det gick fort! :O




Nu är det killar som gäller igen! Lindsay Lohan sägs ha lagt uppbrottet från Samantha Ronson bakom sig och redan hittat en ny dejt.  

Skådespelerskan, som tidigare dejtat fotbollslegendens George Bests son Callum, ryktas ha fallit för ytterligare en britt. Den 22-åriga nya kärleken heter Chris Jepson och träffade Lindsay på en bar mitzvah-fest i London för ett par veckor sedan.

Paret har sedan dess konstant skickat meddelande till varandra, och den 15 april sägs Chris ha tagit flyget till Los Angeles för att gå på en hemmafest tillsammans med Lindsay.

- Vid ett tillfälle tog hon honom i handen och försvann in på toaletten i 45 minuter. Folk knackade på dörren, men de ville inte komma ut, säger en insider till Life & Style.  

Paret gick sedan på öppnandet av Melanie Browns strippshow "Peepshow" i Las Vegas i lördags. Hur seriöst förhållandet är återstår att se, men enligt insiders har skådespelerskan redan presenterat Chris för familjen.  

- Lindsays mamma Dina har träffat honom. Han verkar vara en bra kille. Lindsays familj är väldigt glad att hon har gått vidare från Samantha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0