n asså man kan inte sluta garva när man är i närheten av honom, skit rolig snubbe (:
just nu sitter jag och marcus och pluggar lite, tidigare idag var jag på Cafe60 och sen drog vi för att köpa biljetter till AIK-DIF på söndag :D är så grymt TAGGAD på det, ska bli sååååå skönt att vinna över AIK, speciellt när det är måååånga av mina vänner som kommer stå på norra.






JAG ORKAR INTE MER, F***ING FATTA DET NÅGON GÅNG

HEJDÅ.
stänger av mobilen nu, pallar inte mer.

my baby sis

Mandi, hon är min lilla syster. Jag ser efter henne som hennes bröder ser efter henne om inte mer beskyddande till o med. Hon har rätt i det hon skriver, vi gör verkligen allt tillsammans! Det kommer att kännas konstigt nu när vi flyttar isär. Men grejjen är den att vi alltid kommer att hålla ihop oavsett vad, bara för att vi inte bor under samma tak längre, betyder inte det att vi inte har varandra! Det kommer inte att förändra något!

Tiden vi har bott med varandra är jag tacksam för, mer än tacksam. Våra glada&sura dagar, våra fika dagar, våra shopping dagar, våra städdagar, våra festdagar!!! haha!! Det är minnen nu och det kommer jag hålla nära mitt hjärta. Men nu är det dags för nya minnen gumman :D Vi går igenom det här tillsammans!



//Lyn


Living is easy with eyes closed

det blev ingen bio igår utan vi chillade istället och tog en fika på cafe60, det var trevligt!
idag i skolan gick det bra, dagen gick rätt fort så det var nice^^
Tänk om man, när man sov försvann till en UNDERBAR plats där problem inte uppstod? mjo jag vet att ni tänker på att man drömmer när man sover. men jag skulle inte vilja vakna upp, utan leve i min dröm....

har tänkt på en sak. jag vet att jag är rätt (ledsen, besviken, arg) lr något sånt. det kanske inte är så kul att läsa om sånt men det är ju min blogg och jag får ju skriva vad jag vill. ibland så måste man få skriva av sig och som ni har märkt gör jag det rätt ofta. Det är så mycket som händer i mitt liv just nu, min brorsa och hans tjej ska flytta imorrn, det är ganska stort eftersom att jag och han kommer VÄLDIGT bra överrens och han har alltid funnit där för mig.
samma sak med Lin, hon är verkligen som en storasyster för mig. vi lånar alltid varandras kläder, snackar, fikar, pratar problem, knasar oss tsm och mycket mer. det känns JÄVLIGTT tråkigt att dom ska flytta och jag mår inte bra för det. inte nog om att min brorsa ska flytta, jag och mamma ska också göra det (av en privat anledning) så nu letar vi boende också. den är det ganska mkt knas med en vän, där saker har hänt.
sen har det hänt massa fler saker som är privata som jag inte tänker skriva. men som ni märker så är det VÄLDIGT MYCKET som händer just nu så det är därför jag mår som jag mår och skriver som jag skriver.


bio? sure :D

fortf väldigt tröttså jag ska chilla galet tills typ klockan 5 sen ska jag börja fixa mej och skit :)
för klockan 18.10 börjar filmen "i rymden finns inga känslor" på sergel, den ska vi kolla på jag marcus och några fler^^ så det blir mys faktiskt!
imorrn äre måndag och det känns ganska bra faktiskt!
nu blire frulleeeeeeeh, hörs sen (:



trötttttt

TRÖTTER TRÖTTER TRÖTTER! men nu måste jag fan taggaaa till, lr vad säger ni ;)


kul kväll kan man väl säga

Skön kväll igår.
roligt folk.
inte fööör mkt och inte fööör lite.
det var Nice! :)


sen blev det så att man slaggar över och sånt och när det är några som slaggar över brukar man inte somna lika lätt för att man typ pratar lr ngt så jaa, jag är JÄVLIGT TRÖTT :D måste bara säga det haha^^
nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig gryyymt ofräsch, sen ska jag marcus johanna pch elin käka lunch i solna c! :) sen bär det av till ekerö för en filmkväll med några vänner (: så vi hörs senareeee guys.



alltid lika kul att umgås med folk man trivs med och har kul med :)

Per aspera ad astra.....

872326-10-1283968331156_large

I love happy endings ...

jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår men jag e fortfarande ledsen, sur, besviken, arg och chockad över allt som händer mej just nu, men men... jag är glad att jag fick prata ut med (M) igår iaf för det kändes som om jag bar på någonting tungt, jag behövde prata ut.


längtar tillbaka....

Just nu ska jag plugga lite historia, vi har typ ett ''test'' imorron om det, och sen ska jag plugga lite engelska.
den här helgen kommer nog bli väldigt bra tror jag. Det blir inge party all night om man säger så utan jag ska ta det lugnt, umgås med folk som får mej att må bra och tänka på annat än allt som händer.
så imorrn har jag bestämt att träffa några vänner, vi ska vara hemma ta det lugnt umgås och självklart ha kul! :) på fredag ska jag hem till en kompis som bor på ekerö med några andra, då blire filmkväll, så det e också rätt chill! och så  här ser min helg ut faktiskt och jag tror det blir en bra helg, jag hoppas på det iaf!


näääh nu ska jag plugga vidare, vi hörs senare ikväll!

So many things...

Min dag har varit helt F***ckt up kan jag säga, och humöret har inte varit så bra. Det ärr väldigt mycket som händer just nu och jag känner mej grymt stresad och får typ panik. jag pallar inte med folk som utnyttjar mig för att själv få det bra, jag pallar inte med personer som är falska, jag pallar inte med att flytta, jag pallar inte med att folk försöker styra mig på det sättet som dom vill ha mig på, jag pallar inte med alla dessa ständiga problem som pågår just nu. Allt kommer på samma gång och jag mår inte bra av det. det var det jag ville ha sagt. hejdå vi hörs när jag är på bättre humör!


the name is love

I want you so Bad, so i´ll do everything to have you <3


Words, they´ll try to shake you, Don´t let them break you <3

Untitled-truecolor-01runaway_large

HEEEEEJ PÅ ER! altt bra? själv började inte min dag så bra, massa trassel på morgonen redan så det var lite knasigt. men sen drog man till skolan och  träffade massa härligt folk, och då blev man på bra humööör igenn :D
nu har jag pluggat lite, skrev klart Svenska intervjun som vi skulle göra, och snart ska jag plugga lite engelska^^
det är tisdag idag men min helg är typ redan planerad? lr njaah planerad och planerad, hela lördagen är planerad iaf sen vet man ju på ett ungefär vad man kommer göra på fredagen mohahah.


ge mej sommar?


OMG?!?!?!

HELT JÄÄÄVLA SJUKT HUR BRA DEN HÄR 11-ÅRINGEN IMITERAR LADY GAGA, NI BARA MÅÅSTE LYSSNA!!! (spela fram lite i början o0m ni vill)


AMANDA <3 ALADDIN

Dagen gick bra i skolan idag, just nu tänkte jag skriva klart min Svenska intervjuv så att jag har den klar, smart vaaaa? ;)
imorrn har  jag bara en lektion, börjar 13 och slutar 14 mohahah, efter skolan mååste jag nog hem till solna för att hämta lie saker en, det får bli en snabbis!
måste bara säga att den bästa Disney filmen jag vet är aladdin, Maribell kollar på den nu så himla bra hahaha!
hörs om en stund pussar

MÅNDAGAR? INTE S FARLIGT :)

förrut HATADE jag måndagr, fick typ paniik. jag är helt seriös jag hataade verkligen måndagar och ville absolut inte till skolan men nuu gillar jag att dra till skolan :O hahaha det är knaaaas, men jag ser faktiskt framemot måndagar nu förtiden, kan det bero på att jag trivs ENORMT mkt med personerna? oh yes I think so. :)
fast ser också fram emot återträffen på fredag med min gamla klass vid 14 tiden^^
imorrn efter skolan måste ja.g hem direkt och plugga, måste göra klart min svenska intervjuv SUCK -.-





MMMMMM SHOPPPIIIIING :D jag vill shoppa mohahah


näääh nu ska jag nog kolla på en film eller så! :D vi hörs imorron, kramar!

IS MUSIC THE LIFE? YES SOMETIME! :)

Lördag kväll, och vad gör jag? kollar på tv med familjen och käar chips, duktigt? OH JA! ;)
måste bara få säga någonting, att musik är fan det BÄSTA jag vet! såå jävla skönt med musik, håller ni inte med? fyfaan vad skönt det är att somna till musik, att fixa sig till musik, att chilla med musik.
MUSIK FUNKAR NÄR SOM HELST!





a lonely girl




I may feel alone
when im falling asleep,
and every time tears
roll down my cheeks.

I Don´t believe that my heart belongs to someone.
Im so fucking lonely and I miss to have someone I love around me.


kista with the family!

fyfaan vad ont jag har runt handleden, såren är smy men fyfan vad ont det gör :O
idag är det lördag, ska snart med familjen till kista, får se vad vi hittar på där! kör på lätt lätt lätt sminkad idag + chill kläder :) skönt att bara vara hemma och slappa sådär nu under helgen, man kan ju trots allt inte röja varenda helg... lr? :D hahaha klart  man kan fast denna helg ville jag bara vara hemma med familjen, sweet va? :D




Can´t stop thinking about your smile <3

Tig precis ett bad, jag ramlade medans jag bar Maribell på trappan i Barkarby, min klocka gick sönder (RIP, jag tyckte om den mycket :P) sen skrapade jag upp handleden, inte så värst kul vettni men men det e sånt som händer ;) ikväll ere dags för fredagsmyyys :D vi ska tjocka oss med en massaaaa snacks och kolla på idol, fler som ska antar jag? :)


I can´t stand it anymoooore

Hellooo :D hadee en skit bra dag i skolan faktiskt, skrattade och var gad som vanligt kan man nog säga! mår sådär, är ju förkyld så det är lite surt...
idag ere fredag men jag ska bara vara hemma och ta det kugnt med familjen, heeela den här helgen. sen nästa vecka har jag väääldigt mycket plugg jag ska göra också. well well nu måste jag till centrum för att möta emelie en snabbis och ge henne en sak. hörs ikväll hörrni :D



saknar inte ni tiderna då man var liten och inte visste vad problem var för något?
då man bara lekte och det värsta som kunde hända var ttyp att ens barbiedocka gick sönder?
jag saknar dom tiderna när jag var liten...

I want to fly away from here

Jag skulle vilja flyga, flyga bort till ett ställe där allt är perfekt och där man är lycklig.


GRATTIIIIIIS DADDEL! :D



GRATTIIIIS TILL DEJ VÄRLDENS BÄSTA DANIEL :D Hoppas du får en underbar födelsedag och hoppas du får en underbar dag helt enkelt för  det förtjänar du. Tack för att du ställde upp i lördags, kom dit och umgicks med oss även fast du inte kände så många. såna saker betyder ska du veta och det bevisar att du ställer upp för mej!
GRATTIIIS ÄNNU EN GÅNG, HA DET BÄST NU DIN FULA AIKARE! :D Du e en riktig vän och jag är tacksam för att jag lärt känna dej vännen! :) ha det bäst på din dag nu och ät tårta för mej med :D



And yes, you´re in my head, but that doesn´t make you here.

Slutade 10 idag, satt kvar en liten stund i skolan och gjorde klart min historia uppgift imorrn ska jag bara skriva ut den sen e allt klart! SKÖNT att ha den klar måste jag säga^^ efter 2 timmar i skolan drog jag och johanna till Rissne och städade lite hemma, kollade posten osv^^ har väldigt ont i huvudet så e bara hemma just nu och tar det lugnt!

Tumblr_l8py9pdhzl1qcx6sho1_500_large

skriver snart igen, ska bara vila upp mig!

I´M TRYING TO BE A BETTER PERSON :)

Secret_1_by_carunderwater_x_large

nu har jag pluggat jäävligt mycket, Kul? svar NEJ!
men skönt att den historie uppgiften är över iaf mohaha! :)

imorrn ska jag:

* Gå till skolan
* efter skolan dra till rissne och städa lägenheten (familjen kmr hem på torsdag)
* dra till mammas jobb för att fixa en grej
* träffa en kompis
* packa



Not everything you have stays forever. But there are things you would be glad to fight for so you can have them longer.

Vaknade precis, och jag e fortfarande väldigt trött. Jag börjar 13.00 idag och slutar 14.00 men ska till skolan tidigare för att käka lunch med dom andra! och efter skolan blir det jäävligt mycket plugg! på torsdag kommer pappa Jackoe och Maribell hem, har saknat dom så det ska bli kul att träffa dom med <3 så på torsdag ska jag till rissne och då börjar allt det vanliga, en vecka hos pappa och en vecka hos mamma! :)

det är väldigt kallt ute så ska nog köra på en stor mysig tröja en halsduk och nån mössa! MYSIGT <3


Tumblr_l8okmw6kaa1qddlojo1_500_large

jag slänger in ett inlägg i skolan, hörs då! pussar

Chill söndag på högnivå och plugg måndag på högnivå!

nu börjar helvetet :O MYYYYCKET plugg...
imorrn efter skolan måste jag och dom i min grupp göra klart våran samhällsuppgift och efter det måste jag VERKLIGEN göra klart min andra So uppgift. SEN har jag en jävla intrevjuv att göra klart också, KUUUL! -.-
som sagt nu börjar helvetet hörrni, men de e bara attt kämpa på eller vad säger ni? :)

igår mådde jag skit dåligt, hade världens huvudverk osv (tror de va från i lördags? mohaha) så marcus kom hit, jag han lin och sebbe lagade tacos och bara chillade som fan och spelade tv spel, mys!

här kommer två bilder från igår:



MUUUUMS :D



TV-SPEEEL :D


I want you to feel my pain, it hurts.

Som sagt så är jag GRYMT trött så jag tänkte förbereda kläder inför imorrn (vi har skolfoto) sen tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på tv. Imorron slutar jag 14.45, efter skolan ska jag möta marcus vi ska dra till bibblan och pluggaaa lite! :) har ett So arbete som ska vara klart på torsdag^^

Tumblr_l8n3q36gg01qcnlm2o1_500_large

hörs imorrn! :) pussar och kramar!


the spaces between your fingers were created so that mine could fill them in.

kvällen igår blev lite knas faktiskt men det var kul ändå! :D
det som händer i rålis stannar i rålis, right? mohahaha!
jag är HELT JÄVLA DÖD! är galet trött, seg och har världens huvudverk -.-
ska nog lägga mej på soffan, kolla på tv/lyssna på musik och typ chilla galet, det tycker jag låter som en bra idee!



min favorit låt! <3

TAGGAD TILL 100!

Jag är så jävla taggad inför ikväll alltså, det kommer bli ca 60 pers om inte mer!
är så gryymt taggad! ska ha skit kul och flippa galet som i torsdags, jag hoppas dom andra också är lika flippade för torsdagen var nice! :D
 

Sebbe och Lyn har hittat en lägenhet i huvudsta och ska flytta dit om ca 2 veckor. Så då ska jag och mamma också flytta och vi håller på att kolla lägenheter på söder typ, och kanske liite i solna. men vi får se vart vi hamnar. idag kommer ett par hem till oss för att kolla på våran lägenhet så måste städa lite i rummet osv idag. sen kommer marcus hit, då ere  bara att fixa sig sen blir det UTGÅÅÅNG!



Plz, give me a break, the real life is F****ing me up and I don´t feel well.

Ibland vill jag bara försvinna, bara ett tag och ta e liten paus från alla problem.
jag är människan som alltid vill att alla ska vara glada osv, men när man väl försöker vara vän med alla så blire problem. försöker jag hjälpa någon, blir det problem. försöker jag prata med någon så blire problem.
tänk att bara ta en liten liten paus och försvinna ett litet tag till en plats där problem inte existerar? skönt som fan skulle jag säga. vad jag ÄN gör så är det inte rätt, det är alltid någon som tycker att jag gör fel.
så just nu, i denna stund skulle jag vilja försvinna bort till en plats där bara jag och musiken finns. inga problem, inga lögner lr skitsnack. jag vill ta en paus från livet, går det tror ni?


tänk er en plats som denna där det är tomt, där inte problemen existerar. jag vill dit!

Tack för igårkväll alla ni som var med! FYFAN VAD KUL VI HADE! :D ♥

jag har studiedag idag så ganska många från skolan träffades igår! jag säger bara FYFAN VAD KUL VI HADE! det var GALET flippat måste jag säga, och alla var på knaaaas humör så det blev JÄVLIGT LYCKAT! (:

men jag har galet ont i huvudet, och ska nog försöka somna om lite om jag ska palla med dagen! (:  men jag slänger in ett nytt inlägg senare idag när jag är lite piggare också!

nu blire sooooooova en liten stund till :D

 

 


Everything happens for a reason






Svenska jersey shooooreeee på tv typ? HAHA HEJDÅ! JAG SKA LÄTT KOLLA! :)

det blev en väldigt lyckad kväll faktiskt, vi tog en promenad och snackade osv! :) pallar inte blogga just nu utan vi hörs imorrn! puss på er hörrni! <3

Tumblr_l85calpium1qciqcro1_500_large

garv



HAHAHAHA alltid lika kul...
jag och natha igår när vi hade tråk
nathas kommentar till mej igår: fan vad lång och stor tunga du har amanda :O
HAHAHAHHA :D


You make me crazy sweetheart!



fyfaaan vad jag och erica garvade idag :D bästa dagen på länge fan...
garvade så mkt så att tårarna bara rann ner, vi garvade KONSTANT i en timme! Johanna (vår No lärare) hatar typ redan mig, inte bra inte bra det... men fyfaaaan vad kul jag hade idag, kände verkligen att jag var glad från hjärtat! (= tack Erica!

Imorron börjar jag 08.00 och slutar 10.00 och eftersom att jag är gaalet morgontrött och bara har en lektion så får det fanimej bli mjukisar imorron! :D
Det är idol på Tv  hörrni, några som kollar? själv sitter jag och mamma bänkade framför tv,n! (:


it´s time to take a risk, sweetheart!

börjar 13.00 idag och slutar 14.00, PERFEKT! =)

Efter skolan drar jag hem, käkar lunch och sen möter upp Natha. Vi ska dra till kista, hon skulle köpa något och jag ska fortsätta leta jobb! På eftermiddagen efter kista så kanske vi träffar några kompisar, fotbollsmatch ikväll right? :) det kan bli mysigt liksom, men vi får se hur det blir (:
Jag har en engelska läxa också som måste göras ångeeest...


HAHAHAHAHAH, ni måste läsaaa den :D

polisen stoppar en bil i södertälje och gratulerar irakiern: -Grattis ni är den 1000:e bilisten som kom ihåg bältet. ni har vunnit 10.000kr vad ska ni göra med pengarna? -ja tror jag ska ta körkort  svarade irakiern, då säger kvinnan på passagerarsidan: -lyssna inte på honom! han säger så mycket dumt när han druckit för mycket. då säger en man i baksätet: -idioter! jag visste att vi inte skulle komma långt i den här stulna biljäveln. en pinsam tystnad uppstår tills ett dovt ljud från bagageluckan hörs: -har vi kommit över gränsen än?


I Don´t think you really can.

Tvingade mej upp ur sängen, trött som fan ocj tog mej till skolan. vad händer när man kommer fram? jo man får reda på att Franska läraren är sjuk och att lektionen är inställd. 2 TIMMARS HÅL NÄR MAN KUNDE HA SOVIT -.- UFFT vad jag inte orkar med den här dagen alltså! efter skolan ska jag möta marcus och kanske viktor vi ska till stan, jag ska nämligen dela ut mitt cv på olika ställen för att få jobb på helger/lov. efter det ska marcus hjälpa mej med en läxa :)

Tumblr_l8b06dbwn11qbnk2jo1_500_large

aja nu ska jag chilla på soffan här i skolan och lyssna på musik! jag slänger in ett inlägg efter att jag vart i stan, kramar <3

Oh shit :O

Tumblr_kpwvshyzvf1qzbu7io1_500_large

Let me light up the sky

Då är man tillbaks från dopet. det var faktiskt kul att få träffa släkten igen efter libanon resan och så, så det var skojjj! (: men jag är grymt trött och känner mej jätte sliten så jag ska nog ta en dusch och sen typ sega som fan på soffan med nån film^^
men jag tog liite bilder iaf. här är några:


Dans på G



moiii



restaurangen heter Cave De Roi



dansaaaaaa



knaaaaaaaaaaaas bild :D


jag lockade håret istllet för att köra på plattat, det blev fint faktiskt! :)

det här var några bilder från idag, vi hörs senare guys!

Its hard sometimes!

kvällen var bra förutom det sista som hände dra...
imorrn äre söndag och då har jag lovat min farmor och farfar att följa med dom på en släktings dop, jag ska vara hemma hos min farmor vid typ 12 så jag måste vakna tidigt imorrn vettni :)
men jag bloggar när jag kommer hem imorron så lägger jag upp bilder också!

117669711_full,r,470x470_large

Dags för brorsans innebandy match! ;)



Dagens planer:


* fixa mej (måste jalla mej lite)
* åka till stan med lin och kolla på en camera till henne
* kolla på sebbes match i järfälla kl 16.00
* komma hem, fixa mej duscha osv
* träffa marcus natha och erica, dags för UTGÅÅÅNG! :D


hörs när jag kommer hem efter matchen,
ha det bra så länge hörrni! :)

 


thats true! (:

Tumblr_l83uxgz5gk1qcpbopo1_400_large

NYYY DESIIIIIIGN!!!!

ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEN :D NY DESIGN OCH JAG ÄR SKIIIT NÖJD!!! taaaaack finicia jag e verkligen jätte jätte nöjd! ufft vad skönt med en ny design hörrni! (:

näääh nu måste jag faktiskt fixa mej och byta kläder och shit, nu ere dags för utgåååång! :D





nu ska vi tagga, hörs sen dåååååååååååå! PUSSAR :D

remember:

mår lite bättre idag då, srry men jag behövde verkligen skriva av mej lite.  idag är det fredaaaag hörrni!!!! :D
och jag ska fan ha kul idag, hör ni det? jag ska fanimej ha jäävligt kul idag! :) tror nog designen blogge också ska fixas ida, ska träffa marcus sen också! (: får väl se vad dagen har att erbjuda mohahhaha^^

Tumblr_l7gttmpxj61qdr976o1_500_large

vill leva i mina drömmar? för verkligheten suger.



är så jävla trött på allting just nu. på all skitsnack, på all drama, på alla falska personer, på allt som F***CKAR sej, på allt som inte går bra, på alla som ljuger, på alla som bara söker uppmrksamhet, jag e trött på all drama. jag orkar inte mer. hur fan mkt pallar en människa egentligen? jag har kämpat och kämpat och kämpat emot allt. jag har haft vänner som stöttat mej, vissa av dom har sårat mej DJUUUPT, snackat skit om mej osv. jag har tagit avstånd, sen förlåtit. jag har blivit grymt sårad av många, väldigt  många gånger me ändå har jag kämpat.
jag vet inte hur mycket jag pallar? hur mkt pallar en människa egentligen? vart går gränsen, lr finns det äns en gräns? jag är en känslig person som oftast är glad och sprider glädje för min omgivning men vissa personer har förstört mej och då menar jag verkligen det. min tillit är 0 just nu och även om jag e glad och skrattar så finns mina tankar inte där. utan jag försvinner till min egna värld ibland, med mina tankar. jag hatar det, jag hatar att jag tänker på vad som  hänt tidigare, att det ens ska påverka mej? men ja! det påverkar mej GRYMT mycket och det är det som har förstört mej. jag pallar inte mer och det måste ni fan förstå. så om ni ska lyssna på skitsnack från andra personer och tro på det? SÅ FINE GÖR DET! men då vill jag inte ha ngt med er o göra. jag var den personen som brydde mej om vad folk tyckte om mej och lät inte någon tro på saker som inte stämde. men nu? jag pallar inte bry mej om skitsnack längre utan är du min vän och tror på vad folk säger så kan du dra åt helvete. för jag förtjänar förfan mer än det. så jag säger såhär: jag pallar inte mer, förstå det. jag är jääävligt svag just och och kan inte ta så mycket mer, förstå det för JAG PALLAR INTE MER.
aja skit samma, ville bara skriva av mej lite. dagen var bra idag, eftermiddagen var inte lika bra.
i helgen då jävlar, ska verkligen försöka ha kul o bara släppa loss på alla känslor. men kommer jag klara av att ha kul och bara glömma allt? jag vet inte, vi får väl se. vet att det blev mycket att läsa nu men jag behövde verkligen skriva av mej. ha det bra såhörs vi nångång senare.


I want you to call me and say: I love you, but yo won´t.


idrottsdagen gick bra, vi fick dra hem när det började regna så det e najs! (: nu ska jag byta om och fixa mej lite, ska dra ut med natha, får se vad vi hittar på!
imorron äre fredaaaaaaaaaaaaag, YEAAAAH VAD JAG LÄNGTAR!!! :D


Tumblr_l83sqgxqiy1qzke2do1_500_large


I WANT YOU TO LIKE ME BUT YOU DON´T.
I WANT YOU TO CALL ME BUT YOU DON´T.
I WANT YOU TO HOLD MY HAND BUT YOU DON´T.
I WANT YOU BUT YOU DON´T WANT ME.

THAT SUCKS.


I wish im that type of girl you want!

imorrn äre tydligen idrottsdag klockan 10! ÄNTLIGEN blir det mjukiiis :D ska möta Erica vid 09.15 imorrn i centralen för att köpa matsäck osv! de e tooorsdag imorrn, snart fredag tiden går så jävla fort alltså :O

juuuste, Min söööta vän Nathalie blev brunett idag och det passade henne SKIT BRA! :D min lilla snygging <3 jag fick en halvtimmes massage också men det var inte så skönt asso :O för jag har problem med ryggen (vissa av er vet redan det) och jag hade tydligen en knöl och min rygg var as stel så hon tryckte SKIT HÅRT :/ men det var bra för ryggen iaf, hoppas det blir bättre snart! (:



3462267918_e959f0afd5_z_large


You make me smile

Började 8, slutade 10 idag! snacka om skööööt? :D  jag har precis käkat, ska byta om sen dra och möta upp natha i stan som ska fixa håret på mammas jobb! (: jag ska också få en halvtimmed massage YAAAAY :D





jag måste taggish nu :O måste byta om och sen jalla mej till stan men hörrni jag skriver igen när jag kommer hem! (: pussaaaaar

RSS 2.0