Laughing

11033_large

Tankar

Tänk mindre, ha mer kul, skratta och le, gör vad du känner för och lita på dig sälv.
Du mår mycket bättre då.
Jag mår superbra!



Det stavas H U V U D V Ä R K .

Har SJUUUUUKT ont i huvudet, SUCK... Imorron är det torsdag, helt okej skoldag. Efter skolan ska jag träffa Marcus, har inte träffat bästavännen ensam på ett bra tag. Ni vet ses, käka en massa onyttigt, lyssna på musik, snacka skit och bara vara liksom. Så det ska bli kul imorron! Nu nötar jag musik, Tom drog för en stund sen. Vi höööörs! :)


Tider, tiderna för länge sen.


''But there's always one guy that is perfect for you''


Trött som...

Har varit RIKTIGT trött idag i skolan, och jag känner redan nu hur jag nästan håller på att somna. Ska nog ta ett baad, tända ljus, lyssna på musik och bara chilla och sen lägga mig. Idag efter skolan var jag med Robin och Nisse en stund, lika trevligt som alltid att träffa dom grabbarna. Imorron slutar jag jäävligt tidigt, vilket Tom också gör, så vi ska nog hitta på något, Vi hörs underbara läsare!

En bild på Robin, när jag testade mittbena på honom. ENJOY!

,

We always complain about the people who leave our lives. It’s a tune that’s getting old. So forget about them and start to appreciate the people who stayed with you. Through the good, the bad, the beautiful, and the ugly times.

Jag älskar dig bästavän

Varför landa när jag flyger fritt!


Oufff, mycket att berätta!

Göteborg var UNDERBART! Vi hade verkligen grymt kul, många nya minnen! Resan påväg hem igår var dock seeg, fanns inga billiga tågrsor hem så vi var tvunga att ta buss hem, vilket tog 7 timmar!!!! men vi hade grymt kul på bussen med. Spelade spel, sov, lyssnade på musik osv! Kom hem vid 21.00 igårkväll, och det första jag gjorde var att sova. Fyfaaan vad sängen var skön! Skolan idag var rätt seg, jag var ganska trött osv. Efter skolan mötte jag Marcus, Tom, Nisse, Robin R, Ludde, Robin, Joakim Och Viktor. Vi drog till stan shoppade lite och sen fikade vi. Efter det mötte jag mamma och shoppade ännu mer, det blev ett par leggings, en tröja och ett par skit snygga skor. Nu kollar jag på tv och e sjuuukt trött. Ska fan ta ett lååångt varmt bad och sen somna till någon bra rulle. Japp detta var nog en sammanfattning av min helg haha! Vi hörs! =)

En bild på mig och Ajla i skolan förra veckan! =)

Hejdå Sthlm, Heeej GBG!!!

Kunde inte blogga igår, hade ingen internet tyvärr! Men skolan idag gick jätte bra, det var en kort dags och det är ju fredag trotsallt så bättre kan det inte bli. Imorron ska jag till Göööteeeborg med ett härligt gäng! Vi ska till Liseberg och partaajjaa. Vi ska bo på lyxsvit osv så det e galet najs. Jag kommer hålla mig uppdaterad på Facebook ganska mkt och lägga in bilder och statusuppdateringar, medans jag bloggare nästa gång på söndag när jag kommer hem! Tåget går imorgon 07.44 från Stockholms central, så vi lär vakna runt 06.00 för att fixa sig och sen dra in till stan för att käka frukost och seeen tar vi tåget och draaaar!!
Ni får ha en UNDERBAR & OFÖRGLÖMLIG helg, för det ska jag ha!! :D

Shopping makes me happy!

ÅHHH FYFAN VAD GLAD JAG ÄR!!! Hade en skit bra dag i skolan, jävligt kort var dagen. Slutade vid 12.30 och då drog jag till mammas jobb för att fixa håret med Jamie. Efter det mötte vi grabbarna för fika i stan och sen följde dom med mig när jag små shoppade lite. Köpte en stoor vit halsduk (SKITMYSIG) köpte en USA kort t-shirt, en vit t-shirt och ett silverarmband! Blir så jävla glad när jag shoppar, fyfan  vad bra jag mår då hahah!

På bilden ser ni lite av den nya t-shirten!

Imoron är det torsdag, ska bara hem efter skolan och ta det lugnt och lääängta efter helg! Då jävlar händer det roliga grejer!

Smile. It irritates those who wish to destroy you.


Godnatt!


I am stronger than yesterday, now it’s nothing but my way

Här kommer en sån där lista man svarar på när man har tråkigt, ENJOY!

Jag
Namn - Amanda men även kallad Mandi
Piercingar - 3 i örat, och en navelpiercing
Tatueringar - 1, Per Aspera Ad Astra vid foten typ
Är du kär i någon - Inte kär men intresserad av någon kan man ju vara
Använder du droger - Nej har aldrig gjort, och skulle aldrig göra
Vilken parfym använder du - Pink Sugar och one million lady
Vad är du rädd för - Mörker, ensamheten & döden

 

Din första:
Första piercingen: Öronen när jag var liten sen navelpiercingen för 1 år sedan
Första sporten du började med: balett (det var kul en månad, längre varade det inte)
Första husdjuret: Kanin (och enda!!) Hate animals.
Första semestern: Libanon

 

Tror du på:
Gud: Ja det gör jag!
Mirakel: mjah jag vet inte riktigt
Tomten: Ja såklart?!?!
Änglar: Vet inte, är rätt osäker. Men kanske!

 

Senaste:
Film du hyrde: Har inte hyrt film på länge, mest laddat ner och då var det Limitless
Låten du lyssnade på: Newkid- Jag gråter bara i regnet
personen du ringde: Mammii
program du tittade på: Gossip Girl
person som du tänkte på: Erica... <3

 

Favorit:
Mat: Thaimat eller Tacos!
Låt: Ouff det vet jag inte... men den som just nu har fastnat är Newkid - Jag gråter bara i regnet. Kanske för att allt han sjunger nästan stämmer in på mitt liv, + att texten är grymt fin och han är galet snygg haha!
Sak att göra: Shoppa!
Dryck: Vatten

 

Antal:
Gånger ditt hjärta brustit: 2 gånger av olika anledningar
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte, vill inte svara på det
Ärr du har på kroppen: hahahaha, har kanske 3 stycken små ärr

 

 


Myspyskväll

JÄTTE trött, frusen och seg tjej ska ta en dusch och krypa ner i sängen för att somna till tv,n. Vi hörs imorron! =)

Första skoldagen - CHECK.

Trodde seriöst att jag inte skulle komma upp imorse, fyfan vad trött jag var. Kunde inte somna igår, jävligt svårt att somna "tidigt" när man vänt på dygnet HELT & HÅLLET. Men jag klarade det, WOOHOOO haha!
Det var skit kul att träffa alla igen, man märker tydligt att man saknat alla från klassen. Well alla trodde att vi bara skulle ha uppror, typ att vi skulle sluta vid 10,11 men våran mentorn överaskade oss med att vårt schema skulle gälla fom idag, så vi slutade tio i 5 idag, SKJUUUT MIG! Alla blev ganska häpna och små sura men det var lugnt, man hade så myket att prata om med alla ändå så tiden gick fort.
Jaa, jag satte på så att klockan skulle ringa var 5-minut och trodde det skulle hjälpa mig upp ur sängen and guess what? det gjorde det faktiskt! :)
Efter skolan gick jag Love, Daniel, Noor, Naures & Elin och köpte skolböcker. För min del blev det ett block, en penna och ett hänglås, japp nu börjar allvaret förfan!
Vaknade med väääärldens huvudverk btw och kände mig grymt yr imorse. Jag fixade ihop varm te och åt en macka, men det har inte hjälpt. Känner mig frusen och sjukt seg, samt att jag fortfarande har ont i huvudet. Ska fan sova vid 21.00 idag, jag får förfan INTE bli sjuk eller så, i helgen är det ju Götebooorg som gäller. Så ska nog fixa ihop lite te nu höhöh! Vi hörs babes!

Skola imorron då, taggaaarååå, fast nja.

Fyfaaaan vilken bra dag jag har haft. Dagen började med att jag drig till jobbet och där fick jag nesök av Ericas mamma och hennes lillasyster Julia. Det gjorde verkligen min dag. Dom höll mig sällskap medans jag käkade frukost där på jobbet och vi pratade osv. Sen så var det rätt lugnt på jobbet, många vänner var och hälsade på. Det verkar löna sig med att checka in sig på fb och skriva att folk ska komma & hälsa på!
Var på rätt bra humör hela dagen, så det var nice! Pappa, Jackoe, Maribell, Marcus & Robin kom till mitt jobb när jag slutade. Pappa lämnade av oss vid donken i Rissne och där käkade vi, Sen kom Atle & gjorde oss sällis.
Imorron börjar skolan, 09.00... HUR FAN SKA JAG KOMMA UPP?!?! Måste vakna runt halv 8, FML. Nee men jag sätter alarm sen ska Natha ringa mig och se till att jag vaknat! Efter skolan imorron (Antar & hoppas att vi slutar ganska tidigt första dagen) så möter jag Marcus, Atle och Emelie. Vi ska förbi stan en snabbis, jag ska köpa lite saker. Sen ska jag hämta Maribell och sen blir det nog hemgång. Yeaaah, men vi hörs hörrni! :)
Jag & Robin! =)

There´s always that one person who can send you a text and cause you a smile instantly.

Jobbat heka dagen, men det var en grymt rolig jobbdag. Vi skrattade som fan och flummade till oss som fan. Alla var sjukt övertrötta och därför garvade vi åt lilla minsta sak. Ja som sagt en bra dag på jobbet. Jobbar imorron med, efter jobbet ska jag nog hem för att förbereda saker inför skoolan på måndag. På måndag måste jag förbi mammas jobb en snabbis för att fixa håret om hon har tid, annars får det bli på tisdag.
Satt och kollade runt lite på youtube och insåg att Ne-yo har GRYMT fina låtar som är gamla, men fyfan vad man saknar dom. Det är såna låtar jag kan lyssna på i flera timmar, skriva till, plugga till, vila till, surfa till, chilla till osv. Text miss independent, So sick, mad, Hate that I love you osv. Sjuuukt fina låtar som är rätt lugna och chill liksom.

Nästa, Centralen.

Har preiiis käkat och fixat mig en aning, har varit jääävligt seg idag haha! Ska snart in mot stan för att möta Marcus, Jocke, Joakim, Robin, Alx mm. Jag ska shoppaa liiite småsaker som tex smink, en tröja, kanske en klänning osv!
Vädret suger dock, regn USCHHH! Ajaaaaaa nu bär det av till staaaaan! Ha det bra så hörs vi sen! =)
Sådär ser jag ut just nu, hare bäst!

,

Det känns bättre nu, allt känns mycket bättre. Man ska sluta hoppas på saker och man ska sluta tänka på allt.
Jag är lycklig, lever livet fullt ut och mår jävligt bra. Fyfan vad underbart!



WOOP WOOOP

Jag har så himla mycket att se fram emot den senaste veckan typ? vissa är störra än andra, vissa ganska små. Men såna saker får en att längta och se fram emot den kommande veckan.



Jag börjar skolan. Visst ska det bli tråkigt att lovet är över och att vakna tidigt varje morgon, men fyfan vad jag saknat alla från skolan.
Jag ska plåtas, inget stort utan det blir nog bara mellan 3.10 närbilder. Men jag ser framemot det som fan, alltid lika kul! :D
Jag ska Shoppa nästa fredag, japp behöver lite grejjjeeer :D och jag ska till Göteborg nästa helg. Från lördagen till söndagwen med underbart folk. Det blir Liseberg och partaaj för hela jävla slanten! Woooop Woooop taggaaa gaaaalet!!!

TUMMEN UPP!!




I didn't come this far to fall down and start all over again

Shit vad jag är trött, har jobbat hela dan. JObbar imorron, lördag och söndag, sen ere skola på mångad så ja, hej på dig verkligheten och hejdå det roliga typ? Ajaa, ibland måste man komma in i de vanliga rutinerna liksom. Jag ska snart hoppa in i duschen, känner mig sjukt ofräsh sen ska jag tanka ner någon rulla, ringa Josef och sen sooova för att vakna imorgon bitti och jobba. Ska fan satsa det här året, riktigt jävla stenhårt. Ska ta pluggandet före fika osv, ska köra hårt. Näeehh nu börjar jag fan bli sömning, ska hoppa in i duschen. Vi hörs! :)


Misss youu Nathaaliee! <3

<3

Underbaraa mamma med Fabiaan! <3

¨

184154_137156203018738_100001730782618_251079_12109_n_large

Skolan om en vecka

Om EXAKT en vecka börjar skolan. Ja, jag e lite nervös ska börja tvåan snart med massa plugg osv. Men jag ser framemot det jävligt mycket. Jag ska få träffa alla från skolan, få går runt och vara den lilla  glada skitungen som garvar och e social. Jag ska få krama alla från skolan, klassen jag saknat! Jag saknar det faktiskt! det ska bli riktigt spännande faktiskt och kul! =) Ska förbi stan imorrn, käka med elin och ta en fika sen ska jag nog köpa massa skolböcker och pennor osv osv. Det ska bli spännandee!
Lite bilder från skolavslutningen med massa underbart folk från skolan

Jag älskar dig Mamma


Sanningar

Saker ni kanske inte visste om mig.



* Jag ÄLSKAR att somna till tv, eller film. Det är så jävla mysigt, en bra rulle, en massa kuddar och filtar för att sen bara somna liksom! LOVE IT
* När jag fastnar för en låt såå nötar jag verkligen den dag in dag ut. Jag kan seriöst lyssna på låten om och om igen efter varandra ca 17 gånger? för att sen ta paus och sen fortsätta nöta samma låt om och om igen.
* Jag kramar om en kudde när jag sover. Tycker det känns såååå mycket tryggare och jävligt mycket mysigare med!
* Jag ÄLSKAR kebabpizza. Åhhh jag är så jävla svag för det asoo...
* Jag brukar oftast skriva jääävligt långa blogginlägg och sen radera det. Kan sitta och skriva under en timmes tid, skriva precis så jag känner, ta ut min ilska osv men sen publicerar jag aldrig inlägget för att vissa saker är för privata att gå ut med i bloggen osv. Men det är ändå skönr att bara skriva av sig, kanske låter sjukt men det är sant.

FUCK THIS SHIT.

Fyfan asso, världen är ju bra sjukt ibland och vissa människor sjukare. Men iaf, längtar till imorron. Efter jobbet ska vi fira undebara lyn med familjen på en restaurang! det ska bli myys! komma ifrån allt lite liksom och inte tänka på så mycket annat. Nu ska jag ta en varm dusch för att sen somna framför någon film, hare göttaaaaans.
Tumblr_lppkvorvob1qbpwzeo1_500_large

sur tjej.

Hela dagen har varit Fuckt up, var redan på dåligt humör när jag vaknade, sen fortsartte det på jobbet och sen efter jobbet. Har så jävla mycket att skriva och säga, men jag ska hålla det inne, det är nog bestämt så. Kommer bara ångre att jag tagit ut min ilska och skrivit precis som jag känner. Allt är bara .... just nu. Är säkert gladare imorrn så vi kan höras då.
PUSS

Jag gav dig en chans, men det tog mig ingenstans. Ensam är stark.

Lät han in, lät han ta
Lät mig tro, vad han än sa
Jag lät det gå, svävade på moln
Tills han slet mig i stycken och spottade på mina sår

Men ser det ut som om jag sörjer dig
Mer som om jag höjer dig
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

Jag gråter bara i regnet
Super stolt som vill veta vad jag tänker
Baby om det ändå var så enkelt
Varför vill du stå med mig i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet 

Jag och allt, allt jag kan ge 
Vill ej ha mer det är så dem e 
Men ta mig stark det e så jag blev
Litar inte på någon och allt är hans fel
Men ser de ut som jag lackar nej mer som om jag tackar dej
För jag kommer aldrig mer behöva vara svag

Jag gråter bara i regnet
Superstolt som vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Varför vill du stå med mig i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet

Never take someones feelings for granted. You never know how much courage it took them to show them.


Sova? ja tack!

Jag har aldrig varit så trött som idag... Somnade runt 7 imorrse? var på Lyns lokalfest och hade skit kul. Somnade runt 7 och vaknade tidigt. .. Kommer nog somna FIIIIINT ikväll för att imorron dra och jobba hela dagen WOHOO -.- Nej men efter jobbet ska jag möta Emelie, vi ska handla massa tacos grejer, dra hem för att laga mat och sen kolla på en massa filmer. Hon ska sova här också, åhhh vad mys! Måste säga att jag verkligen njuter av mitt sommarlov till 100%. Fester, grillkvällar, hemmakvällar, osv osv! Nu ska jag kolla film och sen sova, vi hörs pusss! =)

Lyyyyn!!

Jag älskar dig bästavän <3

Jag älskar dig så det gör ont... Jag tänker på dig varenda jävla kväll. Det är inte likadant utan dig, det är alltid något som fattas när jag vaknar på morgonen, när jag går ut, när jag ska göra något. Det är du, du fattas i mitt liv. Vi brukade umgås 24 timmar om dygnet. Nu är du på andra sidan jorden och jag saknar dig... Jag LÄSKAR dig ENORMT ska du veta! Du är min bästa vän! <3

Sis <3

Jobb snart, slutar vid 20.00 och då ska jag träffa Jocke. Får se vad vi hittar på, kanske drar och fikar eller tar en promenad vi får se! :) Imorron ska jag upp tidigt, ska förlja med mamma till jobbet för att få håret fixat. Sen ska jag hjälpa en underbar person att fixa iordning lokalen vi ska vara i osv, hjälpa henne med allt liksom, så som hon har hjälpt mig förrut! Sen ska vi väl börja fixa oss, sminka oss, klänning osv osv och sen är det dags för PAAARTYYY förfan! helgen kommer nog bli awesome om jag får säga det! Nu ska jag måla naglarna och sen röra mig mot jobbet, ha det bra så hörs vi ikväll!
Jag & syster! <3

.

Tumblr_loyedcbucp1qb77v4o1_500_large

Plans..

Åhhh shit, känns som om det är mycket som ska göras denna vecka. Imorron ska jag förbi farmor, dra med henne till stan för att få henne att för en gång skull gå utanför hemmet haha! på kvällen skka jag träff Jocke, vi vet inte om vi ska dra ut lr bara ta det lugnt så vi får se! :) På trosdag jobbar jag mellan 15-20 så det är skönt, hellre det än att jobba från morgonen liksom. På fredag ere lokalfest, då ska en UNDERBAR person firas och lör-sön ere jobbdags! :)
Nu ska jag ta en dusch, vi hörs imorrron!

You never realize how much you like someone until you watch them with someone else.


Kläder överallt, UFFT.

Har väääärsta ångesten just nu... Det ligger en HÖÖÖG med kläder i mitt rum här i Enskede (Vi har flyttat hit nu på heltid) inte nog med att den högen, det ligger en TILL FET HÖG med kläder i min garderob, jag måste hänga upp allt och sortera osv ÅHHHH -.-
Aja, jag börjar med att käka lunch sen blir det nog att ha hög musik på, sjunga falkst och vika/sortera kläder YIPPIIEE! Ne men den här dagen kommer ändå bli sjukt nice, ska träffa min efterlängtade bästavän Marcus som varit utomlands. Vi har fan mycket att prata om!! Har saknat honom enormt. Senare på kvällen blir det feeest!
Vi hörs när jag fixat med kläderna, pusss!

RSS 2.0