I can't promise to solve all your problems, but I can promise you won't have to face them alone.


Pay no attention to those who talk behind your back. That simply means you are two steps ahead of them.

Jag har haft en chill fredag, ska snart hämta syrran från skolan och umgås med henne! Sen ska jag nog dusha och fixa mig lite. På kvällen kommer Ajla hit, vi ska bara ta det lugnt. Ta en promenad här i Rissne, käka i pizzerian kanske. Känner att jag behöver prata ut lite, fråga om råd osv gällande vissa saker. Det är så mycket som rör sig i mitt huvud just nu... Så det ska bli skönt att träffa henne och bara ta det lugnt! =)
Lördag & söndag är fullbokade med roliga grejer så det är nice. Jobbar imorrn, men efter jobbet ska jag hem till UNDERBARA Emelie, fixa mig osv för att sen fira henne!
Vi hörs hörrni! =)
Ha en trevlig fredag!

You´re only a teenager.

Tumblr_lkmzv0bbnd1qadjbco1_500_large

Give me a fucking reason to forgive you.

Snaaaart heeelg hörrni! Jag längtar fan till Lovet, åhh vad skönt det ska bli. Denna vecka har bestått av 2 prov, 2 inlämningsuppgifter och läxor, så jaa det ska bli skönt med helg faktiskt! Öppnar jobbet på lördag, efter det ska jag hem till en kompis som fyller år, en väldigt nära vän. Det ska festas såklart! På söndag ska jag och familjen på dop. Så ja det blir nog en rätt nice helg!

Jag i måndags kväll!

Bästavän

Du är den jag litar mest på. Du är den jag delat mest minnen med. Du är den jag skrattat mest med. Du är den jag mår bra av. Du är den som får mig att känna mig trygg. Du gör mitt liv ljusare. Du är den som finns där för mig. Du är den jag delar ALLT med. Du är min BÄSTAVÄN Marcus. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag vill tacka dig för att du är du och för att jag fått dela så mycket med dig. Du betyder så obeskrivligt mycket för mig ska du veta. Ingen kommer någonsin att förstå hur stark vänskap vi har för varandra. Du är min bästavän, jag älskar dig. Du är så jävla bäst, ville bara att du skulle veta det! <3

Det är lätt att le, men ingen vet historien bakom just det leendet.

Jag saknar Solna. Jag saknar gatorna jag brukade gå på varje dag. Jag saknar pizzerian jag åt på varje helg.   Jag saknar min port. Jag saknar den lilla fula gamla hissen. Jag saknar att det knarrar när man går i lägenheten. Jag saknar videobutiken jag brukade köpa chips ifrån. Jag saknar min bakgård där jag brukade sitta och grilla med vänner. Jag saknar Solna centrum, där jag brukade vara med vänner. Jag saknar mina vänner från Solna. Jag saknar alla minnen därifrån. Jag saknar min gamla lägenhet. Jag saknar min balkong, Jag saknar Solna. Min hemstad. Jag saknar min hemstad.
Solna är min hemstad, även fast jag flyttat därifrån nu. Jag kommer för alltid vara en Solna tjej. Så fort jag kliver av t-banan i Solna känner jag mig hemma. Jag känner mig trygg, glad och lycklig. Jag känner mig stark. Jag saknar gatorna jag alltid gick på. Solna det är där jag kommer ifrån.
Minnena jag har kommer aldrig försvinna. Det här är platsen jag älskar. Så många minnen där, så många minnen. Jag har rest runt, men alltid saknar jag mitt hem, min hemstad. Solna, min plats, min hemstad.



"If two people are meant to be together, eventually they'll find their way back" - chuck bass.

Tumblr_ls7wg4rahd1r3y2w6o1_500_large

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.

Skolan gick bra idag, efter skolan var det dags för fika med Tom, Sandra, Jennie, Marcus, Robin, Nisse och Emelie! Det var mysigt! efter det har jag chillat. Familjen lagar middag just nu, det luktar så jävla gott!!! Är så huuungrig!!   Vi ska nog käka och kolla film, myyyysss!!! Onsdag imorron redan, wooow dagarna går grymt fort förbi (kan man säga så!?) men ska kolla om käket är klart snart, vi ses och hörs!!


The best revenge is to show them that your life is getting better after they're gone.

Vill ha jullov. Ska till Thailand då, det ska bli grymt! Försvinna ett tag, från allt skit snack och alla falska människor. Försvinna från vardagen ett litet tag, till ett ställe där ingen känner mig. Ingen vet vem jag är. Jag ska njuta av mina två veckor i Thailand, umgås med familjen och ha det underbart. Jag ska lägga problem, vänner, bråk, tjafs, skolan osv bakom mig i 2 veckor och bara njuta ett litet tag. Jag längtar, längtar som fan.
Ta mig till värmen!



When you're up in life, your friends get to know who you are. But when you're down in life, you get to know who your friends are.


You make me move like oh la la

Är SJUKT trött och sliten efter gårdagen osv, så ska ta en dusch och sen kolla på tv och somna på soffan!
Har två prov den här veckan, samhälle B och Företagsekonomi, så ska nog plugga en del..
Åhh är verkligen sjukt trött nu, vi hörs underbara läsare!
Jag i min nya rosa Onepiece!

Saturday Night

Har jobbat i tio timmar, är sjukt trött men det stoppar mig inte! Ska snart börja fixa mig, byta om osv för att möta Tom, Mrcus Och Alexandra! Vi ska uuuuttt ikväll och paaartaaaa! Så är sjukt stressad, men vi hörs imorron hörrni!
Ha en underbar lördags kväll! =)

3 things

Tre saker jag inte kan vara utan:

* Min familj - Min familj är mitt liv. Mitt liv kretsar kring min familj. Jag skulle aldrig klara mig utan min familj. Dom ställer alltid upp, finns där för en, förstår mig, respekteraar mig för den jag är. Jag lever för min familj!

* Mina vänner - Jag väljer mina vänner riktigt jävla noga och då menar jag det. Jag har UNDERBARA vänner som är äkta, som inte sviker mig och som ställer upp. Vänner som bryr sig och respekterar mig som jag är. Vänner jag kan lita på och ha GRYMT roligt med. Jag älskar mina vänner.

* Min mobil - Hahahaha helt ärligt nu, jag är beroende av min mobil och då menar jag verkligen beroende. Jag kan verkligen INTE gå ut utan den, den måste alltid vara vid mig, i min ficka, min hand osv annars får jag ångest. Det känns både tomt och sjuuuukt konstigt om jag inte har mobilen, den är viktigt, riktigt jävla viktig!




Don't be so quick to judge me, you only see what I chose to show you

Torsdag idag, skoldagen var bra. Geografi provet gick mycket bättre än väntat, vilket är skönt! =)
Ska snart packa väskan, ska hem till Madre imorron vettni. Juste vi har fan skolfoto imorron också, jag är inte så taggad... Brukar inte bli bra på såna bilder! Helgen kommer nog bli riktigt jävla awesome underbar tror jag!
Imorron efter skolan ska jag köpa några små grejer med Ajla sen ska jag träffa Tom. På lördag är det dags för jobb och efter blir det nog feest, hoppas på det iaf! Söndag? haha ja då ska jag fan bara ta det lugnt asso! Så det blir nog en bra helg!

- När man gör rätt, minns ingen. När man gör fel, glömmer ingen.


Svaren.

Hur är dina tankar kring det faktum att kristdemokraterna är i kris just nu ? Med tanke på att du är troende etc.

Svar:
hahahahahaha! är inte så insatt i politik, fan vad synd att dom e i kris just nu då.. :P


Vad är det första du kollar på hos killar? nämn saker utseendemässigt och personligheten tack!

Svar:
Utseendemässigt är det håret och ögonen som jag FÖRST kollar på. Personligheten, hmm... det första jag tänker på är om jag kan lita på honom eller inte. 



Vad föredrar du, en utekväll med polarna eller en hemmakväll med killen?

Svar: Hmm... en mysig hemmakväll med killen tror jag! 




Är du på G med någon?

Svar: Ja det skulle man kunna säga




Vad är den viktigaste egenskapen i ett förhållande tycker du?

Svar:
Tillit helt klart! Sen att man trivs tsm och har kul ihop!

 

Trivs du bra i din klass och i din skola? förklara

Svar:
jag trivs jätte bra i min klass och i min skola. Dock trivdes jag bättre när min bästavän gick i samma klass haha. Men jag älskar min klass och personerna som går där. Ärligt moget folk som man har kul med! Skolan älskar jag, den är liten och man känner liksom alla osv!




Har du funderingar på att göra fler tatueringar?

Svar:
Ja en om min farmor!



Är du kär?

Svar:
Ja det är jag.

ska du utomlands i vinter?

Svar: Japp, ska till Thailand i 2 veckor över jul och nyår. Det ska bli sjukt kul och skönt! Längtar som fan faktiskt!




vilka egenskaper tycker du är viktiga hos andra? och vilka är dem som når ditt hjärta? (tex ärliga, sociala, pålitliga människor... osv)

Svar:
De egenskaper jag tycker är viktiga hos andra är ärliga människor, det är det VIKTIGASTE. Sen att man kan lita på dom, att dom är snälla osv! =)

Din favorit film är?

Svar:
Ps I love you, Taken och Dear John

 

 

 

 

 


Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du hela ditt liv bli stående på ett ben.


Ställ en fråga!

Dags för frågestund då, fick 2 kommentarer om det, att jag skulle ha det så varsegod.
Bara att ställa en massa frågor då, ni har till imorgon på er så komigen! Ställ precis vad ni vill så svarar jag på det jag känner för, go!

I miss you Erica!

Det har varit en bra dag förutom vädret, FYFAN säger jag bara!
Var ju som sagt i stan igår, med grabbarna! Det blev lite små shopping, wohooo! Köpte en silver ring till mig själv, ett halsband, örhängen och en ny jacka. Är super nöjd med jackan! Bild kanske kommer imorron!
Vi var och käkade igår och sen drog på bio, det blev en trevlig dag precis som jag trodde!
Imoron är det tisdag, ge mig helg nu förfan!
Saknar min bästavän som är på andra sidan jorden...

I want to be that girl.

I want to be remembered as the girl who always smiles even when her
heart is broken, and the one that could always brighten
up your day even if she couldn´t brighten her own.



HaPpY fAcE

Vaknade med världens jävla mardrömmar, fyfan säger jag bara. För många tankar i min hjärna känner jag!
Har precis fixat mig, ska snart börja röra mig in mot stan! Ska träffa Marcus, Tom, Robin och kanske fler. Vi ska käka i stan och sen dra en biooo :) Det blir en grymt mysig söndag!
Idag är jag glaaaaad! WOHOOO

Ju mer som spotter, desto snabbare kommer jag blomma.


,

Hitta killen som älskar dig för den du är. Han som kallar dig vacker istället för sexig. Han som visar vad han känner för dig. Han som vill visa upp dig för hela världen. Han som bara skiter i alla andra tjejer han kan få. Han som ligger vaken bara för att få se dig sova. Han som håller dig i handen framför sina vänner. Han som vänder sig om och ler mot sina kompisar och säger: Det är hon jag älskar!

Jobb, jag är S.L.U.T.

Jobbat hela dagen, HELT slut nu... Ska snart hoppa in i duschen och bara koppla av. Nästa helg ska jag FAN I MIG UUT, SÅ ÄR DET. Imorron ska jag träffa massa vänner i stan, vi ska käka och sen dra en bio! Det ska bli mysigt!
Köpte lite kläder efter jobbet med mamma och Chrille, dom kom förbi när jag slutade! =) Såå yeaaah nya kläder sitter ju inte helt fel! Nu ska jag lyssna på musik, haaaare bra!
En bild från jobbet när jag var ny, tror det var första veckan typ haha!7

If you don't go after what you want, you'll never get it. If you don't ask, you'll never know. If you never step forward, you'll always be in the same place.


Everybody wanna know Why I'm walking round with a big smile on my face

Thank god I found you
I never really had a love Sent from heaven up above I'm just so happy because Thank god I found you Everybody wanna know Why I'm walking round with a big smile on my face Hey I'm happy and it shows Hey I'm back and I'm part of a human race Cos you know I've been down so long Never thought I'd ever feel this way again And everything was going wrong Til you found me and you make me believe again



Onepiece, köpa, inte köpa, köpa, inte köpa

Jag har haft en bra fredag, 1 lektion så jag slutade galet tidigt! Var med kompisar en stund efter och sen åkte jag hem. Ska ha en familjekväll idag och bara ta det lugnt, imorron blir det worktime! Jag öppnar imorron, så måste upp väldigt tidigt! Och på söndag ska jag träffa massa vänner! Så den här helgen innehåller allt. Familjekväll, jobb och vänner det blir perfekt! Just nu sitter jag och kollar på Onepiece på nätet. Jaaaaag villl haaaaa eeeen!!!
En rosa och vit randig, får se. Ska man beställa eller ska man inte? Hmm...

En bild säger mer än TUSEN ord.

Den här bilden säger mer än 1000 ord.
Denna bild påminner mig om ett minne, en fest. En fest som jag firade med min BÄSTAVÄN Erica.
Den här bilden tyder på glädje, även fast jag gör väääärldens FULASTE min på bilden hahahaha.
Den här bilden säger mig så mycket, den här bilden påminner mig om hur sjukt kul jag hade den kvällen med underbart folk. Den här bilden påminner mig om hur ÄCKLIGT jag tyckte det var med gammalt grädde på miig. Bilden påminner mig också om hur mycket jag dansade den där kvällen, var social och var med min Bästavän!
Ja som sagt det kanske inte är den finaste bilden, men den här bilden säger mig så mycket.

That Guy!

Jag har haft en ganska okej dag, har både varit lite små sur och lite glad! Efter skolan mötte jag upp bästa Ebba, vi drog till mammas jobb, jag fixade håret sen åkte vi in till stan. Vi pratade en massa, och det var så skönt att bara få prata om ALLT med en riktig vän som verkligen lyssnar liksom, det var skit kul! Köpte en svart kofta också, wohooo ska nog ha den imorron! På tal om imorgon, jo då ska jag hem till pappsen! På lördag jobbar jag, öppning igen! Ser faktiskt fram emot det, det var grymt mysigt att få öppna helt själv! Nu ska jag pacla väskan inför imorron, bloggar mer sen! =)

Det här fick jag av Fabian igår btw, skit gulligt!

If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile.



”Till alla tjejer och killar”

”Till alla tjejer och killar”


Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. ”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.” Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben.

 

 

 


Gästinlägg By Tom Hägglund.

tja tja bloggen!
Idag har jag haft en så otroooooooooooooooooligt jobbig dag i skolan idag, massa plugg som vanligt i min kiss skola!
Det ända jag har tänkt på hela dagen är hur otroligt fina och spektakulära hästar egentligen är! Jag verkligen ääääääääälskar hästar! Så adda mig på wordfeud allihopa! hästälskare at'p, eller oj, menar såklart wordfeud hehehe.
Sen när jag inte trodde att min dag kunde bli ännu värre blir jag kidnappad av Amanda på tunnelbanan!!!
ASSÅ JAG VET! OOOOOOMMMMMMMMMMGGGGGGGG! (alltså oh my god (på engelska alltså))
Och nu tvinger hon ner mig i hennes Fritzel källare och använder mig som sexslav! Hoppas att jag överlever!!!
Håll tummarna allihoopppaa!
Puss på er å adda fecebook såklart!! Puss på er alla mina älskade läsare! :*

He smile, You smile.

Tumblr_l8bop0tnpf1qbjt25o1_500_large

STOP saying "I wish" and start saying I WILL.

Jag tog in min bergsprängare i toaletten, satte på skit hög musik och började fixa mig. Sjunga falskt, dansa lite smått och sminka sig samtidigt, I like it! Nu ska jag ta på mig skorna, och börja röra mig mot bussen! Ska möta Ebba! Vi ska fika och prata en stund, det var länge sen vi var ensamma ett tag. Och senare ska vi möta Marcus och kanske några fler! Vi hörs ikväll!
Såhär ser jag ut idag!

Min sommar i bilder!

Sommaren är över nu, nya minnen skapades, tårar fälldes, skrattade så att man knappt kunde andas. Ja jag gjorde massa saker i sommar. Jag har festat, badat, solat, varit med vänner, plåtats, haft mysiga hemma kvällar, träffat nya vänner osv. Jag har haft en utav de bästa somrarna någonsin. Och som dom flesta säger, en bild säger mer än tusen ord. Så här kommer MASSA bilder från sommaren i år!





If you don't go after what you want, you'll never get it. If you don't ask, you'll never know. If you never step forward, you'll always be in the same place.

Fyfan, det spöregnar...
Har sjuukt ont i huvudet och är jävligt hungrig så jag ska käka någonting och sen börja fixa mig.
Ska nog in till stan senare, ska möta Ebba och sen ska vi träffa Marcus och Robin osv, vi får se vilka som joinar.
Om jag känner oss rätt så blir det nog att vi fikar på något mysigt stället och bara pratar och umgås!
Här har ni en bild på mig, nyvaken rufsigt hår med gårdagens smink YEAAHH!

Don´t judge me.

247252_10150198619573915_161162533914_7178892_1516275_n_large

Today I caught myself smiling for no reason... Then I realized I was thinking about you.


If you love something, set it free. If it comes back, it's yours. If it does not come back, it was never meant to be.

Har haft en skit bra helg! Fredagen blev awesome och gårkvällen var sådär, haha! Men jag är nöjd med min helg!
Vaknade ganska sent idag, och har bara latat mig sen dess. Har sminkat mig lite, och nu kollar jag på tv!
Vet inte vad jag ska göra idag, har så jävla ont i huvudet... Vill träffa vänner, kanske käka eller ta en fika men jag vet inte vi får se! :)
Jag just nuu

Run when you can, walk when you have to, crawl if you must, just never give up.


He´s not perfect. You aren´t either.

"He’s not perfect. You aren’t either, and the two of you will never be perfect. But if he can make you laugh at least once, causes you to think twice, and if he admits to being human and making mistakes, hold onto him and give him the most you can. He isn’t going to quote poetry, he’s not thinking about you every moment, but he will give you a part of him that he knows you could break. Don’t hurt him, don’t change him, and don’t expect for more than he can give. Don’t analyze. Smile when he makes you happy, yell when he makes you mad, and miss him when he’s not there. Love hard when there is love to be had. Because perfect guys don’t exist, but there’s always one guy that is perfect for you." 
- Bob Marley

Facebook.

VÄLKOMMEN TILL FACEBOOK! Den plats där människor lägger till dig som vän men bara går förbi dig på gatan. Där relationer är perfekta, där frågor startas och lögnare tror att de talar sanning. Dina fiender är dom som besöker din profil mest, medans släkt & vänner blockerar dig. När du skriver vad du verkligen tänker så finns det alltid någon som tar det på fel sätt, och folk tror ofta att din status handlar om just dom!

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye

Åhhh internet funkar, WOOOP WOOOP hahaha! Och det bästa av allt är att det är fredag imorgon!
Dock öppnar jag jääävligt tidigt på lördag morgon så imorron ska jag nog inte ut på kvällen. Efter skolan ska jag fika med en massa underbara vänner inne i stan sen ska jag vara med en kompis hemma hos mej och ta det lugnt bara, kanske kolla på film och softa! På lördag däremot, då ska jag uuuutt! Är ledig från jobbet på söndag.
Dagen har varit helt okej, ganska tråkiga lektioner i skolan men allt har varit okej! =)
Den här tjejen, gör mina skoldagar lite roligare och bättre! Love her!

Vi hörs på fredaaag wop wooop

Vi håller på att göra om här hemma hoss pappa, byter golv osv så vi har dragit ut alla kablar. Telefon, dator tv osv så jag kommer inte ha tillgång till internet, alltså kommer jag inte kunna blogga. Kan ju det vi moblen men det är för jobbigt Så jag blogar igen imorron i skolan eller på fredag när jag ska hem till mamma. Ha det bäst så länge, så hörs vi så fort alla sladdar är på plats igen här hemma och golvet med haha


Andreas Wijk

Ni kommer säkert tycka jag låter som en liten fjortis nu, men det skiter jag i. FY FAAAAAAN VAD DUKTIG!!! Han e SKIT snygg, skit duktig, sexig röst, grym låt, och som sagt galet snygg!!

It's my life and it's now or never I ain't gonna live forever I just wanna live while I'm alive

Tumblr_lr33twyo2g1qml5lso1_400_large

When you fall down, you gotta pick yourself back up and keep on going beacuse sometimes there isn´t going to a person there to do it for you.

Jag har haft en skit bra dag idag. Skolan var bra, lagom lång och ganska sköna chilliga lektioner. Efter skolan träffade jag kompisar ett tag, vi fikade osv och nu e jag hemma. Jag ska plugga lite, äta middag med familjen och chilla gaalet! Längtar jävliiiigt myket till helgen. Ska hinna med bla att träffa en kompis på fredagen och bara ta det lugnt, ska hinna med att festa på lördagen, och massa andra saker. Jag och Emelie ska ha en mysdag nästa vecka också, då ska vi dra hem till mig. Vi ska köpa thaimat, bada bubbelpool, snacka skit, basta, lyssna på musik och kolla film! Så jaa, ge mig helg typ!

Jag just nu, en slarvig tofs med ett leende på läpparna för att min favorit låt är på! WOHOOO

Use Your Smile To Change The World. Don´t Let The World Change Your Smile.


Waiting.

Tumblr_lr2bugmvaq1qkflzuo1_500_large

You´ve got that smile that only heaven can make.

Texten är så himla fin. Den första meningen, och Chris röst, fyfan vad fint!

Call me a slut. Call me a whore. Call me whatever. I’ve heard it before. Say that I'm fake. Say that I lie. Say what you want. You won’t see me cry, because I know none of it's true, but calling me all this shit, ha, what the hell does that make you?

Dagen har varit bra, har dock haft ont i huvudet hela dagen + att måndagar är våran senaste dag då vi slutar 5. Men som sagt skönt att måndagen är över iaf, den tråkigaste dagen haha! Jag ska snart ta ett långt bad och lyssna på musik, bara ta det lugnt liksom! :) Har fått lite läxor den här veckan också, yääy..
Nee men jag längtar till helgen redan hahah, Då ska det festas!
Nu ska jag ta ett bad, hare bra! (:
Åhhhh saknar sommaren när jag ser den här bilden!!

.




Life is short.
Break the rules.
Forgive quickly.
Kiss slowly.
Love truly.
Laugh uncontrollably.
And never regret anything that made my smile.


Nothing is more beautiful than a smile that has struggled through tears.


Frågor, bara att ställa!

Jag fick en fråga i inlägget under där det stod "Gillar du någon?"
Svar: Jag är absolut inte kär men jag är liksom intresserad av någon. Som sagt, jag är inte kär eller så, men jag är lite små intresserad av någon. Om ni har fler frågor är det bara att ställa! :)

Kommentera gärna mer och oftare!! =)

Jag la mig ganska tidigt igår, var trött efter att jag hade jobbat i 11 timmar. Det är inte att leka med alltså hahaha!
Fast när jag la mig i sängen så kom massa tankar upp, om typ ALLT! Hur vinter och jullovet skulle bli (är ju inte i Sverige då) Vad jag ska göra nästa helg, vad jag ville köpa när jag får min lön. Ja massa onödiga tankar som höll mig vaken en stund hahaha! Idag är det söndag och jag är ledig, SJUUUKT SKÖNT! Ska vara med familjen idag, och bara koppla av. Vi får se vad vi hittar på!
Juste en till sak, jag blir sjuuuukt glad när ni kommenterar inlägg osv, gör det GÄRNA oftare. Tro mig jag blir verkligen glad! =)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, duscha för att sen börja fixa mig för en familyday!
Jag saknar den här tjejen något ENORMT!

Ung och stolt, jag är en krigare. Med tron på mig, går livet vidare.

Jag vill, Jag kan, Jag ska.




Don't judge me after what you've heard from rumors. It says more about you than me.

Ska försöka sova nu, Alla tankar dödar mig.
Ska upp vid 07.00 så jag behöver nog lite sömn för att orka jobba i 10 timmar. Vi hörs imorron underbara läsare!
ha en underbar Fredag oh ha jääävligt kul! =)

I´m Just a little girl.

Tumblr_lqt9pccjr01qkcf8ao1_500_large

It´s Friday!

Skolan var sådär, jag var helt inne i mina egna tankar kändes det som. I min egna lilla värd med mina tankar osv.
Efter skolan drog jag hem, chillade liten sen hämtade jag Maribell från skolan. Vi drog och käkade pizza i solen och köpte godis.
När vi käkade pizza så träffade jag på en kompis. En underbar kompis som jag inte träffat på 2 månader ungefär. Vi brukade prata varje dag, om precis ALLT men det är inte så längre. Ska inte skriva allt i bloggen, varken vem varför eller hur men måste säga att jag saknar personen jävligt mycket. Det var svårt att hålla inne tårarna och alla tankar när man satt där liksom.
Men åter till idag, ja jag ska ta det riktigt jäcla chill idag. Ska öppna imoron på jobbet, så måste åka hemifrån vid 08.00 ROLIIIIGT! Hhahaha! Neee men jag e tydligen ledig på söndag, så det är sjukt nice! :)
Så min fredag kommer bli rätt lugn, ha det underbart ikväll kära läsare och festa för mig med, vi hörs!

What Are Words If You Really Don´t Mean Them When You Say Them.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times


Miss you.

Jag saknar den här tjejen faktiskt!




Texting with mammii

Mötte Marcus vid medis, vi åkte hem till mig. Nu sitter vi och pratar, lyssnar på musik och bara chillar!
Skoldagen har varit bra. Smsade lite med mamma i skolan, hon hade lite tråkigt på jobbet och vi kom överrens om att det blir donken mat idag hahaha yäyy! Hon e så jävla söt när hon smsar! (Bild längre ner)
Mer än det, hm... jo allt har varit bra idag faktiskt. Ska ha en mysig familjekväll med donken mat och robinsson höhö! Sen blir det packa, för imoron ska jag hem till pappseen! vi hörs snart, ska vara lite social med Marcus! =)

RSS 2.0