Angelina Jolie

Sno stilen av Angelina Jolie med 5 olika steg!





Den här typen av look är en ganska klassik, "Clean Beauty look", som man kallar det när läppar och ögon är sminkade i en ren stil. Man har jobbat i olika steg för att ge ansiktet en ren och nästan lite skör känsla, samtidigt som man markerar ögon och läppar.

1. Börja med ett serum som har en så kallad "askunge effekt",
vilket menas att produkten jämnar ut likt ett balsam. Ett serum transporterar din dagkräm djupare ner i huden och ger därmed ett bättre resultat.

2. Återfukta huden noga innan applicering av foundation. En mild peeling kan vara bra för att få huden så jämn och mjuk som möjligt. Quick fix, årets mirakelprodukt, fyller i och jämnar ut eventuella ojämnheter i huden på nolltid då den vårdar på samma gång som den fyller ut och gör huden nästintill perfekt jämn.

3. Dags att applicera din foundation.
Därefter borstar du på ett tunt lager med löspuder för att fixera basen så den håller så länge som möjligt. En ljuv rouge som ger värme och liv till ansiktet är att rekommendera. Färgen "fresh" från Make Up Store är väldigt bra till just detta.
Forma brynen med en penna som bara naturligt ger lite färg till brynen. För att dem ska hålla sig på plats använder du en bryngelé som fixerar och ger en snygg form på brynen.

4. Till ögonen applicerar du en eyeliner så nära fransraden du kan, antingen med en cake eyeliner eller med en stift liner. För att få till ett spetsigt anslut kan du antingen ta hjälp av en torr tops, dra den underifrån och uppåt med lätt hand. På locket använder du en eyeprimer med en hudfärgad nyans och över det sveper du en naturlig skugga som bara ger ett fräscht rent lock. Under brynet kan man lägga lite extra med ljusare skugga för att verkligen ge ögat ett lyft. Till den undre delen av ögat markerar man längs med frans raden med en svart kajal för att rama in ögat ordentligt. Närmast ögat lägger du en ljus penna för att återigen ge ögat en pigg och klar blick. Ögonpennan "Vanilla" ifrån Make up store är exceptionell för detta.
Mascara svart och singelfransar för att ge en fyllig frans är att rekommendera.

5. Avslutningsvis läpparna, lägg en naturlig läppenna
och ovanpå det ett gloss du valt, gärna i en rosa och beige nyans.

Kommentarer
Postat av: Leonora - Rösta på veckans blogg

sv; härligt :D

ne inte mkt :D

allt väl denna påskdag?

2009-04-12 @ 14:03:05
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0