You can always try, But believe me, you can´t wiiinnn!

Decembermånad börjar imorron, och den ska fanimej bli super! Ska umgås med både familj och vänner som får mig å glatt humör, sååådeeeeetsåååå!!!! :D Jag ska spara cash, shoppa kläder som fan, fika som fan, och bara ha allmänt jävla kul! Jag e trött på att vara ledsen och deppa osv! Så nu ska Mandi bli glad igen, och vara lika knasiig som alltid!


Längtar efter jullovet, dåå jääävlar!! ;)



I Don´t want your body, I don´t want your soul, I don´t want your money, I just want your love.

Förstår inte vad som händer med mig. Vissa dagar känner jag ig sjuuukt glad, hyper och vimsig och allting känns på topp men andra dagar känner jag mig jätte nere, ledsen och svag. Idag är det inte något speciellt som hänt eller så, men vissa tankar får mig ledsen..  vissa saker får mig sjukt besviken. Det känns som om mina tankar tar över stabiliteten och den riktiga världen ibland. Känns som om jag är fast i en liten bubbla och inte kan komma ut.




Men jag lovar, jag ska försöka bli gladare mina kära vänner! Nästa inlägg kommer bli mer glatt, och då slänger jag in ytterliggare en utav dessa nya fina bilder! Lovar att det ska vara en glad bild :)

love is hard..


Everyone wants Happiness
Everyone needs love
Everyone must get freedom

But how can we get it?
If egoistic always win?






Nu har alla nya foton, kommit upp på facebook så det är bara kolla upp dom! :) fast kommer lägga upp dom här med, typ 2,3 nya sånna bilder varje dag! (: blev jätte nöjd!!

Take me as I am! <3


(fan vad jag diggar den här bilden på mig om man får säga så! den visar sorg, kärlek, öhet osv! fint när EN bild kan visa MÅNGA känslor)



I can read what´s in your mind!

Har snart suttis och skrivit i 2 timmar, jag kan ibland inte sluta skriva när det gäller berättelser om kärlek och känslor.. men tror jag måste börja runda av annars blir den föööör lång = tröttsamt att läsa!
senare ikväll kommer några fina bilder från förra veckan men tills dess får ni nöja er med 3 bilder från idag när vi hade idrott och flamsade omkring! and yes, Mandi körde utan mascara idag^^ pallade fan inte när jag vaknade, var såååå trött och hade sjukaste drömmen. MEN I ALLA FALL :D här e dom 3 bilderna på 3 knaaasiga tjejer!1











Hyper dag för min del

KNAAAAS vad hyper jag var idag, och fyfan vad kul jag och tjejerna hade på idrottslektionen haha^^
nu ere så här att vi har fått en svenska läxa, man får välja mellan rubrikerna jakten på Jack, fredagsbarn eller aldrig mer. Jag kommer ta aldrig mer, av flera orsaker. jag vet preciiis vad jag ska skriva om så läxan i sig kommer inte bli så svår! Sen ere också så att några nya bilder kommer upp ikväll, bra va? :)

Tumblr_lcnguvm2q11qdugwio1_500_large


Get it


Nu räcker det, nu har jag fan fått nog, PÅ RIKTIGT DENNA GÅNG.

Tumblr_lclintet741qzh73lo1_400_large

Nu måste jag skriva hur jag känner, jag ska vara 100% ärlig. Detta är till ALLA individer, inte till en enstaka person. det kommer bli ett långt men ändå nyttigt inlägg!
det handlar om att vara egoistisk och tänka på sig själv. Alla är så jävla egoistiska nu för tiden, det känns som om alla tänker på sitt egna liv osv. Vissa glömmer till och med bort sina nära och kära, sitt kött och blod, sin egna familj. Jag känner att jag oftast hör av mig till folk, ringer, skriver eller frågar efter dom, det kan vara både vänner eller familj. Men aldrig är det dom som ringer och frågar efter mig? aldrig är det dom som frågar hur det är? om jag mår bra eller om jag inte mår bra. För att dom är föör upptagna, dom hinner inte fråga efter sina vänner eller familj för att dom har för mycket som pågår i sitt liv? är det normalt? nej. Jag har fått nog. jag har fått nog. Jag är den tjejen som ALLTID hör av mig till folk, den tjejen som ALLTID finns där för mina vänner och den tjejen som ALLTID gör allt i sin makt för att mina nära och kära ska må bra. men vad får jag tillbaka? klart jag har några enstaka människor i mitt liv som alltid finns där för mig, men alla andra jag bryr mig om da? kan dom inte ringa mej? fråga hur det e med mig? fråga om jag mår bra? tydligen inte. och vet ni vad? jag är trött på att alltid fråga om folk och bry mig om folk som i fråga "inte har tid för mig" jag är trött på att vara den lilla snälla söta tjejen som alltid hjälper till och finns där. jag är trött på det, jag har fått nog!
och jag e seriös, nu räcker det.


Don´t ever cry over something that wouldn´t cry over you :)

Riiiktigt sugen på att shoppa :O













Bruno mars is god

När går gränsen vid otrohet? Svårt att säga, men jag tycker att flörtande sms räknas som otrohet
Är du romantisk? Ja det tycker jag!
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Någon som bryr sig, alltid finns
där, är omtänksam och rolig och älskar en vad som än händer
Vad är viktigt i ett förhållande? Att man kan lite på varandra till 100 procent! Och att man är lycklig med personen.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Flera gånger
Har du lekt med någons känslor? Aldrig
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? ha ett förhållandee
Är du en bra pojk/flickvän? Jag tror det? Svårt att säga själv
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? nej
När du vill ha någon, vad gör du? Visar att jag är intresserad! börjar prata med den på msn eller sms
Hur skulle den perfekta dejten se ut? Framför en bra film med massa godis, sånt är mysigt!
Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då? bli sårad som fan..
Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja, i framtiden. Det hör till och är fint tycker jag
Blir du lätt kär? Haha, nej!
Vad faller du för? Killar med humor och fina leenden! Sedan fina och söta kommentarer, och om han är omtänksam och visar att han bryr sig
Vad är det mest avtändande du vet? Killar som tror att dom är bättre än alla andra, själviska typer också
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Det är 50/50. Man kan inte vara för olika, men ändå inte för lika
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja
Hur raggar du? Blickar
Har du en ”utseendetyp” hos killar? haha, aasso jaaa typ.. :P
Är kärlek allt i livet? Ja absolut. Kärlek ger lycka!



några bortglömda bilder :O

Bläddrade igenom alla mina mobil bilder och såg att det var ngra nya flumm pics som jag inte laggt upp än, så här kommer blandade bilder från denna vecka + idag:


jag och elin var i centrum, vi testade skor kläder hattar mössor osv!



elin kollar skor. som vi alla vet har hon på sig alla möjliga färger avv skor, kläder osv så här e hon! :)



green oh yeah!!



rosa leggings, och en randig tröja med massa färger, yeaah thats her stile and I looove her for that :D go girl!


who´s that? ;)

 


maribeeeell åker pulka, bilden togs igår


jag och maribell bakar pepparkakor, bilden togs för några minuter sen. MUUUUMS pepparkaaaakoooor!!!


I know what I want!

Jag vet vad jag vill, jag vet hur jag ska göra, jag vet vilka konsekvenser det kommer få. Men man måste lyssna till sitt hjärta och göra som man känner right? jag vet vad jag vill, jag är bestämd, nu hänger inte det på mej längre! :) Man kan läsa av mig väääldigt enkelt, mina ögon säger det mesta! mohahaha :D


Give me a reason to shine

Sov 11 timmar inatt, snacka om SKÖÖÖNT!! ska tjata på min käära kompis att hon ska fixa klart bilderna nu! ingen aning vad som händer idag vi får se^^


 
Mandi som liiten, och mandi som 16,5 år stooor skillnad? hahaha :)




Only god can judge me

372621-11-1290789585163_large

 

 


I want your arms around me


Minnen... <3

ussscccchhh vad jag är trött! såfort jag kollar ut, ryser jag..
det var jätte trevligt igår faktiskt, jag och elin var hemma hos mej och chillade, typ dansa och sjöng osv sen kom H hit, vi tog de lugnt och typ chillade1 men fabian var ju också här igår, och han berättade att han hade sökt in till Big brother?!?!?! :O hahahahaha, aah vi får se hur det blir med den saken ;)

Just nu vill jag bara att dagen ska ta slut så att jag kan gå hem och soooova igen i min varma mjuka stora säng... Bilderna som jag sa skulle komma upp är lite försenade sa min kompis, hon ska göra vissa svartvita osv... men innan helgen e sluut så kommer ni få se dom jag lovar er!

Tumblr_l5g69geon11qbpwzeo1_400_large

Muuuuuuusiiiiiiiic oh yeeeeaaaah

måste bra säga en sak, jag saknar dej lin, systrar för alltid right? saknar våra fikastunder, våra knasstunder, shoppingstunder och pratstunder!







att lyssna på HÖÖG musik, dansa och sjuunga falskt är något jag och elin gör väldigt ofta måste jag säga, men fyfaan vad underbart det är! :D Jag har precis packat väskan (ska ju till pappsen imorrn) i helgen blire plugga en del och sen umgås med familjen skulle jag nog tro! (: mys^^

och senare ikväll kommer några nya bilder, som faktiskt är ganska fiiina! ;D
idag kommer fabian hit och senare ikväll blire tacos time med familjen + elin, fyfaaaan vad gott!!!!
näääeh, bilder kommer ikväll!



I'm not ignoring you, I'm waiting to see if you'll make an effort <3



Är i skolan just nu och har rast, vi har datorkunskap, inte jätte kul men det funkar! :)
idag är det torsdag vilket innebär att jag måste packa eftersom att jag drar till pappa imorron^^
Men det innebär också att jag ska umgås med några kompisar och senare ikväll blir det tacos, och fabian kommer över och joinar! :D

Vet ni vaaaaad? senare ikväll kommer fiiina bilder, som ni måste se så håll ut!




All I wanna do tonight is cry



Skoltrött, trött på vissa kompisar, trött på vädret, trött på vintern, trött på mörker, trött på plugg, trött på seega datorer. Ja, jag är typ trött på allt kan man väl säga?

Vill resa utomlands, vill ha värme och sol. Vill inte ha problem eller klagomål om mig, vill inte bli dömd och vill inte vara kvar i en värld med egoistiska dömmande okänsliga människor. Pallar inte vänner som snackar skit, pallar inte mycket plugg så att man typ dör, pallar inte snö, pallar inte vinter och pallar inte att det ser ut som natt klockan 14 på dagen? ge mig sommar, ge mig sol, ge mig värme, ge mig kärlek.



The one person that makes you the happiest, also has the power to make you the saddest..

Wrist-tattoo_large

Kolla vad fint det är att ha tatuering precis vid handleden? ååååh, 1,5 år kvar sen smäller det!

sitter hemma med några vänner, vi snackar och umgås vääääldigt mys! vi sket i bion eftersom att jag måste hålla i dom få pengar jag nu har kvar denna månad :O Snaaaart kommer massa nyyya fina bilder upp så håll utkiiiiik!




Music is what feelings sound like

Tumblr_lc0vn652hy1qztbs3o1_500_large
Hur bra man än mår, hur glad man än är och hur lycklig man än är, så kan man inte sluta tänka tillbaka på när man var yngre och allt var bra. Fler som känner så? det spelar ingen roll hur SUPER Bra ALLT är. Man vill ändå tillbaka till när man var liten och bara lekte... När det största problemet var när ens docka gick sönder. Nu finns det mycket större problem och allt är så seriöst :O




LÄGGDAGS!

Nu ska jag sova gottfolk. Imorrn ska jag på bio med några vänner, skit mysigt faktiskt! börkar 8 slutar 10 imorrn så vi hörs dåå! pussar (:



balen 2010..


saknar dej brother.. <3


1 års skillnad

här är förra årets skolfoto och årets, ser ni skillnad? well årets skolfoto stämmer ju inte in helt nu eftersom att jag både klippt upp håret i olika längder och färgat det mörkare men ändå :)


 1 år gammalt....

några månader gammalt...


HAHAHA buuuusiga tjejeeeeer :O





HAHAHAHA FYFAAAAN vad jag och elin sitter och garvar xD vi har för i helvete inget liv, ni ska bara veta vad vi gör hahahaha, fan vad kul man kan ha ibland asso..
nääääe, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, lr jooo en sak kan jag berätta
IMORRN BLIRE BIO TIME! fun :) vet ni vad? jag kan inte sluta garva, det går inte att skriva när man är hyper, flammsig, skrattig och allt sånt skiit. så nu ska vi fortsätta garva hörs sen!


HAHAHHAA FAN VILKET MENINGSLÖST INLÄGG?!? :D


Be the change in my life (:

OOOUUUFFFF vad lääänge jag har sovit, 11 timmar :D hahaha sweet som fan! börjar 13.00 så de e chill!

Det är helt sjuuukt hur livet är, livet är orättvissssssst som fan. Den som kämpar, behandlar andra som den själv vill bli behandlad, har respekt för andra, kämpar för sina mål och är snäll får en massa skit. Den människan blir nedtrampad av andra, hur kan det vara så? och den som inte är ödmjuk eller trevlig utan bara självisk, en lögnare och ond person lever bättre än "den duktiga & ödmjuka" personen? 
Nu kanske ni tänker "vad har hänt nu da med amanda? mår hon dåligt igen..." men nej så ere inte, jag har inte bråkat med någon eller mår dåligt utan jag mår bra! jätte bra faktiskt, och just nu är allt bra i mitt liv. Men jag kom bara att tänka på det, att livet är orättvisst, det finns ingen rättvisa alls. Håller ni med? 

 

visst skulle allt varit bättre om man levde i sina drömmar? oh yeaaah! (:


Everybody wants happiness nobody wants pain, but you can´t have a rainbow without a little rain <3

Tumblr_lc8rjp4zmi1qdrccao1_500_large

That is everything I want, to hold you tight! <3


Text me, Call me, Speak with me, Kiss me, Hug me, just love me.

Elin hänkade med hem till mej efter skolan, vi pluggade lite, lyssnade på musik sen kom en till kompis hit! (:
Hon tog massa bilder på mig för skojs skull, det var skiiiit kul :D hon är nämligen bra på vinklar, ljus osv...
Vi tog seriösa och roliga bilder. Allt från att jag ler, e ledsen, till att jag hoppar i sängen osv, det var riktigt kul!
tyvärr kan ni inte se dom idag då vi ska fixa dom liiite, finslipa ni vet. men det kommer (:





 


Just the way you are baby

Idag efter skolan är det plugg som gäller. Franska, engelska osv -.- INTE kul jag säga er!
är jäävligt förkyld och har ont i huvudet, vad kan det bero på tror ni? :P

här kommer driv/flumm bilderna på mej och elin från i helgen


HAHAHAHA XD


hehehe... :)

 


man märker att vi hade lite tråååk i just denna stund va? :P det här var ganska tidigt på kvällen då vi väntade på andra



yees! (:


kommer fler bilder idag! pussar så länge, skoooolan väntar!


We all have to be strong and fight!



I am proud of my heart.
It´s played, broken and burned.
But it still works till know.


Flippaaaaaad kväll igår, men SKITLUCKAD! eller vad säger ni? ;)

måste bara säga att det var en riktig spårad kväll igår då myycket random hände xD men det var skit kul verkligen, folket var underbart och alla var jätte sociala och trevliga och på festhumör! så, kvällen var lyckad! tack till alla som var med och gjorde den minnesvärd! :)

jag elin och marcus var hypra som fan innan alla kom, så vi tog massa bilder (mest jag och elin då) massa driv bilder! men det är ngt fel på bloggen just nu, går inte att ladda upp bilder? :S laddar upp dom senare ikväll! :)


Nu är jag gladare

Idag mår jag bättre, idag är jag gladare! Idag ska jag umgås med mina vänner hos mig och ha kul!

Jag har precis lockat håret lite, min älskling elin är påväg hit också. Vi ska nog käka något GOTT!! Sen börja fixa oss inför kvällen, då några vänner kommer hit! det ska bli riktigt mys faktiskt! :)

Tumblr_lc5ebywtpx1qcz76oo1_500_large




I have to be strong..

Tumblr_lbotvk9a7e1qb5xtdo1_500_large


RUBRIK? NEJ TACK.

Tumblr_lbw8ae6yy41qbtbxno1_500_large
Tack till lin sis som gästbloggade, vilken överraskning jag fick när jag kollade! :D blev väldigt glad, tack så mycket syster <3

det har varit jätte trevligt idag, är på bättre humör nu än innan vilket är lite skönt!
ska tvätta bort sminket och sedan tjocka mig! (: kanske blir någon film lr så? vi får se!

skriver mer imorrn, och då kommer pics också! måste bara säga, tack till alla som stöttade mig idag och som finns här, det betyder ENORMT mycket ska ni veta! måste bara säga att jag har dom bästa vännerna man kan ha!





Kärlek Gumman..Kärlek

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, vad som än händer.. Jag förstår EXAKT hur du känner!

 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

//Lyn:)


Farmor och farfar <3

Detta inlägg är till min farmor och farfar! måste bara säga att jag älskar dom av hela mitt hjärta och jag är väldigt tacksam över den tid dom gett mig då dom lärt mig saker, tagit hand om mig och lärt mig massa nytta ting kring livet. Vad som händer så kommer min farmor och farfar ALLTID finnas i mitt hjärta. Jag älskar er ska ni veta och ni betyder otroooligt mycket! ni är en stor del av mitt liv <3






Jag älskar er vad som än händer <3


Just the way you are <3

Imorron är det fredag, sköönt att inte behöve plugga, utan kunna göra annat!
imorron ska jag vara med några kompisar efter skolan, dra hem till mig och chilla typ planera lördagen osv...
senare imorron blire restauraaang med familjen, ska bli väldigt trevligt faktiskt! :)
Och på lördag, jaaa säger bara såhär: FYFAAAN VAD VI SKA HA KUUUL!!!! :D
Tror helgen kommer bli awesome! lägger upp massa nya bilder imorrn! pussaaar




Tumblr_lc3equsyjo1qekisto1_500_large


Mina tankar tar all utrymme


Tumblr_lbvlg6cxby1qb06dlo1_400_large


They say there are other fish in the sea, but honestly, you are the only one for me.

Längtar till helgen eftersom att den kommer innehålla väldigt mycket olika saker som får mig glad.                     På fredag blire restaurang med familjen, ganska mysigt faaktiskt :D och på lördag blire partyyy a la my place! och på söndag ska jag nog shoppa lite saker? (vi får se om jag har fått in pengarna från studiebidraget, isåfall blire shopping time) behöver två par jeans tror jag!



Inspirational,nice,heart,,,alone,hearts-74f19c7fd03538546420ba4c4a7b9e07_h_large


SVAR PÅ FRÅGOOOORNA!

Här är frågorna ni ställde!

har du tappat kontakten men några sen du börja gymnasiet isf vilka?
Svar: ja jag har tappat kontakten med ganska många, dom flesta i min gamla klass, dvs 9:2, har typ bara kontakt med 2 därifrån. Sen har jag tappat kontakten med min föredetta bästa vän...  vilket e synd eftersom att jag saknar henne enormt mycket.



Saknar du någon vän som du inte träffar längre, isf vilka?
Svar: jag saknar jossan och alexander enormt.

 &

Vrf vill du bli just advokat
Svar: jag äälskar att disskutera och lyssna på andra, debattera och säga vad jag tycker, skydda folk och förklara just VARFÖR dom gjorde som dom gjorde osv. Har velat bli det sen jag vr liten skitunge ;D




hur har ditt liv ändrat sig under 2år.
Svar: ojjj....  det har förändrats ENORMT mycket måste jag säga. både positivt och negativt. vi kan ju börja med att jag har mognat vldigt mycket, jag har varit med om väldigt mycket och vet därför hur jag ska hantera vissa saker i olika situationer. Jag har börjat inse att livet inte är en lek, att man måste vara försiktig, att jag måste välja mina vänner noga och att jag måste varaa på min vakt så att ingen hugger mig i ryggen dvs. Jag umgås inte alls med samma personer som jag gjorde för 2 år sedan och jag är mer vaken nu än vad jag var för 2 år sedan.



längsta förhållandet du har haft
Svar: Har inte haft ett seriöst förhållande


Tycker du Albin Åkerlund e katt?
Svar: hahhaha vafan albin.. jaaa klart som fan att albin e katt! :D



Hur går det med kärleken? Har du någon på G just nu? (:
Svar: hahaha, fick typ 5 såna här frågor? är du kär i någon just nu? vem är du på g med? hur gåre med kärleeken? osv men godkännde bara en. Säger såhär, det vill ni allt veta va?? men jag kommer inte berätta, sorry :)



Brukar du utesluta kolhydrater?
Svar: hahahaha, tro mig, jag utav alla ÄTER VERKLIGEN så mycket kolhydrater som man kan! äter som en kossa, looovar er det! mat is life :D



Sho katten! Vad händeR?
Svar: Shooo snygging, jag skriver sj då?



Hur gör du för att ha så snygg kropp?
Svar: haha först måste jag tacka! ska jag vara ärlig, jag käkar skit mat som faaaaan, det funkar :D



Du har väldigt vackra ögon tjejen, massa olika färger, vilka färger är det? :)
Svar: hahahha taaaack igen, oftast dom jag får komplimanger för! jadu... :O jag har typ grön, gul, blå? en blandning helt enkelt!



Favorit låt just nu? (förutom a drop inte ocean)
Svar: HAHAHA, har jag haft den på bloggen såååå många ggr? xD hm.. isåfall får det bli just the way you are med bruno mars <3



Är det många som påpekar att du liknar din mor? (ni är väldigt lika)
Svar: jaa det är en del som säger det (:


mamma! :)


Hur bra känner känner du marcus? hur bra vänner är ni?
Svar: jaaani, fråga honom själv! haha nee men jag känner honom iblaand bättre än vad han känner sig sjlv och tvärtom. Jag känner honom jääävligt bra, 10 års vänskap är inget att leka med! vi är bästa vänner!




Det var alla era frågor för denna gång! hare gött :)



ni får chansen nu, ta den.

har ganska tråkigt och är på dååligt humör, så ställ en MASSA frågor så svarar jag på några av dom senare ikväll!


Nobody can steal your dreams!

När jag var liten längtade jag efter att bli stor, att få ta egna beslut, delta i disskussioner (stavning?) få göra allt dom vuxna gör. När jag var liten kände jag mig maktlös, jag kände mig liten och klen. Jag ville bli äldre, det var min största önskan. Nu när jag har blivit äldre skulle jag göra vad som helst för att få bli liten igen. Leka i sandlådan, gunga, leka mamma pappa barn, kladda och bara vara liten. När man var liten existerade inte orden svek, problem, tillit, ansvar osv. Utan man lekte bara i sin lilla perfekta värld. Man ska inte ha brottom i livet, det blir bara värre och värre ju äldre man blir känns det som. Utan lev i nuet, ha kul, respektera andra och leev.

Lär er en sak, INGEN kan ta era drömmar ifrån er, utan det e bara vi själva som kan sabba dom. Har man en dröm SKA man kriga, kämpa och göra ALLT för att nå drömmen! Vill man bli statsminister, KÄMPA ingen har sagt att det är omöjligt. Jag vill och jag SKA bli advokat en dag det är min dröm och jag ska kämpa för den.

Tumblr_lbozw9crjn1qdlsnwo1_500_large

 

 


Falling asleep in your arms <3

 

 

ÄLSKAR låten!

 

 


nerd

Nu har man pluggat en stund, ska snart käka lite sen är det dags för utvecklingssatal.
efter det blire MER plugg, fyfaaaan vad jag längtar!!! eller...



säger bara såhär, jag ska plugga som fan denna vecka (har gaaalet mkt just nu) och sen till helgen äre bara kööööraaa till 100% och ha kul! :D


Give me on reason to stay here and I will turn right back.

Det här är den väääärsta dagen den här veckan, jag måste plugga No, och har utvecklingssamtal -.-
det kommer verkligen bli en plugg vecka ÅÅÅÅÅÅHH....
måste plugga No, franska, Datorkunskap osv, GREAT!
vill ha helg redan nu alltså ;O

Tumblr_lbvypw69vp1qexxwqo1_400_large

vet att jag sagt det tidigare men säger det igen, JAG HATAR NO!

skriver snart igen (om jag överlever dvs)


Jag HATAR No, Jag HATAR No, Jag HATAR No

fyfaaaaaaaaaan vad jag hatar No, INTE ETT JÄÄÄVLA SKIT sätter sig, fattar för fan ingenting. Jag HATAAAAR NO. faaaan får damp på det här asso. Aja det e väl bara att längta till helgen och sedan le antar jag..

Köpte ett par svarta byxor idag, väldigt fina mste jag säga. Kanske har dom imoron mohahha^^
efter att jag jackoe och syrran min gått runt lite i stinsen så blev det fika time. Jag och Jackoe pratade om ALLT mellan himmel och jord, och det var rätt skönt, att bara koppla av och låta orden flöda måste jag säga! :)

en till sak jag tänkt på, jag har massa familjemedlemmar på facebook, ere inte tags att ta bort dom?? :D ehhm JO jag ska ta bort alla familjemedlemmar, inget illa menat mot er (familjen) men min facebook är till för mina vänner tycker jag! (: ingen utav mina vänner har sina familjemedlemmar på facebook? tags att ta bort dom!



ge mig heeelg!!

 


Punkt.

Tumblr_lbv5kxvz4s1qag1t3o1_500_large

Inte många som förstår min sits, den sitsen jag sitter i.
inte många som förstår mina val och det är inte många som förstår mina beslut.
Tilliten är borta, ni förstår inte varför förren ni själv drabbas av det.


3 frågor, 3 svar! (:

OJJ, i verkar ha ganska många frågor och ställa, kanske dags för en frågestund? kanske kör på det under veckan, vi får se :) har iaf valt 3 frågor nu som jag tänker besvara ärligt och bra!

1) Varför har du en moderad blogg? Är du rädd att folk ska skriva taskiga saker?
2) Hur mycket betyder dina vänner för dig?
3)Hur ska den perfekta killen vara?

Fråga nummer 1:
Jag har en moderad blogg, för att vissa människor inte har någon respekt. Dom kommenterar massa skit saker som ibland inte stämmer eller så kan det vara allmänna saker som kanske är privata som jag inte vill ska komma ut. Därför har jag en moderad blogg, det känns tryggare att kunna få välja vad som får kommenteras/visas  (:




Fråga nummer 2: Mina vänner betyder ENORMT mycket för mig, vissa mer än andra. Jag anser att utan vänner/familj kan man inte leva, det är familjen och vännerna som får en att kämpa i livet och leva lyckligt. Jag är en person som VERKLIGEN prioriterar mina vänner, gör det mesta för dom och har jääävligt kul samtidigt. Men eftersom jag blivit sårad/huggen i ryggen ganska många ggr av vänner så är jag nu VÄLDIGT försiktig. Sårar någon mig eller snackar skit så är jag försöktig av mig, visst kan jag förlåta men det tar sin lilla tid då jag är en väldigt känslig person.

vänner som betyder <3

Fråga nummer 3: ojj då, det var en svår fråga då ingen är perfekt. Men den perfekta killen enligt mig, ska kämpa för mig, bry sig om mig, älska mig för den jag är, gilla mina vänner, hålla om mig framför hans vänner, vara omtänksam, ha respekt mm. Finns massor liksom. Han ska vara som min bästa på ett sätt, asso man ska trivas med varandra, ha kul, kunna snacka om allt tsm, skratta osv!

 


Close your eyes and let the sound take you away




give me the hole world and I will give it back to you

Tumblr_lbteh11ldx1qa2qkvo1_400_large

fortsätt ställa frågor, jag väljer ut dom tre jag känner för att svara på i slutet av kvällen^^
sa ju igår att jag var galet trött, jag somnade runt halv 11 igår och vaknade halv 10, trött cheeeey? som fan!
den här helgen ska vara lugn och avkopplande tycker jag, idag ska jag med pappa och maribell för att storhandla typ, sen blire hem ta ett VARMT bad och plugga lite, senare kanske det blir en film? :)

bild från i lördags innan dom andra kom, minnen säger jag bara! <3

 

 


Ställ frågor nu, vilka som helst!

Jag är så GALET trött, pallar typ inte prata? paallar inte skratta? pallar inte röra på mig? jag är galet trött..
just nu vill jag bara till sängen, somna till musik och soova, fy helvete vad skönt!
Kommer nog bli en lugn helg, ska plugga, köpa nya hörlurar, sova, ta det lugnt, umgås med familjen osv.
ni får fråga masssaaa frågor till imorron, så väljer jag ut dom 3 bästa frågorna och svarar ärligt på dom.
Tumblr_lbrdlsdo0q1qbw4dpo1_500_large


AMANDA LÄNGTAR

Jag har fan tänkt på en sak, det är alltid något jag längtat efter. Tiden känns mer värd då, har man något att längta efter så har man något att se fram emot. Jag längtar enormt mycket efter jul och nyår! (:

Tumblr_lbql7vuxnd1qate2wo1_500_large


Just give me what I want, please :)

Idag har jag klippt mig, träffat Syrran Lyn, varit med underbaraste Elin, jag och Elin var med andra kompisar osv...  Det har varit en bra eftermiddag tycker jag! :) Imorron är det fredag och då ska jag hem till pappsen, ååååh ska få träffa min lilla busunge till syster också, yyyttteeeerrrrssssttt myyys! :)

X_4ce8b5cd_large


nu ska jag packa väskan till imorrn, hörs snart!



just nu vill jag bo i min säng!

jag är GRYMT seg, trött, sliten trött trött och trött^^
det blir mjukisar idag alltså, pallar inte jeans eller så, ni förstår inte hur grymt trött jag är!
vet inte om jag ska skita i mascaran, kanske gör de också. är så jääääävla sliten och trött.
jag gjorde klart både historian och matten igår så till helgen behöver jag endast plugga No.

Imorron är det fredag och då ska jag hem till pappa btw :)

Tumblr_lasry67ks01qba5r7o1_400_large

börjar 08.00 så ska nog börja fixa mej nu, vi hörs sen!


Give me some love and I will love you back

Snart klar med Historia uppsatsen, sen måste jag göra matten^^
Efter det kanske det blir fika? haha vi får se om elin och Lin vill fika med mig, annars får jag tvinga med dom ;D
 



Måste bara säga att jag triiiivs så grymt bra i mörkt hår :) i början var jag skeptiskt och osäker om jag tyckte jag passade i det men nu, fyfaaan vad jag tycker det e fint!

näääeh nu ropar historie boken på mig, vi hörs!


YOU ARE ONLY A TEENAGER SO HAVE F****CKING FUN :D


Tumblr_lbl0gfppey1qev1qyo1_500_large


be better than you were yesterday

börjar 13.00 idag och slutar 14.00, väldigt skönt, vädret suger ju det med...
blir nog leggings, en stor tjock tröja och en tjock och stor halsduk med mina lårhöga boots, myyys!
efter skolan ska jag till mammas jobb och fixa håret, sedan ska jag möta elin vi ska dra till bibblan och plugga (grupparbete, historia) det är väldigt mycket plugg nu senaste tiden.



en bild säger mer än 1000 ord...


It always makes me cry when I realize that we will never be together...

Jag är tacksam, jag är väldigt tacksam att jag har en familj som bryr sig om mig.
som bryr sig om mina handlingar, som vill att jag alltid ska vara på topp och alltid må bra, en familj som vill att jag ska lyckas med mitt liv och få den bästa framtid man kan få. Jag är väldigt glad och tackar gud för att han givit mig den gåvan, den familjen!





jag säger inte att min familj är den ända som vill sitt barn ens bästa men jag menar att det är väldigt många föräldrar som säger så men inte agerar när ens barn gör fel. Som förälder måste man agera och uppfostra sitt barn i tidig ålder eftersom att vi har hamnat i ett samhälle där inte respekt existerar längre, ett samhälle där åldern inte spelar någon roll längre, ett samhälle som har gått för långt. Så jag är väldigt tacksam för att jag har föräldrar som tagit tag i detta och lärt mig vad som är rätt och fel.


Sometimes I think TOO much...

Jag är hur trött som helst, jätte sliten, jätte förkyld och har ont i halsen har ett prov i franska imorron klockan 8 och är grymt otaggad, fyfaaaan vad jag inte orkar -.- fler än jag som vill ha lov en vecka till? jag skulle inte banga!







Life goes on, don´t forget that! =)

det blev fika med brorsan, sen kom elin och joinade :D det var trevligt faktiskt, 2 bilder från det hittar ni längre ner! Nu blire ta en dusch och börja fixa sig inför kvällen dåraaah!
På måndag har jag franska prov också, YAAAAAAAAY! not -.- fyfaaan asso, det blir storstädning hemma imorron sen plugga franska.


jag med en islatte i handen, staaaandard right?



ssen så har vi ju brorsan! (:


NU MÅSTE JAG BÖRJA FIXA, HÖÖÖÖÖRS SEN PUSS! <3



moi and sean banan ska ut och luffa, see you sooon

Vid 4 ska jag möta brorsan i centralen, vi ska gå runt, fika osv det ska bli MYSIGT! :)
sen blire att träffa elin, dra hem till mig och fixa iordning hemmet lite inför tonight^^
och tillsist, på kvällen då blire friends time, ser fram emot det! :)


mamma och fabian! väldigt fin bild faktiskt <3


WE ARE BORN TO PARTY, FORCED TO STUDY

Nu blir det bädda sängarna, plocka undan alla slängda kläder som ligger över allt i rummet och sedan ta en varm dusch! efter det ska jag fixa mej lite och sen ringa brorsan fabian, vi kanske skulle hitta på något nu under dagen, vi får se^^

Tumblr_laf1fn52nv1qzmnlso1_500_large

Jag var tvungen att ha med den här bilden då jag känner igen mig väldigt väääääldigt mycket! Kan tänka på saker i flera timmar utan att överdriva när jag på kvällarna ligger i sängen och ska sova. Vad det är jag tänker på är väldigt varierande faktiskt, det kan vara vardagliga saker, framtidplaner, familjetankar, skolan, vänner mm^^
några fler än jag som är så? (:



love me or hate me, its just the way I am :)

Dagen började med att jag elin och marcus städa skåpen hemma hos mig, det gick galet fort faktiskt :)
efter det drog vi till centrum och tjockade oss och sedan blev det självkart en fika då kom 2 andra vänner med! det har varit en trevlig lugn fredag. Eftermiddagen avslutades med middag på kina muren med familjen, MUUUMS vad gott det var måste jag säga! jag är JÄVLIGT förkyld och det kan jag inte vara till imorron kväll har jag bestämt! så Jag ska INTE ut ikväll har jag bestämt utan jag ska vara frisk till imorgon, smart vah? :D

Tumblr_lb2tv9pysp1qd4aqfo1_400_large
klockren lr hur? ;D



I will never give up! =)

Tumblr_lbcy2erwhe1qdpsx9o1_500_large

Man märker TYDLIGT vilka man trivs med och vilka inte, tack för fikat idag tjejer det var ytterst mysigt! (:
jag har varit hyper idag? all sömn kanske har hjälpt trotsallt, yaaay! ;D har precis packat väskan för imorrn ska jag ju till mamma och såhär kommer min dag se ut imorron:

* möta marcus och elin vid 12, dra hem till mig i solna och städa (har lovat mamma, för göra jag det fick jag en annan sak hahaha ;D)
* träffa tjejerna vid 15 i solna centrum för fika
* dra till stan och möta familjen för middag på en restaurang
*klar runt 21, då får jag se vad som händer :D

Tack för att ni svarade på min fråga btw, och tack för komplimangerna! :)


Give me some music and I will sing for you

OCH då var det torsdag! (: vaknade av att mobilen vibrera och det är inte första gången, kanske ska stänga av skiten under natten? haha vi fåår seee.
Jag ska snart käka frukost och sen fixa mej för sen bär det av till solna där jag ska träffa elin, vi ska först hem till mig för att hämta 2 saker sen ska vi till solna c igen för käk/fik, myyyys va?
 
och imorgon är det fredag redan, tycker ni inte att lovet har gått jäääävligt fort? ;O
men helger gillar nog vi alla right? ;) mohahaha

hörrni jag har en fråga till er, skulle bli skit glad om ni svarade på den så snälla gör det. Vilken hårfärg passar jag bäst i? ljus ljus brunt som jag hade innan lr mörkbrunt som jag har nu? var ärliga (:
 

Detta är då den färgen jag har nu, mörkbrunt.




eller min naturliga färg?

vilket passar jag bäst i? mörkt eller ljust?




År 2010

Detta ska maan egentligen skriva några dagar innan nyår men jag väljer att göra det nu. Berätta de positiva sakerna med år 2010 och de negativa och vilket som väger mest osv. 2010 kanske har varit ett väldigt blandat år, det är väldigt mycket nytt som hänt, både bra och dåligt kan man ju säga. Jag har aldrig gråtit lika mycket som jag gjort under detta år, Jag har varit extremt känslig detta år men jag har också utvecklats något ENORMT detta år. Jag har mognat väldigt mycket, och insett att man väljer vilka man ska umgås med, och man väljer bort de som sårar en. Jag har utvecklats väldit snabbt och till det positiva detta år!

Saker jag gjort i år som jag aldrig gjort förrut:  
* Tatuerat mig
* piercat mig
* färgat håret (intensiv toning)
* festat (klart jag har gjort det innan 2010 men inte lika mycket och inte på samma sätt som jag gjort detta år)
sen finns det fler saker, men dom behöver man ite ta upp på bloggen tycker jag... :O


Saker som jag gjort i år, som jag verkligen ångrar
*
Förlitat mig på folk, som jag verkligen inte borde förlita mig på
* Varit EXTREEEEMT känslig, och då menar jag extremt känslig
* Blivit kär i en person som inte förtjänar det på alla sätt och vis
* Slösat ENORMT mkt pengar

Det har hänt så extremt mycket det här året (kommer tyvärr inte skriva allt för att jag inte vill att visa ska veta det) och majoriteten av dessa grejer som hänt har lärt mig hur livet är, att det inte alltid är bra och att allt slutar lyckligt, majoriteten av dessa grejer har format mig till den person jag nu blivit och kommer bli. Men minoriteten av allt som hänt har tärt på mig väldigt väldigt mycket och fått mig besviken, ledsen, arg osv. Vissa av dessa grejer har gjort så att mitt självförtroende sjunkit till 0 och att jag gråtit mig till sömns. Men vet ni vad+ jag tror att dessa grejer kommer förvandlas till det positiva, allt som hänt mig bde positivt och negativt har format mig till den jag är idag. Och dom kommer fortsätta forma mig till den jag en gång kommer bli. Man ska se allt från den positiva sidan tycker jag, man ska se ljuset i det hela.

Här kommer lite minnen, som för er verkar helt normala? men för mig har dessa bilder minnen. Bara bilder från r 2010 (:

 
Sebastians 20-års fest, då jag festade "på riktigt" första gången



jag kände att min bror tog mig seriöst när han bjöd mig och det fick mig att känna mig glad/stolt.




Jag upptäckte också att Lins och sebbes kärlek var seriös och sann, och jag var glad över att få känna att man har en storesyster liskom.




Jag minns den här bilden så jääävla noga, jag och marcus var hemma hos mig, det var påsklov och jag var kär i en idiot. Vi var hemma hos mig för att jag ville prata ut, sen tog vi massa bilder och videos osv... 



Den här bilen tog fabian på mig, jag minns att jag gillade den väldigt mycket. det var dagen efter att vi hade kommit hem från grekland det var därför jag var så brun. Jag minns att fabian sa att jag var vacker och att hhan var stolt över att ha mig som syster. vi hade väldigt kul medans vi fotade, det blev mycket skratt!



andra gången jag och mamma var i Grekland (landet vi älskar att åka till) vi kom varandra mycket närmare och fler och fler tyckte jag liknade henne väääldigt mycket. 



Detta var också när jag och fabian fotade lite, han sa att jag skulle tänka på något som gör mig glad och jag tänkte då på hur kul jag och han hade, då blev resultatet såhär! :) 



ooouuuff denna bild betyder... det var samma dag som jag hade tatuerat mig, det är därför jag har den där vita grejen nere vid foten eftersom att tatueringen inte fick vistats under solen. 



Min bal.... min bal var inte som jag hade planerat, kvällen slutade med att jag grät mig till sömns och nej inte pga att jag skulle sluta nian o sakna alla osv, utan pga andra skäl. jag minns att jag och alex kom varandra sååå mycket närmare varandra också :)



min kusin. Jag kände att han var som en bror flr mig, vi umgicks ganska mycket under sommarlovet också



Gteborgresan med Lin och sebbe och marcus betydde.... vi hade GALET kul och det var sköönt att dra ltill liseberg och börja sommarlovet med detta <3



Jossan... Hon var min bästa kompis och det var med henne mitt liv började kan man säga. det var med henne jag festade första gången, drack första gången, snackade med killar osv... hon var min bästa vän i 4 år sen bröts kontakten vilket e väldigt synd tycker jag.


detta var dagen innan jag skulle åka till Libanon i år, marcus var ledsen, jag var ledsen osv. Men vi avslutade kvällen hos en kompis med massa andra i sumpan (:



eller den riktiga avslutningen var nog när jag och natha drog till donken i rissne runt 24 på kvällen och beställde en massa maaat, sen promenerade vi hem till mig och sjöng på A drop in the ocean <3



jag och marcus har fan INTE mycket bilder tsm kom jag nu på :O men utav de få bilder vii har tsm är det här min favorit! :) det var när jag kom tbx från libanon och vi snacka om allt



Libanon 2010, minnen....



minnen...



detta vaar typ sista dagen med klassen i nian, alex tog denna bild! <3


Love tog den här bilden på skoj när vi hade tråk nu för några dagar sen bara under en svenska lektion. Jag minns att vi alla testade dom där glasögonen och skojade och hade kul



i helgen blev et mååånga minnen, på Halloweenfesten, bara som var där förstår :P men dom bilderna har ni redan sett så den här få räcka!


nu har ni fått se bilder från 2010, varje bild har ett minne som betyder. uppifrån - gammalt, ju längre ner, desto nyare. Detta har varit mitt 2010. 







 


trötttt




nääääe, det är för i helvete helt sjukt hur trött och seg jag är?!? somnade har sovit i 12 timmar typ varje dag. Har inte orken att sminka mej eller fixa mej, knaaaas vad jag känner att jajg behövde det här lovet för att vila.     Men i helgen då jävlar måste jag vakna upp lite vafan, iaf på lördag! (:

Jag ska käka nu, men fyfaaaan vad jag ska skriva av mig i nästa inlägg. Det kommer bli ett lite flippat inlägg så håll utkik!

Im still waiting for someone, someone special...

 


Då har man bowlat, köpt skor och käkat på donken idag! (:
den som vann på bowlingen var marcus, sen kom jag sen maribell och tillsist elin xD men det var trevligt faktiskt, bowling är underskattat^^
jag köpte ett par svarta knähöga stövlar, väldigt enkla men väldigt  snygga på samma gång! (: efter allt blev det middag på donken, aalltiiid lika gott, right? det här var min dag. vill ni veta något roligt? min helg är redan planerad... knasigt värre!

Redan planerad helg? ojdå, någon längtar visst ;O
på fredag blir det först städning i mitt rum hos mamma sen träffa komisar sen restaurang med familjen.
På lördag blir det friiiieeeends, och fyfaaaaan vad kul vi ska ha. Kan inte avslöja mer mohahaha!



Shall I wait or let it go

Lämnade syrran på dagis precis! ska fixa mig nu och sen dra till mammas jobb, vid 15.00 blire bowlingtime! jag behöver verkligen 2 saker just nu som e slut, men de e mina pengar med så jag vet inte hur jag ska göra...
det är foundation och mascara, hur jag ska skaffa dom? ingen aning -.-


näääeh nu ska jag röra på mig, skriver senare idag, ciao!

Tumblr_laenrytuig1qzx2p7o1_500_large

Trust doesn´t excist

Här kommer ett långt inlägg där jag nämner vissa saker om mig, saker jag vill göra, saker jag gillar ogillar osv.


Om mej
Jag är en person som väljer mina vänner noga. Har varit med om så mycket skitsnack osv så jag väljer endast vänner jag kan lita på, har kul med och vet älskar mig för den jag är. Jag är inte en komplicerad person, utan jag är en tjej som älskar att vara med vänner, fika, kolla på film, parta, shoppa osv. Inget konstigt med det.
men jag är en tjej som har det svårt med tillit, en tjej som tror att något är fel när allt är bra.
Så fort jag är lycklig och bra och allt känns super, då känns det som om någontingt kommer hända.
Det kan bero på vänner som svikit mig, killar som svikit mig osv...  allt detta påverkar ens personlighet och tillit.
Jag har två bästa vänner som heter marcus och nathalie som har funnits där för mig, in i det sista.
Jag är en tjej som värderar mina vänner högt och gör väldigt mycket för dom. men jag har ett citat som jag följer sedan jag upplevt massa skit och det är "behandla andra som du själv vill bli behandlad" 

Tumblr_l1axppesix1qamxe4o1_400_large

En sak jag vill göra... 
en sak jag verkligen vill göra när jag fyller 18 är en till tatuering. En tatuering där det ska stå farmor på latin, då min farmor betyder ENORMT mycket för mig och jag vill ha henne namn märkt på mig för livet.
jag skulle vilja ha den på handleden där jag alltid kan se den.



OBS INTE JAG PÅ BILDEN!!! vill ha en sån här fast det ska stå avia (betyder farmor på latin) 1,5 år kvar tills dess... 


Killen...
jag har ingen kille men om jag skulle beskriva hur han ska vara se ut så skulle det ungefär e ut såhär:
han ska ha väldigt bra klädstil, inte bratig men ändå lite om ni förstår hur jag menar. Han får gärna ha en piercingi ögonbrynet eller örat, det ör fint tycker jag. Han ska gymma eller gå på någon sport, lite vältränad ska han trotsallt vara. Helst brunt hår och gröna eller blåa ögon, hmmm vad mer utseendemässigt...
till personligheten då^^ Han ska var snäll och ödmjuk, ha förståelse för min kultur och mitt land, min familj och mina vänner. Han ska ha liknande humor som mig, och älska att kolla på film. Han ska vara mogen och förståndig. Lite små larvig och busig får han vara, bara han kan vara allvarlig nr det behövs. Han ska vara villig att testa på nya grejer och gilla äventyr men ändå mysiga hemma kvällar. men det viktigaste av allt är att han måste förstå min kultur och respektera den som den är. han ska älska mig för den jag är!




Framtiden:
Mitt drömyrke är att bli advokat, jag ska plugga vidare efter gymnasiet och sedan sträva efter att bli advokat.
jag har velat bli det sen jag var 10 och jag ska göra allt för att uppnå det, jag har min familj som stöttar och
hjälper mig oavsett vad. Det är tt yrke jag skulle älska att hålla på med.


nu har ni fått läsa om mig, drömkillen, tatuerings tanken, min framtid osv hoppas ni lrt er något nytt om mig! (:


1 November idag, knappt en mnad kvar till jul ;O

det lev en lugn hemma kväll ikväll! imorron ska jag lämna syrran på dagis (det var lääänge sen) och sedan dra till mammas jobb för att fixa håret. efter det ska jag träffa marcus och elin vi ska bowlaaa (maribell också haha :))
så det blir bowling imorron, vi får se vem som vinner mohahaha!

här kommer lite fler bilder från i fredags:
















det kommer ett intressant inlägg snart så håll utkik! handlar om mig


TIRED OF EVERYTHING

Då har jag och jackoe städat hela huset, sköööön känsla nu när man är klar!
lovet är igång och jag känner att jag behöver liite lugn och ro efter partyhelgen ;D jag känner att min kropp är väldigt sliten och trött :O
men mitt lov kommer bestå utav att bowla med några kompiar + syrran, bada, träffa kompisar, shoppa osv!
så det blir ett lugnt och skönt lov! (:




I want to hold hands and waste fridays nights with someone.
someone who love me for who I am, someone who want to be with me.
But does this person excist? is there someone out there for me?
Beacuse Im waiting... <3


RSS 2.0