TAGGAAA TILL IKVÄLLLLL!!!!

Sovit som en stock har jag, de e skit bra för idag ska man vara uppe lääänge och fira det nya året!
Jag ska snart hem, då blire ta en lååång dusch, käka lunch och sen börja fixa mig, och det självklart till höööög musiiiik så att man blir ännu mer taggad!!
Kommer ha en enkel kort leopard aktig klänning, svart/grå är den typ. Till den ska jag ha svarta klackskor med en silverklack. Utsläppt hår (ska inte göra ngt med håret, pallar inte så det får bara vara liksom) sen en massa smycket och kanskeee lösögonfransar! Så jag är sjuuukt taggad! Inget ska få förstöra min kväll utan jag ska vara glaaad :D


 

Boy_123458937_large







Why am I so afraid to lose you, when you are not even mine?

Man måste ju ha ett nyårslöfte right? och nu har jag ett. Ett vääldigt bra faktiskt som jaag måste uppfylla för min egna skull. Jag kommer inte berätta mitt nyårslöfte för någon annan, utan det är privat ;O Men fyfaaaan vad jag är glad, längtar till imorron!!


Im Happy

ojjjj jääävlar, jag har inte bloggat på hela daaagen :O jag har verkligen haft fullt upp. Igår blev det en chill kväll med några kompisar sen blev det sent osv. Idag har vi städat hemma sen käkat ute, sen shoppat en maaaassa saker inför imorron (nyår) och NU e jag hemma. Det har varit stressig så därför har jag inte kunnat blogga ;)




Längtaaaar ENORMT till imorron, är glad som fan att jag ska fira nyår med  mina närmaste vänner, det är bra! Hr köpt en fin svart fest handväska, smycken, lösögonfransar, läppglans, armband osv inför imorron så jag är GRYMT taggaaaad!!!!!


Dreams...

5305173814_bf84df94e4_z_large



The way you are, The way you kiss.

Tumblr_ldpgtnahd01qc44zjo1_500_large


Nu e Mandyyy gladare än innan! har precis käkat pizza med tjejerna, myyys! :) ska snart byta kläder osv. Ikväll ska jag vara glad. Ikväll ska jag vara glad. Och ÅTERIGEN!! ikväll ska jag vara glaaaaaad!!!!




hörs sen pussar! =)






Give me some time

uffft vad det var depp igår asso... men men så ere ibland. Snart är år 2010 över och då blir det nya tag. Det här året har varit UPP&NER bokstavligt talat. Mesta negativt men däremot har jag träffat människor som nu betyder enormt för mig detta år, så i vissa lägen har jag år 2010 att tacka för. År 2011 ska bli bäst, ska (försöka) Skita i känslorna, fokussera mer på skolan och ha kul med mina närmaste vänner! =) det tycker jag låter suuper.

Nu ska jag ta en lååångt dusch, sen fixa mej och möta Johanna, det var lääänge sen nu känns det som! :)

hörs seeeeen :D


Det är nu mina tankar tar över. Nu när man känner sig extremt ensam och liten i denna värld. Det är nu en massa tankar bombar min hjärna. Nu när jag inte kan sova.

Jag och natha sitter vid varsin dator på skit humör och lever i våra egna tankar. Det är nu de flesta tankarna ploppar upp i huvudet. När det är sent, mörkt och man inte kan sova. Det kommer säkert bli ett väldigt långt och tråkigt inlägg men mååste få skriva av mig.


Jag är verkligen en tjej som vill tro det bästa om andra. Men en sak jag har tänkt på rätt länge nu, Hur ser andra på¨mig? Vad är deras tankar kring mig? nu snackar jag inte utseendet och sånt shit utan personligheten, hur jag är som person. Är den bilden bra? Om inte, vad har gått snett? Jag vill verkligen tro på kärlek hopp och allt sånt som visas i filmer samt böcker men tyvärr har jag nästan helt tappat hoppet, Iaf för stunden. Jag har mina upp&ner gångar när det kommer till den punkten. En dag kan jag vara jäätte glad men en annan dag kan jag vara jätte ledsen som idag. Den negativa energin tar över mig, mitt liv och mitt huvud. Jag orkar inte ödsla mina tankar på en massa drömmar &på en massa hopp. Jag är trött på verkligheten. Jag tycker livet är sjukt konstigt och orättvist. Det finns ALLTID de vänner som sviker, alltid killar som leker med ens känslor och sen skiter i en, det finns alltid personer som snackar skit om dig när du inte gjort något, det finns alltid patetiska männiksor som bara vill förstöra. Men varför? Varför är det såhär? Varför har vi nått den gränsen i samhället då vi gått såhär långt? Jag känner mig svag, ensam och ledsen. Jag är inte personen som begär mycket, utan det enda jag begär är kärlek.


Found,by,thechaz,lonliness,text,life,lonely,quote-bab1b35315564a3da5fbafba4550c8b6_h_large

Jag vill spola tillbaka tiden, Jag vill bli liten. Jag vill vara en liten flicka i en stor värld som leker med sina dockor. Jag vill bli liten igen.


Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar!



Jag tänker på den som har glömt mig, jag glömmer den som tänker på mig.
Jag springer efter den som flyr, jag flyr från den som springer efter mig.
Varför är det så? japp det var ju en bra fråga va. Jag säger bara såhär, att kärlek? det är inget att leka med. De e svårt, skit jobbbigt, surt, bajsigt.

Natha ska sova här, nu ska vi bli gladare och sluta vara bittra. Braaaaa vaaa? yeaaaah :D
Jag är sjuuukt sugen på något, tror jag ska köpa massa snacks så kan jag o hon tjocka i oss en massa fett! BUSIGT!  hare gött! =)

Tumblr_le58fjsixn1qd1oreo1_500_large


So sick of love

HAHAHAHAHA ni mååååste kolla på den här videon, heela annars är det ingen ide! Ni kommer fatta sen, klockreent asso! :D



HAHAHAHAHAHA paus HAHAHAHHAHAHAHA

HAHAHAHAH MIN OCH NATHAS KONVERSATION IGÅR NATT:



HAHAHHA KAN INTE SLUTA GAVRA xD ni kan ju försööööka lista ut vad det är vi snackar om! ;)

Näääeh nu ska jag dra på mig några mjukisar och dra ut för att möta natha, vi ska på skattjakt HAHAHAHAH
faaan vad flummig jag e... nääeeh ska inte skriva mer, kommer avslöja annars :O


FÖR JAG BLIR SÅ JÄÄÄVLA DUM AV DIG, DUUM AV DIG! ;)

FAAAAAN VAD JAG HAR SHOPPAAAAT!!! fick med mig 2 klänningar, 3 nya linnen, en ny navelpiercing, örhängen, ett par jeans och sen fick jag ett jätte fint armband av nathalie som julklapp!! <3 är galet nöjd med sakerna jag köpt, nu har man en nyårs klänning också SOOOOFT! visar allt sen, för nu måste jag dra. Ska möta fabian och the crew i kista för middag =) senare ikväll blire fekkeeee! så vi hörs ikväll hörrni :)

 

 

HÖRS SEEEEN!

 

 


Give me your smile, give me your heart

usccch vilken äcklig dröm jag hade -.- aja, vaknade iaf av att mobilen ringde.
Jag har precis sminkat mig och fixat håret, ska klä på mig för att snart möta underbara Natha i centrum. vi ska shoppaaaa!! såhär ser schemat ut idag. Shoppa med natha ---> Träffa fabian och resten i kista? ---> fekke på kvällen, så det blir en niice dag! (:

 



här är en bild på mig och lyyn från julen, riktigt fin bild. Kallas kärlek! älskar dig big sis! <3



Näääeeh nu måste jag skynda mig :O ska vara klar om 30, uffft. Vi hörs sen!


A LOVE STORY? NJEEH... Call it what you want.



1273619125953810_large




I just wish you´d start the conversation with me

Dååå har man varit och shoppat med mammsen en sväng, sjuuukt mycket folk och långa köer. Fyfaaan vad jobbigt.. fick inte med mig mycket, men 3 tröjor + lite smycken iaf^^ Det var för mycket folk och jag är sjukt trött/seg så det gjorde ju inte saken bättre. Men jag ska fortsätta med shoppandet imorron fast då blire i solna c.







Trött på att vänta, trött på att hoppas.
Trött på att drömma, trött på att tro.
Börjar tappa hoppet, jag börjar tappa tron...



I Just Want You To Like Me, Like I Like You..

DAAAAAAAAGS FÖÖÖÖÖÖR SHOPPIIIIIING!!!!
ÅÅHHHHHH FAN VAD JAG ÄR GLAAAAD ASSO :D FAN VAD HÄR SKA SHOPPAS! =)
Ska bland annat köpa en nyårs klänning, en t-shirt skor mm. Vi ska till kista och shoppa, ufft kan verkligen tänka mig att det kommer vara skit mycket folk osv :/ men men det får man tåla nu under mellandagarna antar jag.
Vi hade det skit kul igår på festen, kom hem runt 3 skulle jag tro? + att jag vaknade tidigt idag så jag är döööd :D men håller ut ändå mohahahha!


Fixad och kla! ;)



Nu är man fixad och klar, bästa sandra som både fixat hår & smink! Vi ska till Coloseum i Solna och festa, sen drar jag och sover hos min pappa! :)


 Snart är det fan nyår, ett nytt år, nya misstag och nya framsteg.
Ser framemot det nya året, då jag ska vara mer självsäker och glad.

It´s time to paaaartyyyyy

Då har man umgåts med familjen från pappas sida med, skit mysigt och trevligt like always! Nu är jag hemma hos min kusin i rissne, hon ska fixa mitt hår osv, sen ere dags för partyyyyyyyyyyyy!!!!
Och imorron ska jag shoppa med mamma, ser fan fram emot det, lite nya kläder skadar aldrig!




läs den här texten, soo true!

Tumblr_ldukauirla1qa4jeeo1_500_large



I miss your voice

fyfan vilken underbar dag jag haft, julen har varit underbar! Har fått en dator, parfymer (OFC) presentkort, smink osv =) Hoppas ni också haft en underbar dag! Imorron är det lördag (lr ja det är ju natt nu så "idag") och jag ska träffa släkten från pappas sida. Vi ska dra på nån restaurang på kvällen, så det är sooooft!! sen på söndag äre SHOPPIIIING) :D nu ere pulkadags, hörs imorrn puss!

En julhälsning =)

God jul på er mina kära läsare, hoppas ni får en underbar dag så hörs vi senare! <3





Just once, I´d like to be the girl that gets the guy in the end. Just once.

Imorron är det jul, kommer nog inte blogga lika mycket som vanligt men SJÄLVKLART kommer ett godjul inlägg fram! Känns fan inte som jul någonstans, men aah antar att det kanske blir så när man blir äldre? (:
Jag läääängtar till mellandagarna då jag ska shoppa sönder!













Tumblr_ldfqwaufyu1qa3tiko1_500_large


Your lips..

För jag blir så dum av dig
Säg bara till när, var, hur
Visst, det är väl dumt av mig
Men jag blir så blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
De kommer döma mig
Du lär väl lämna snart
Och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig
Dum av dig
Håll i mig och släpp aldrig taget





You make me smile, you make me laugh, you make me happy.

(här är en utav de bilderna)
men heeej på er! :D hade movienight igår & vid tolvslaget firade jag min bästa vän! Idag är det lite stökigt hemma med en massa chips och läsk osv överallt men vi ska städa snart! Kom på att det var någon som ville att jag skulle visa min tatuering? den kan ni se på bilden i inlägget nedanför. Juste, alla bilder är färdig fixade och shit nu, så ni kommer få några varje dag här på bloggen! Imorrooon är det juuuul, hur sjuuuukt är inte det!!!!!!! :D ska bli vääldigt mysigt attt få fira julen med familjen, yeaah men nu ska vi städa lite, slänger in ett inlägg sen! :)

Snälla, bara en liteeen stuund! Snälla stanna ett taaag, bara en liten stund <3

Give me your love, and I will love you back! <3

bara en liten liten tanke



Tänk om jag var kille. Allt skulle vara såå mycket lättare då. Att bara köra på, inte bry sig så mycket. Inte bli kallad en massa stuff utan få status vad man än gör typ. Tänk om jag var kille, allt skulle bli så mycket enklare då.
Tänk om...


Im holding you closer than most



Måste köpa 2 julklappar, tanka mobilen, köpa en annan sak (kan inte skriva vad eftersom att det ska bli en överraskning till en viss person) sen måste jag köpa ett par örhängen. Har också bestämt att spara några hundra lappar varje månad, vill ha en iphone 4. Kommer nog ta lååååång tid tills jag samlat ihop typ 6000? men jag vill ha en så ska fan spara! Kommer ta tiiid men ändå :) Kör på en vädigt enkel/slapp outfit idag. Svarta leggings, vitt linne och en stor randig hängtröja till & sen mina uggs. Sköööönt!

Ska snart dra till busstorget för att möta Elin. Today = kompisar. Imorron = familjen

Näeeh nu måste jag börja fixa det sista och sen röra på mig, vi hörs mina kära vänner!

Tumblr_ldpfgh1q1m1qc59y0o1_500_large


De e så svårt o säga till dej vad man egentligen tycker & tänker om dig. Vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå din mun emot min, hjärtat snabbar på. Jag vill känna din kropp emot min.

Tumblr_lcl0srrvjl1qb5qk0o1_500_large

Jag sov sköönt, sov så jävla djupt! =) mina planer för idag är att snart börja fixa mej lite, sen dra till centrum med en kompis för att köpa dom 2 sista julklapparna. Sen umgås med elin? och senare träffa marcus, ytterst mysigt!
De e fan snaaaart juuuul? :O shiiiit vad fort det har gått, sjuuukt ju! Längtar faktiskt lite smått :)



Fyfaaaaan vad jag älskar LOOOV!!!!!!



OUUUUFFFF man märker faktiskt att lovet är igåång! Är med en kompis nu, vi har tagit minst typ 300 bilder, SKIT FINA BILDER som ska fixas lite (typ som dom andra som jag hade för ett tag sen) sen kommer dom upp på både facebook & bloggeeeen! =) fan vad glad jag är! Imorron ska jag nog träffa elin och sen marcus en stund, måste köpa 2 presenter till sen är hela den skiten klar, vilket är ganska sköönt!


Näääeeh nu ska jag fortsätta vara glaaaad och sjunga falskt, see yaaaah!


Alla undrar & frågar men jag har inget svar

äntligeeeeeen, nu har man jullooooooooooooov!!!!! :D avslutningen gick GREAAAAT! Efter det drog klassen & käka tsm, sen rörde man sig åt olika håll. Jag, Elin, Atle & Marcus drog hem till mej, lyssnade på musik och chillaaaade^^  Ska käka nu, för om en stund ska jag möta en kompis!


Jag förra veckan i skooolan

Har tänkt på en sak rätt länge...
Om man är en person som gör allt för sina vänner, ställer upp, finns där, lyssnar, ALLT men inte få lika mycket tillbaka. Är den vännen dålig då? Ska man sluta ge så mycket? Ska man berätta det för kompisen? Jag har ingen aning, vet bara att flera kompisar fått sova hos mig flera gånger, käkat, duschat allt! Det första jag säger till mina vänner är, känn er som hemma. Men om man inte får något tillbaka? vad gör man då...




I Love it when YOU text me first, cause then I know you´re thinking about me.




Imorron är det skolavslutning, A BIG YAAAY!
Har fortfarande inte hittat något att ha på mig imorron, suuuuper bra, faste ne..
Måste käka & ta en dusch, sen hitta något att ha på mig imorron.
I HATE TO BE ALONE, ufffft vad jag hatar det. aja nääeh nu ska jag käka =) höres <3


Mat, fyfan vad gott med käk!

Chilli´n med johanna, vi har lyssnat på musik osv :) snart kommer simon med käk också, och marcus är påväg! vi ska nog bara chilla här lite sen måste jag dra till centrum, har hittat ett par SKITFINA nyårs skor som jag måste köpa. Troligtvis blir det fika med emelie också, soooooooft! =)


bild tagen för typ 1 vecka seeeen, hörs för nu kurrar magen zzzzzzzzzz


will love make a player give up the game?

Tumblr_ldpfhiokr81qbw4dpo1_400_large

Önskar att jag aldrig träffat dig, att jag aldrig lärt känna dig. Det har gått ungefär ett 1 år men jag önskar fortfarande att det var ogjort då du förstört delar inom mig. Jag önska att jag aldrig lärde känna dig.

Mobieln helt död, mandy helt död, snöstorm ute GREAT!! :D
ska snart börja fixa mej, ska möta johanna runt 11 i solna! imorrn har man julavslutning också, feeeeta najs vettni!! Vafan har man på sig på julavslutning? har heeelt glömt bort, illa -.-
nääääe nu måste jag börja fixa mig hörrni, hörs sen! :)





I think I like you, yes I do. But I am scared.

Roligt att man glömt cp laddaren till mobilen hemma när man ska sova hos sin farmor, kul att min mobil precis dog... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH jävla SKIT. Jag som hade tänkt lyssna på musik tills jag somnat men NEJ självklart ska mobil djäveln dö.
Tumblr_ldoah39svb1qzgv2to1_500_large



Här har ni frågorna ni ställde & svaren! =)

Svaaaar på era frågor! =)


Vad lever du för?

Svar: Oj, stor fråga... Men bland annat för min familj, släkt och mina vänner och självklart för min egna skull.

Vad prioriterar du högst och vad är det minsta du behöver för att må bra?
Svar:
Jag prioriterar min familj och mina vänner högst. Och för att göra mig glad, för att jag ska må bra så behövs dom. Något så litet som en värmande kommentar kan göra att jag mår bra.

Vem kysste du senast?
Svar: Det vill ni gärna veta va? Men det håller jag för mig själv. Haha!


Förstår inte hur någon som är lika vacker som dig, har en underbar personlighet och är ödmjuk kan vara singel?
Svar:
hahahahhaa, taaack antar jag! kanske beror på att jag e väldigt kräsen. menar inte utseendet nu utan personligheten. Jag har ett sett som jag vill att killen ska bete sig på, lilla minsta han gör kan jag störa mig på så e väldigt kräsen, kanske inte e så bra`:/ hahah knas vilken rolig fråga!

Berätta om din tatuering! (:
Svar:
okej, hmm... jag har en tatuering, väldigt liten & diskret. Det står Per aspera ad astra som betyder genom svårigheter mot stjärnorna. Menas med att man aldrig ska ge upp utan fortsätta kämpa in i det sista. Ville ha just den meningen för att den hjälper mig när jag har det svårt osv. + att det var en massa shit som hände undder den perioden jag tatuerade mig så den betyder väääldigt mycket. =)


Du har fin kropp, vad tränar du? (:
Svar:
hahahahaha, jag tränar inte ett skit? shit asso om det är någon som äter skitmat och inte tränar osv såå ere jag. donken, pizza, kebab, godis, chips allt det ingår i min vardag xD  tränar ingenting. Men konstig nog går jag inte upp i vikt såå fort weard men bra! (: tack för komplimangen btw!


Har du någon kille nu? eller gillar du någon? :)
Svar:
nej jag är inte tsm med någon om det var det du menade! =) ja jag tror nog att jag gillar någon.


Hur kommer du på SÅ FINA texter? och vart får du alla dina bilder ifrån..:) Kram!
Svar:
visst är texterna fina? jag ÄLSKAR dikter, citat osv så jag brukar googla citat på engelska, det ör bara kolla runt på internet finns de massa saker! (: vilka bilder menar du? om du menar dom bilderna med texterna är det också från google, dom andra är ju bilder på mig osv :)

Tycker du Marcus i restaurangskolan e söt? ;)
Svar:
hahaha marcus kvarnström da... :P klart du e söööt gubben! ses på tisdag btw haha^^


Har du nånsin haft känslor för nån av dina killkompisar?
Svar:
jaaa klart jag haft men det var när man var yngre, typ 4-an 5-an. nu skrattar man bara åt det! :)


Hur ofta köper du parfymer?
Svar:
HAHAHA klockreen fråga. jadu... brukar önska mig parfymer på julen, när jag fyller år tex då brular jag få det. men jag brukar köpa parfymer ganska ofta... xD hahaha. men ja, varje månad blir det något nytt.


planer inför lovet?
Svar:
ska umgås med mina vänner & min familj. Film, mys, bio osv så det blir soooft.

gillar du att bo i solna?
Svar:
jag älskar min lägenhet och allting, jag gillar själva solna. har MÅNGA minnen från solna. men det jag hatar med solna är att ALLA jäämt vill veta ALLT om andra, det är jämt rykten och falksa saker som sprids vilket kan vara lite jobbigt.


berätta 3 sanningar om dig själv
Svar:
ojj tre sanningar om mig själv, hmm...
* Jag har fobi för att vara ensam, klarar inte av att vara ensam hemma på kvällen eller gå hem ensam på kvällen. Kan börja böla asso :O brukar antingen tvinga någon att komma eller ringa någon, har verkligen fobi för det
* Jag är SKIT kittlig, men det finns ETT speciellt ställe där jag nästan kan kissa på mig för att jag e så extremt kittlig där. bara 3 pers ungefär som vet vart det stället är mohahaha
* När jag är nervös brukar jag få en röd "ring" lr vafan man ska säga på halsen -.-


Hur ofta shoppar du och för hur mycket?
Svar:
Hur ofta, det blir när jag känner för det eller när jag är i behov av nytt! Haha. Så har ingenting tidsgräns hur länge det går mellan gångerna. Och för hur mycket varierar också mycket!


Har du någon tvångstanke? vad isf?
Svar:
Hm... Att rycka i handtaget när jag låser dörren, typ? Haha. Om det nu är en tvångstanke eller bara en dum ovana?

Är du beroende av något?
Svar: Tror inte så, det skulle vara musik isåfall. Haha!


Vilken tid gick du och la dig igårkväll?
Svar: Omkring 03:00.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet? :]
Svar: Jag vet inte, kärlek överhuvudtaget är komplicerat och svårt. Men varför inte? Kanske.


Vilken är den allra bästa känslan du vet?
Svar: Att känna sig älskad, behövd. Och känslan av att man har lyckats med någonting.


=)



Per aspera ad astra



Det har varit lite deppmode dom senaste dagarna, men ibland är det så.. Idag är det iaf söndag och jag ska sova hos min farmos today! MYYYS =) fast innan det kanske jag ska träffa en kompis en liten stund^^
Året är snart slut, man har gjort saker man ångrat, och man har gjort bra saker, man har utvecklats och förändrats. Nu har ni chansen att ställa en massa frågor till mig. och det är nog sista frågestunden så fråga på nu.
Ni har till ikväll på er, de e bara fråga en massa. kanske frågor om gymnasiet, mitt liv, killar, min familj, framtiden osv^^



börjar vänja mej vid att det jag drömmer om aldrig kommer ske.

Får panik när jag är ensam. jag lovar, det är inget jag säger utan jag klarar inte av det. så ere.. & nu pallar jag inte blogga för att jag är sur. och när jag e sur hatar jag allt. och när jag hatar allt vill jag inte blogga.

vi hörs ikväll.


allt verkar så lätt fast det är det inte :pPpPppPpPPpp

Det verkar så lätt, att bara stöta på.
Ja,det är alla människors rätt, att bara göra så.
Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker
och tänker om nån. Det blir mest en massa prat, om plugget
och pop och bio såklart.
Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå.
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på


We all have scars. We all have stories.

Tumblr_ldjvslits11qac10io1_500_large


Är det jag som är konstig eller är allt okej? Är det bara jag som tycker att det finns en gräns här i livet? alla verkar glömma att det finns något som heter rätt & något som heter fel. Ska man skita i alla regler, ska man skita i att behandla andra som man själv vill bli behandlad? ska man skita i allt det och bara spela med? Jag har ingen aning. världen har sjunkit så lågt, människor har sjunkit lågt. Det finns ingen gräns längre. Folk vet inte vad som är rätt & vad som är fel, det är nu detsamma. Jag talar inte om en speciell person eller en speciell situation just nu i min text, utan jag talar om allmänheten. Folk borde inse att allt har gått för långt nu.


Amor lentus, odio amoris

Dear, 2011 I hope you are much better that 2010..


Bläh på allt fan

Det var ngt skit fel på blogg.se igår så kunde inte blogga, ville inte blogga heller^^ det var verkligen INTE min dag igår. först svämmade oboyen över när den var i micron, sen fuckade min dator, sen cp,ade mobilen hela tiden osv. men nu ere fredag och det ska bli en bra fredag!! ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning, för ikväll blir det filmkväll med några kompisar! ska ha på mig mjukis, sen ska vi beställa hem pizza och kolla på en massa filmer, mys or what?! :D


igår var jag marcus sebbe och lin i centrum, såhär går de till om man har tråkigt!




EXCELL KAN JU GÅ & TA SIG I .............


gumman, jag älskar dig. Jag älskar när vi larvar oss, Jag älskar när vi snackar kiss&bajs språket, jag älskar dig! <3


ASSO ÅÅÅÅÅHH -.- PALLAR INTE ALLA JÄVLA LÄXOR! excell hemtenta, historia skit, samhällsgrej, engelska redovisning, idrottsprov osv.. aja nu ska jag ta en lååång varm dusch, byta om till myspys kläder lyssna på musik och drömma mig bort från allt! det låter bra va? :D


imorrn har vi klassens dag i skolan, vi har bestämt att vi ska ha mjukiskläder kolla på film fika och softa galet! ser faktiskt framemot det^^
näääee nu blire en varm dusch!



Pleas don´t stop


Story of my life
Searching for the right
But it keeps avoiding me
Sorrow in my soul
Cause it seems that wrong
Take a breath, take it deep
Don't tell me you're sorry 'cause you're not


Hope doesn´t excist


(mitt håt är MKT ljusare nu btw! :)  ser inte ut riktigt så)

Skippade skolan idag, är jävligt förkyld :/ + att jag skulle ha en lektion som slutade 10 med vikarie^^
det blir en stressig dag idag, ska snart hem till min farmor för att hälsa på och efter det kommer eliiin hem till mig. Vi ska göra klar samhälls uppgiften, och sen kommer marcus, han ska hjälpa mig med en annan läxa. sen blire ännu mer plugg.. vill bara ha jullov nu!!



Har tänkt på en sak, det finns  så jäävla mkt regler här i livet, lr asso saker man gör inte gör. Typ inte ta andras ex, inte hålla på med kompisars på G, Inte fuska på prov, Inte göra ngt man sen vet att man kommer ångra, Man ska vara duktig och snäll, Men om man gör allt detta och är en bra människa, och man inte får något tillbaka? varför ska man då fortsätta? Fuck that shit säger jag bara!

Här ska det stå en rubrik. Nu gör de det. =)

fyfan vad dåligt jag sov inatt, jag frös, kunde inte andas så bra, drömde mardrömmar osv usch säger ja bara =(
idag efter skolan ska jag ta en fika med ebba (fika stunderna måste förminskas efter jul...) och efter det blir det lite pluggdags med elin. Senare ska jag nog bara ta det lugnt hemma (:

Tumblr_l1bi11chxs1qaobbko1_500_large


Every time she laughs, she hopes he´s watching. Not so that he sees she´s happy but that maybe, just maybe He´ll fall for her smile just as hard as she fell for his.




Dagen har varit, rätt upp & ner då jag försökt lösa massa grejer som hänt i helgen. Som tur är har jag mina fina vänner som finna här och hjälper till! =) idag efter skolan pluggade jag med elin och erica sen kom marcus hit. Efter ett tag blev det fika dags (btw måste sluta fika varenda jävla dag, man blir ju förfan pank!)
sen drog jag hem och chillade, efter en stund ringde simon. Drog ner och träffade han rami ivan och dennis vi typ snackade osv det var chill! :) nu ska jag kolla på film!!

Tumblr_ld42w0sh9o1qc2acoo1_500_large



Stand up fpr what you believe in, even if it means standing alone.

Pallar inte den här veckan, pallar inte skitsnack, pallar inte sånt. Ge mig lov. Vill bara bort från allt som händer just nu.

 

 


Allt man gör, bra eller dåligt utspelar sig negativt i andras ögon, inget tack utan bara skit.

Tumblr_ldbisicn9b1qexxwqo1_500_large



The only thing standing in between YOU and ME is reality.

och då var det söndag igen..
Vi vaknade runt 7 på morronen, jag vette fan vad det var med mig men jag frös som fan under hela natten och på morronen, kunde inte sova så jag väckte dom andra! Vi började städa och efter det åt vi lunch på donken. Marcus, erica och johanna var tvungna att dra hem, så då träffade jag en kompis en liten stund.
Ska snart börja röra mig mot stan, ska ta en fika med marcus och erika :)

Mina 2 första lektioner imorron är inställda så jag börjar runt 2, skööönt!! Nääeeh nu känner jag hur jag bara skriver massa struntsaker för att jag är rastlös, så vi hörs senare ikväll istället^^


You know everything about the situation.
You have the power, so come on show me your feelings.
I want to know, beacuse Im sick of waiting like I
always do.


ni lyckades förstöra

Tack. Så många idioter det finns, tack för att ni gjorde min kväll. En kväll jag hade sett framemot, tack för att ni förstörde allt.

laddar inför ikväll! :)

Sov i nästan 2 timmar, fyfan vad skönt det var att bara somna ett tag liksom!
nu ska jag börja fixa mig lite, ha en bra kväll mina vänner så hörs vi imorron! :)





There are days when I just fucking love everybody, and there are days when I just fucking hate everybody.


Dagen har varit trevlig! Historia provet gick väl... helt okej -.- men efter skolan drog jag och mina underbara vänner till stan, kollade runt osv! :) Men nu ere såhär att ikväll blir det mys med film och pizza, fyfaaan vad taggad jag är på det! :D Och imorrn då blir det friends time all night long!





PROV, LÄXOR INLÄMNINGSUPPGIFTER, HEMTENTOR AAAAAAH, PALLAR ITNE :O

GREEEEAAAAT!! Fast... NEEEJ??? sjääälvklaaaart ska alla lärare ha sina prov, uppsatser osv hamna preciiiis innan jullovet så att man får knaaasigt mycket plugg^^ Men vet ni vad? Det e bara att kämpa nu in i det sista, snart är det jullov!!


Imorron: Historia prov
Måndag: Idrottsprov
Någon dag nästa vecka: Måsta göra hemtentan
Fredag: Engelska uppsats

Snälla ge mig helg! =)


Bruno maars <333


Chilli´n

Snaaaaaart är det helg!!! Imorron är det fredag och det känns skönt, det enda som verkligen förstör allting är det där jävla historia provet, ååhhh -.- Gustav vasa, karolina tiden, makt och BLA BLA BLAAAA!!1
men jag erica och johanna har faktiskt varit rätt duktiga, satt och plugga i typ 1,5 kanske ? vilket är bra! men tror dock inte att jag kommer få det där önskade MVG som jag hade hoppats... men vi får se^^

Nu blire lite chilling time med erica! :) hörs senare






Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man, yeah
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...


Just remember, I gave a fuck when no one else did.


Imorron har jag historia prov och jag ska förfan få MVG! ska plugga med erica (hon är en smartjävel) idag, och fyfaan vad jag ska plugga!! Mvg ska jag ha så ere bara!
Började dagen med datorkunskap då han berättar hur man ligger till osv, jag låg på VG+ och kunde nå MVG i slutbetyg om jag gjorde bra ifrån mig på excel provet! yaaay vad glad man blev :D

Imorron är det fredag, ska nog bara chilla med familjen och ta det lugnt då :)  kanske beställa hem pizza och hyra någon film? sounds gooood!!


Give me a reason to still believe in all this shit

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skoja bara".
Lite kunskap bakom "jag vet inte".
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" 
Lite smärta bakom "det är lugnt"!
Och liten anledning bakom ''undrar bara''




Hatar när en SKIT bra låttext påminner om något man inte vill minnas -.- hatar det...

tror ni att det gick bra för mig och elin att plugga? svar NEJ!!! blir så suuur, HATAR historia, vem fan bryr sig om vad som hände för typ 1000 år sedan? -.- men iaf, efter att jag och hossen hade "pluggat" i typ 2 timmar mötte vi bästavännen och underbara erica, det blev en fika. Mycket skratt, flams och skratt igen blev det, lyckat som alltid! :)
just nu är jag hemma med marcus, vi ska väl... umgås :D




Har varit lite "nere/deppig" i typ, en vecka kanske? men såfort jag umgås med vissa speciella människor blir jag så jävla glad! är enormt tacksam över att jag har dom vänner jag har, tack för att ni får mig att le när jag mår som sämst! älskar er mina underbara vänner :D


Bästavän!


Du är min bästa vän, i vått och torrt. INGET kan förstöra mellan oss, 10 års vänskap!
Jag är så jävla glag över att få ha dig i mitt liv, finns ingen som du Marcus Lundkvist! jag älskar dig bästa vän!








You don´t need me around anymore. Well I hope you love the rest of your life. Just remember that I was once loved you.

Det har varit en riktig treeeevlig dag faktiskt! med vänner, fika, musik mm! det blev inte mycket till plugg, men det tar vi igen på torsdag (MÅSTE) heheh..

Nu ere såhär att jag tycker ni ska läsa denna text väldigt noga och ta åt er!! :)

Tumblr_lccu9sbqlc1qc0f4lo1_500_large



YOU KNOW WHAT? YOU HAVE DONE YOURS, IT´S NOW MY TURN TO SHOW YOU HOW IT REALLY IS

igår... hahahaa jaa det var en jäävligt rolig kväll då jag och elin bara var hos mig och typ flamsa (lr jag flamsade mest men endå) det var skit kul, vi umgicks, garvade väldigt mycket och bah hade det jäävligt najs! (:
men idag är jag ledig och jag ska plugga!!! har prov på fredag, har inte pluggat ett skit, så ska nog plugga i typ 2, 3 timmar kanske senare ska jag träffa bästa vännen, marcus! :) blir nog en rätt så chill dag faktiskt^^



säger bara såhär, fredagen kommer bli lugn, men lördagen, hahahhaha ojojoj säger jag bara! ska skita i ALLT och ha jääävligt kul, spelar ingen roll, ska ha kul! sounds good right?


texten, orden, syftet ouuuff vilken grym låt <3





I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken, and the one that could always brighten up your day even if she couldn´t brighten her own.

lo único que pido es amor ..




If you be my star, I´ll me your sky

Idag efter skolan Måste jag plugga lite historia (har prov på fredag och kan inte tt skit) sen tror jag nog att jag ska förbi bikbok, för vet ni vad? Jag fick en tidig julklapp av Chrille och det var en check på 500 kr på bikbok, SJÄLVKLART ska jag då köpa en sparkdrääkt!!! :D Hataaaaar måndagar, SUCK!
men dock är vi ju lediga imorrn, så vi får se vad vi hittar på ikväll! ;)




I Hate myself for still waiting for you...



I do believe that simple things really matter
beacuse even a simple misunderstanding
could ruin everything...




Hur stor påverkan har andra människor på en själv?




Jag tycker det är heeelt sjukt hur vissa personer (kan vara en kille, en kompis, en familjemedlem osv) kan påverka en människa enorm starkt. Det kan ju vara både positivt och negativt såklart^^ tycker bara att människor påverkas av andra det kab vara via sms, ett telefonsamtal, ett brev ett ord eller vad som helst. Om en person smsar eller skriver ngt positivt blir man ju oftast glad? (i alla fall jag) men om personen skriver något negativt blir man ju oftast ledsen eller nere osv. Jag e en sån som påverkas av just det väldigt mycket, vilket inte alltid kanske är så bra? vet inte riktigt hur jag sla formulera detta inlägg så att ni förstår men jag hoppas att ni fårstår vart jag vill komma iaf haha! :)



I´m done waiting..

Tumblr_lcxy93gxzz1qbad1ko1_500_large

 

 


Kanske något att tänka på

Tumblr_lapeb15zir1qbpwzeo1_500_large


You know my name, not my story! ;)

Tumblr_lctum7vux91qbu566o1_500_large

 


Prinsessans födelsedag!!

Nu ere fuuuulllt ös här hemma hos oss med massa barn! det är nämligen baaaarnkaaalaaaaas för min älskade prinsessa Maribeeeeell!!! :D blir no fiskdam och dansstopp osv, eftersom att hon fyller 5 år å passsar ju dom lekarna perfekt! :D




vii hörs senare! puss på er :)


Im starting to believe thar im better of alone, other people just don´t go with me.



Är GRYMT trött, somnade till och med på soffan tidigare idag så vet ni vad jag ska göra nu? Somna till nån film eller så! :) Måste vara pigg till imorron då lillsyrran ska ha kalas. Den här veckan har gått GRYMT FORT faktiskt ;O Nästa vecka har jag en MASSA plugg, har två prov och 2 inlämningsuppgifter så nästa vcka, dåå jääävlar ska jag plugga, jag menar det! det är liksom det sista innan lovet.

Nääh, nu kallar tv,n på mig, vi hörs imorrn mina kära vänner!


GIVE ME YOUR DREAM, AND I WILL MAKE IT TRUE <3

Önskar att jag vann mig några miljoner. Vet PRECIS vad jag skulle spendera dom på, men det är väl bara att fortsätta drömma right? :P haha^^ Såhär ligger det till, jag vill ha några saker så in i H***lvette nu, men som dom flesta vet, inga cash, inga saker! men här är iaf grejerna jag önskar mig mest av allt just nu!!! 


skulle nog bli den ljusrosa eller den ljusblåa, fyfaaaan vad jag vill ha en sånhär!!!!!!! åhhh

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Massa nya navelpiercingar (inte jäätte många men vill iaf ha 3 nya...) geee miiiig!!!!





vill JÄÄÄÄTTTEE GÄÄÄÄRNA fixa naglarna till jul & nyår. Inget jag tror kommer ske dirket... Men vill jätte gärna det^^





vill gå på kryssning!!!





ett smyckesträd där man kan hänga sina smycken! give me that!






pengar!


(:

Tumblr_lcs5rvhsgm1qd4gqxo1_500_large


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om <3





Håll aldrig i min hand om du ändå tänker släppa den.

Lura mig aldrig.

Säg inte att du bryr dig om mig när det inte är så. Säg inte att jag är underbar när du egentligen inte tycker det. kalla mig inte älskling när du inte anser att jag är din älskling. Kalla mig inte speciell, snäll, vacker, bäst lr vad som helst när du inte är säker. Ge  mig inte förhoppningar, när du sen tänker lämna mig.






Jag är trött på att folk ska tro att jag är ledsen och typ gråter hela tiden bara för att jag skriver djupa  inlägg? nej så ere inte. Jag är glad just nu, men jag skriver vad jag känner och oftast är det djupt. så sluuta tro att jag är sjukt jävla deprimerad bara för att jag skriver djupa inlägg!! djupa inlägg om känslor är min grej okej? låt mig göra min grej utan att ni ska tro massa jävla saker. tack för mig :) nu ska jag gå o busa med mariiiibeeeeeel :D :D :D



There are not many things in life so beautiful as true friendship, and not many things more uncommon.

Började 08.00 idag med datorkunskap i 2 timmar och jag är redaaan SKIT HUNGRIG!!!
idag kommer jag nog slipa lite på svenska berättelsen, imorrn packa lite smått (ska hem till mamma på söndag och kommer inte hinna packa innan) sen ska jag nog dra och fixa håret imorrn. På lördag blire barnkalaaas för underbara maribell!!! :D



skriver mer när jag kommer hem!


Give me a chanse, give me some time, give me love and I will make it

Jag har märkt en sak. Och tror nog jag vet vad det beror på. Jag har märkt att jag inte klarar av att vara ensam ;O asso alltid när jag e påväg hem från skolan eller någon kompis eller så, så pratar jag ALLTID med någon i telefon, OM inte jag tvingar med någon typ halva vägen eller så! Är jag hemma sjäv känner jag mej otrygg, det är helt cp ;S men jag klarar inte av att vara själv. Vet nog vad det beror på och det är nog för att jag blivit sårad, sviken och lämnad ett x antal gånger. Så känner mej svag, maktlös och rädd liksom. Det e riktigt jäävla knas att man inte klarar av att vara själv i sitt egna hem liksom? vill ALLTID att någon ska lämna hem mig, hålla mig sällskap eller så när jag e påväg någonstans..

hoppas fan att det går över, för så får det ickee vara right? :)



Hate being alone, yeah thats me


Big or small, lies are lies

Efter skolan drog jag och elin till solna centrum för att hämta ut Marcus present/julklapp och sen köpa en present till syrran min! efter det fikade vi, standard? jo jag vet! ;) nu e vi hemma hos mig och kollar på massa sjuuka youtube klipp! ;D Mste bara säga såhär: FAN VAD JAG LÄNGTAR EFTER MELLANDAGARNA (då det e typ rea på allt) då ska jag köpa, 2 par jeans, mååånga tröjor/tshirts, navelpiercingar, smycken osv!!!!!


 

 


Give me a smile and I will smile



sitter i skolan och chillar, ni får den här listan tills jag bloggar igen när jag kommer hem! Ska till solna c för att göra några saker efter skolan sen bär det av hemmmååt! :) slänger in ett till inlägg när jag kommer hem!


Rött
eller Rosa läppstift

Veckorevyn eller Solo

Buss eller Tunnelbana

Vitt eller Svart

Ful och rik eller snygg och fattig

Big Brother eller Paradise Hotel

Blont eller Brunt hår

Nacka eller Tyresö

McDonalds eller Burger King

Surt eller Salt godis

Vanlig Cola eller Cola Light

L.A
eller New York

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller

Adriana Lima
eller Miranda Kerr

High Heels eller Converse

90210 eller Gossip Girl

2 1/2 Men
eller Christine

Blåögda eller Grönögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Julafton eller Nyårsafton

Utekväll eller Hemmakväll

Gina Tricot eller H&M

Britney Spears eller Beyonce

Utseende eller Personlighet

Pengar eller Kärlek

Ostbågar eller Chips

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller Att aldrig bli kär

Att aldrig ha pojkvän eller Aldrig ha några riktiga vänner

Ost eller Skinka

Sminkad eller Osminkad


RSS 2.0